עבור לתוכן

מסך טלוויזיה עולה רק ב-safe mode

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מסך טלוויזיה מסוג 32LF15R ואני מחבר אותו למחשב דרך HDMI עכשיו כנראה הוא לא מזהה אותו שאני מנסה לעלות דרך מצב רגיל לא SAFE MODE הוא עולה עם הביוס אבל לא אומר ש"אין אות" בחלק שהווינדוס עולה (7 Professional), שאני עושה screen resoulotion הוא מראה לי ככה, שפעם היה רשום LG MONITOR או משהו כזה:

unled2ho.jpg]

עכשיו אני לוחץ על advanced settings וזה מה שיוצא לי:

unledcgw.jpg

Uפעם הכל עבד ודפק והיה טוב מאוד ועכשיו זה לא עולה.

בתודה מראש, ניב טל.

פורסם

מה שאתה מצג זה מצב תקין ל safe mode.

אתה בטוח שהוא לא מזהה אות? יכול להיות שהרזולוציה היא מעל למה שהמסך מוסגל להציג? ניסית לחבר מסך מחשב ולא טלויזיה?

פורסם
  • מחבר

multicore רק רציתי לומר שאתה מאוד עוזר פה ולא מבחינת התחנפות פשוט כל שאלה ועזרה שלי אתה עונה מהר וגם על כל שאלה יש לך תשובה עניינית.

ולנושא, הוא לא מזהה אות במצב רגיל, כמו שאמרתי ב-SAFE MODE הוא מזהה.

המחשב שלי עולה בדרך כלל עם מסך מחשב מדגם w2254tq על רזולוציה 1680X1050, וכמו שאמרתי זה עבד מצויין בעבר אבל אני לא יודע מה הייתה הרזולוציה.

וב-safe mode בנוגע להיום, הוא עולה על 800X600 ואני יודע שפעם זה היה הרבה יותר.

פורסם

ניסית לחבר גם מסך מחשב וגם טלוויזיה מבקביל ולבדוק ב extended desktop?

פורסם

הרזולוציה של המסך שלך היא 1366X768.

תנסה לשנות את הרזולוציה ל 1366X768 או 1360X768.

אם זה לא עוזר, תראה מה קורה כשאתה מחובר עם VGA ולא עם HDMI.

פורסם
  • מחבר

ניסית לחבר גם מסך מחשב וגם טלוויזיה מבקביל ולבדוק ב extended desktop?

אני לא יודע מה זה extended desktop אבל ניסיתי לחבר HDMI לטלוויזיה ו-VGA ו-DVI (מה שאני עושה תמיד) למחשב ורק מסך המחשב פועל.

הרזולוציה של המסך שלך היא 1366X768.

תנסה לשנות את הרזולוציה ל 1366X768 או 1360X768.

אם זה לא עוזר, תראה מה קורה כשאתה מחובר עם VGA ולא עם HDMI.

אני יבדוק את העניין ויערוך את ההודעה פה, בכל מקרה עם מסך המחשב זה פועל אבל מטושטש קצת

פורסם

extended desktop זה כאשר אתה עובד על שני המסכים במקביל עם רצולוציה נפרדת לכל אחד.

פורסם
  • מחבר

ביצעתי מצב extended mode כשה-VGA וה-HDMI מחוברים (ללא ה-DVI) והמסך טלוויזיה והמחשב רצו ביחד על הביוס עד שהגיע החלק הזה:

unledab.jpg

Uploaded with ImageShack.us

לאחר העלאת הווינדוס בחלק הנ"ל הטלוויזיה אומרת שאין אות.

עריכה:ניסיתי עכשיו גם עם רזולוציה של 800X600 וזה לא עבד..

כמו שאמרתי בהודעה הראשונה זה עבד לפניכן (הטלוויזיה) וההבדל בין המסך טלוויזיה למחשב הוא שאני עושה advanced settings מופיעים לי פרטים:

unleddmc.jpg

Uploaded with ImageShack.us

פורסם

תסיר את הדריברים הנוכחים עים Driver Sweeper ולאחר מכן תעדכן את הדריברים הכי עדכנים באתר יצרן,

זה לא ניראה כמו בעיית חומרה.

פורסם
  • מחבר

תסיר את הדריברים הנוכחים עים Driver Sweeper ולאחר מכן תעדכן את הדריברים הכי עדכנים באתר יצרן,

זה לא ניראה כמו בעיית חומרה.

אתה יכול יותר לפרט, את מה למחוק ואיך, ואיך להחזיר אותם גם ואיפה הדרייברים שאני צריך לעדכן להורדה?

תודה על העזרה.

פורסם
  • מחבר

מישהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים