עבור לתוכן

FX 5200

Featured Replies

פורסם

שתי שאלות -

- אם אני הולך על 5200 של LEADTEK, האם שווה לי לשלם בדיוק 100 שקל יותר בשביל ה 128 ביט? לעומת ה 64 ביט?

- קראתי את הכתבה על ה 5200 של MSI. הגעתי אליה דרך לינק מכאן. די נדלקתי שם על כל האביזרים שמגיעים יחד עם הכרטיס בקופסא. האם מישהו יודע באיזה דגם בדיוק מדובר? האם הוא נמכר בארץ?

כי לפי הכתבה לא נראה שזה דגם מתקדם במיוחד (עם VIVO או משהו), אבל בכל החנויות בהן מצאתי דרך חיפוש ב ZAP את הדגם של 64ביט 128DDR, זה שעולה בערך 450NIS, לא רשום כלום על תוכן הקופסא, או אביזרים נלוים. שלט ו 10 דיסקים נראים כמו משהו שהם לא ישכחו לפרסם שיש בקופסא...

מבולבל קצת, וממהר מאוד,

ג'ו

פורסם

שתי שאלות -

- אם אני הולך על 5200 של LEADTEK, האם שווה לי לשלם בדיוק 100 שקל יותר בשביל ה 128 ביט? לעומת ה 64 ביט?

- קראתי את הכתבה על ה 5200 של MSI. הגעתי אליה דרך לינק מכאן. די נדלקתי שם על כל האביזרים שמגיעים יחד עם הכרטיס בקופסא. האם מישהו יודע באיזה דגם בדיוק מדובר? האם הוא נמכר בארץ?

כי לפי הכתבה לא נראה שזה דגם מתקדם במיוחד (עם VIVO או משהו), אבל בכל החנויות בהן מצאתי דרך חיפוש ב ZAP את הדגם של 64ביט 128DDR, זה שעולה בערך 450NIS, לא רשום כלום על תוכן הקופסא, או אביזרים נלוים. שלט ו 10 דיסקים נראים כמו משהו שהם לא ישכחו לפרסם שיש בקופסא...

מבולבל קצת, וממהר מאוד,

ג'ו

כן שווה. והביצועים יהיו בהתאם.

פורסם

לא מומלץ לגמרי!

הFX5200 הוא כרטיס ממש לא טוב ולא שווה קניה.

הרדאונים 9100 וגם 9200 עוברים אותו בלי בעיה.....

הייתי מציע לקנות ב570 ש"ח את הTI-4200 של MSI.

התמיכה של הFX5200 בDX9 לא עוזרת לו בכלל כי הוא לא מסוגל להפעיל כמו שצריך משחקים עם האפקטים האלה.

תקנה את הTI-4200 וזהו.....

פורסם

ידידי, תקשיב למישהו שעשה טעות וקנה FX5200 (אני) ועוד את הדגם ה"חזק" (כן, בטח).

הכרטיס הזה הוא זריקת כסף של ממש. אני דבר ראשון ביום ראשון הולך לחנות מחשבים בדרישה להחליף את הכרטיס ל- TI4200.

ה-FX הוא בלוף אחד גדול, ש-ו-ם הבדל בינו לבין ה- MX440.

אל תטעה, קח את ה- TI.

פורסם

ה-FX הוא בלוף אחד גדול, ש-ו-ם הבדל בינו לבין ה- MX440.

ההבדל היחיד המוצהר הוא תמיכה בDX9. מכיוון שהFX5200 גם ככה מאוד חלש בשביל להריץ את היישומים האלה אז הוא לא אפקטיבי יותר מהMX440.

פורסם

גם אני קניתי fx5200 (עדכנתי מmx440)

והיה קצת הבדל.. אבל זה היה עדיין רוטט קצת במשחקים

קניתי 9600Pro

כרטיס כזה פצצה!!!

פורסם

אני בעל הFX5200 היחיד שמרוצה עד מאוד !? טוב בכל זאת אני מחזיק בשיא ב3dmark03 עם FX5200... 2101 נקודות.

כל המשחקים רצים אצלי על HIGH DETAIL ו1024X768.... והכל עובד מצויין , NFSU גם עם AA וAF עובד מצויין.

פורסם

אתה רציני? לשלך עשית אוברקלוק (לפחות רשום במפרט שלך ככה).

תאמין לי שבלי ה -OC היית מקלל כמוני וכמו עוד רבים ואחרים את הרגע שבו קניתי אותו.

הייתי אצל חבר עם TI4200 ועבד אצלו פשוט חלק. אצלי פשוט לא, כמעט בכל חלק יש את הקירטוע\ וזאת לא בעיה של הכרטיס עצמו שלי, הייתי אצל עוד חבר שקנה FX. אותו חרא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים