עבור לתוכן

מפרט למחשב כללי ב-1000 ש"ח ללא היקפי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

מחפש מפרט למחשב עם הדרישות הבאות:

1. התקציב המקסימאלי - 1200 ואפשר לנצל הכל אך להשתדל לא לחרוג.

2. יישומי משרד, אינטרנט,משחקים קלים, שרת אחסון. ללא צפייה בסרטים אבל אולי לסטרימינג ממנו לסטרימר חיצוני.

הכוונה במשחקים קלים הם RTS ו-RPG בעיקר.

מסך dell 2209wa.

3. אין צורך בציוד היקפי.

4. רמת נחיצות שקט: 7.

5. לא מתוכנן OC אלא אם כן אפשר לקבל אותו מהחנות המרכיבה את המחשב.

6. יש צורך לכלול הרכבת מחשב בחנות.

7. איזור מגורים - רמת השרון.

8. אם יש אפשרות לתמיכה ב-RAID זה יהיה נחמד ותמיכה בכמה שיותר HDDs.

9. לא מתוכנן שדרוג עתידי.

תודה מראש,

פורסם
  • מחבר

כמה צריך לחרוג כדי לקבל משהו סביר?

פורסם

לא משהו סביר אבל אם אתה תעלה תתקציב שלך ל2500 שקל 3000 שקל אתה תקבל מחשב למשחקים כבדים שיפעיל לך בשנה וחצי הקרובות כמעט כל משחק...כמובן ה2500-3000 ללא מסך כמובן...

פורסם
  • מחבר

אבל זה ממש לא במסגרת התקציב וגם לא מה שני מחפש. אני לא מתכונן לשחק משחקים כבדים.

פורסם

rpg לא ממש נחשב למשחק קל. אפשר להרכיב לך משהו מצויין ב2500.

פורסם

יש לך 2 אפשרויות חביבי:

אפשרות ראשונה לארגן לעצמך תקציב של 2000 שקל עד 2500 שקל זה יהיה לך מחשב ל3 שנים קדימה שיפעיל כמעט כל משחק בשוק נכון לחצי שנה הקרובה...

אפשרות שניה לך לYAD2 תיקנה חלק חלק תבנה מחשב לבד מחלקים יד שניה...אין לי משהו אחר להגיד לך ותאמת זה יצא בסוף אותו סכום רק בלי אחריות ואולי אפילו אתה תפסיד כסף על חלקים שיתקלקלו לך בדרך...

תלמד פיתגם אחשלי הזול הוא היקר היקר הוא הזול חכמים חשבו על המשפט הזה והוא נכון...חוק מרפי לא משחק פה תפקיד נכון לכרגע...

עצה שלי בתור בן אדם שקונה הרבה מוצרי אלקטרוניקה אין כמו אחריות לדעתי האישית אתה לא יודע פתאום איזה הפסקת חשמל תקפיץ לך תבית ואיזה מוצר ישרף לך:) בין אם זה במחשב או בבית:) תיהיה חכם כפרה זה כולה 2000 שקל תבנה משהו סטנדרטי 2500 משהו יותר מקצועי אתה גם ככה לא תשדרג תמחשב עוד שנה שנתיים ואתה גם לא תצטרך אז קדימה תעשה החלטה במידה ואתה רוצה נרכיב לך מפרט פצצות לגבות תאמין לי לא תתאכזב!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים