פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים בינתיים אני מתגלח עם Mach 3 ואני לא ממש מרוצה. אני אקנה מכונה עד 350 ש"ח ואני צריך, את עזרתכם. בינתיים חשבתי על זאת: http://www.netactive.co.il/product.php?item=1911&cat=189 תודה מראש!
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים אין כמו להתגלח עם סכין...עזוב אותך מכונה תנסה אולי סכין אחרת אם לא אהבת את המאח 3
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים יש סכין של Wilkinson Sword (נראה לי ככה רושמים) שעולה כמו מכונה שהסכינים שלה עם ציפוי משהו וכ"ו קיצר משהו סוף הדרך , אולי תצליח למצוא את זה בארץ.
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים אני לא משתמש בזה אבל אני מת להשיג את זה.יש להם דגם שהסכינים מצופי יהלום והראש נע בכל שלושת המישורים. יעני סכין לשטח קשה (חחחח)ואני מניח שזה סכין מאוד יקר.
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים מאך 3 (לא מגודש, חח) - הכי נפוץ, מגלח הכי טוב.חחח אהבתי ;Dבכל מקרה אני משתמש ב מאך 3, תאמין לי שאני עושה פיאות אני מגיע לתוצאות מדויקות ביותר (אפילו שאלו אם אני עושה לבד)הטורבו לדעתי סתם גימיק להוספת עוד כסף.
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים מחבר אני מרוצה מהמאך 3, אבל אני פשוט עצלן.בגלל זה אני רוצה מכונה. לדעתכם מכונה לא שווה את הכסף?
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים לדעתי זה באמת לעצלנים, זה גם מגלח פחות טוב, אתה תצתרך להתגלח יותר מאשר כמו שהיית מגלח עם סכין
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים אם עור הפנים שלך לא מוצף בזיפים והם לא גודלים בקצב של 5 מ"מ לשניה, מכונה תיהיה לבינתיים פתרון נוח.בשבילי, מכונה פשוט לא עושה את העבודה, גם לא ה Phillishave החדשה ביותר של פיליפס.
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים מחבר חח דווקא עור הפנים שלי דיי מלא בזיפים, ואחרי לילה כבר יש זיפים על הפנים.
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים לפי דעתי פשוט תנסה עוד סכינים, אני משתמש ב Schick - Protector 3D DIAMOND מאוד מרוצה.
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים אני התחלתי להתגלח השנה עם הפיליפס החדש הפיליפשייב משהו כזהבן זונה של מכונהגם אח לשי כבר משתמש בה שנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.