עבור לתוכן

מחשב גיימינג 5K קנייה חלקית בחו"ל

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל פחות

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, בנוסף גם סרטים ותכנות.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WITCHER BF3 ME3 BFBC2 וכדומה.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1900*1200

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

לא צריך מארז, ומאווררים כוננים דיסקים, גם לא כוננן קשיח. אולי גם לא צריך קירור למעבד.

5. עד כמה חשובהשקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?

8 אבל בשביל זה אני שומר על המארז והמאוררים, חשוב רק שכ.מסך יהיה שקט בIDLE

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בין לא לקל.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ההרכבה תעשה בKSP, אבל אין בעיה לחלקים מחנויות אחרות

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). SATA 3 וגם USB 3 חובה, וחובה שאפשר יהיה לעשות REAR JACK RETASKING לחיבורי אודיו האחוריים של הלוח אם.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא כ"כ אבל אני מצפה שהוא יחזיק ויריץ משחקים לפחות ל3 שנים.

כמה הערות. אני טס לארה"ב ומביא משם SSD, ואני אוכל להביא גם מעבד וזכרונות, אז אין שום בעיה להזמין מNEWEGG וכדומה.

בעקרון אני צריך כ.מסך, מעבד, לוח אם, זכרונות

יש לי כרגע ENERMAX MODU82+ 525W אם צריך להחליף אותו, אז גם ספק חדש.

ראיתי בלוחות האם של ASROCK שהם תומכים בקירור של 755 עבור 1155 אז אני אוכל להעביר את הTHERMALRIGHT 120 שלי למחשב החדש.

בנושא השקט, חשוב לי מאוד שהכ מסך יהיה שקט מאוד כשהוא על IDLE, כרגע אני עם קירור קאסטום של THERMALRIGHT על HD4870 ומאורר NEXUS.

ראיתי שעוד מעט אמורים לצאת מעבדים חדשים עם תושבת חדשה (2011 נדמה לי) האם בכלל שווה לשדרג? או שהמעבדים החדשים שיצאו לא יהיה בהרבה יותר טובים?

פורסם

המחיר צריך לכלול מכס? האם תוכל להביא את הכרטיס/ים הגרפיים איתך ( החיסכון במעבד הוא ~ 200ש"ח אם לא מחשיבים מכס, בכרטיסים הגרפיים החסכון משמעותי יותר) והאם אתה תהיה מעוניין בפתרון דו כרטיסי או לא ( בעקרון בתווך המחירים הזה אני ממליצה על 2X 6870 שעולים בניואגג כ 1300 ש"ח)?

בכל מקרה כדאי לזכור שאם קונים מחו"ל יש סיכוי ל DOA(חלק פגום) ואז החלפת הרכיב היא בעייתית.

פורסם
  • מחבר

המחיר לא כולל מכס

אני לא חושב שאני אוכל להביא כרטיס גרפי (הם גדולים מידי) אם החיסכון הוא באמת משמעותי אז אני אוכל לחשוב על זה.

לגבי מעבד ראיתי שההבדלים הם באיזור ה400 שקל עבור i7 2600K.

אני לא ממש בעד פתרון דו כרטיסי (גם מבחינה של שקט). ולהביא אותם מחול יהיה מאוד בעייתי (גדול וכבד).

לגבי הDOA אני מודע לזה אבל זה סיכון שאני מוכן לקחת.

פורסם

לגבי ה 2600K : ההפרשים בשימוש שהצגת לא ממש מצדיקים את ההפרש במחיר ביינו לבין 2500K (זה הפרש של מאה דולר שעדיף להשקיע בכרטיס הגרפי).

לגבי הכרטיס הגרפי : ההפרש הוא ~400 ש"ח ל GTX 570 כך שזה שיקול שלך. אני עדיין אמליץ על פתרון דו כרטיסי ( ב20 דולר יותר ניתן להשיג שני 6870 שברוב המקרים יהיהו הרבה יותר טובים מאשר ה 570 , אבל זה כבר תלוי בך :).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים