פורסם 2011 ביולי 1214 שנים המחשב עבד כרגיל עד לפני כמה ימים, באיזשהו שלב פשוט התחיל לעבוד לאט בצורה דרסטית.בדקתי ווירוסים, טמפרטורות והכל תקין. המסך טעינה של הווינדווס XP (איפה שכאילו רואים מסך רץ כזה לא יודע איך בדיוק לתאר את זה) לוקח כדקה + לעלות. CPU שסתם קופץ בלי ששום דבר באמת פתוח, ז"א קופץ מפתיחת הTASK MANAGER לדוגמא.ואני יכול לתת עוד דוגמאות אם צריך.ההערכה שלי היא שהבעיה היא בHD, בדקתי את החיבורים שלו הם תקינים.אני כבר דיי אובד עצות, מבקש עזרה, תודה רבה לעוזרים.
פורסם 2011 ביולי 1214 שנים מחבר E6300GB 965P-S3X1950PRO2GB RAM2 הארד דיסקים - אחד 640 של WD והשני של SAMSUNG 1TB (אם הדגמים חשובים אצרף בהמשך רק תגידו)
פורסם 2011 ביולי 1214 שנים במנהל המשימות האם המחשב מראה שהוא מתאמץ ?ואם כן באיזה תהליך?(בלשונית תהליכים)
פורסם 2011 ביולי 1214 שנים מחבר כרגע מה שפתוח זה רק הפיירפוקס והTASK MANAGERבין 15-40% CPU כשבודקים בPROCESSES הפיירפוקס נראה כגורם העיקרי, אך האיטיות קיימת גם בEXPLORER או בכל תוכנה אחרת שפועלתוהזכרון שבשימוש הוא 520 בערך
פורסם 2011 ביולי 1414 שנים בצע בדיקה של דיסק קשיח דרך תוכנה של היצרןלמקרה והתקבל שגיאות מסויימות החלף את הדיסק הקשיח במסגרת האחריות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.