עבור לתוכן

שאלות בקשר לקירור מיים.

Featured Replies

פורסם

נגיד יש לי קירור מיים אז אני לא צריך מאווררים במארז? אםם כן אז למה וכמה.. :)

לאן קירור מיים מתחבר כדי לקרר חוץ מהמעבד כמובן.....

והאם המשאבה מרעישה????

תנו לי גם המלצות למשהו טוב.

פורסם

אתה צריך מאוורר אחד לפחות בשביל לקרר את הרדיאטור

מעבר לזאת עדיף כמובן שיהיו עוד מאווררים במארז, בשביל להניע קצת את האוויר בתוכו, דבר שיביא לביצועים קצת יותר טובים של המערכת קירור מים וגם לכל שאר הרכיבים שלא מקוררים ספציפית על ידיה. (בדיוק כמו שבדר"כ לא יהיה לך רק מאוורר אחד על ההיטסינק ושום דבר במארז)

משאבה מרעישה. אם הרעש חזק או לא, זה כבר תלוי במשאבה הספציפית

והמלצות תלויות בעיקר בתקציב וביכולת שלך להשיג אותן (ארץ / חו"ל)

פורסם
  • מחבר

איזה מערכת הכי טובה שאפשר למצוא בארץ? לא משנה המחיר...

פורסם
  • מחבר

Thermaltake Aquarius II Liquid Cooling System

המערכת הזאת טובה לOC?

או שעדיף את ה- E.M.P?

פורסם

ברור ששל EMP טובה יותר ... היא גםיקרה יותרויש עליה סקירה באתר (קיבלה 9)

של טרמלטייק זה יותר צעצוע וקומפקטי אבלבכלל לא תשמע תמערכת (21 דציבלים)

פורסם

ה- emp עדיפה

אני בכל אופן הייתי משנה קצת את המערכת בסיס שלהם. בלוקים אפשר לקנות מהם (הם נראים לא רעים למרות שאני לא ממש יודע איך הם מתמודדים מול הבלוקים של אסטק שמוכרים בפנדה). את המשאבה הייתי מחליף ל Eheim 1250 או Hydor L30, במיוחד אם אתה מתכנן להריץ יותר מבלוק אחד (ה1260 היא כבר די אוברקיל). בקשר לרדיאטור ,הייתי עוזב את זה של אי אמ פי והולך על היטרקור כמו שאפשר למצוא ב www.pcmagic.co.il . שני מאוררי 120, בתוספת שני shrud-ים, אחד מכל צד, יעשו את העבודה (בקשר למאוררים הבחירה שלך - רעש/מחיר/דחיפת אוויר)

אלא פחות או יותר החלקים הקריטיים, השאר אמורים להיות בסדר

פורסם

בוא נגיד שבמקסימום של המקסימום אתה מקרר את המעבד, צ'יפסט, כ. מסך.

יש עוד הרבה חלקים במחשב שזקוקים לאוורור, קח למשל תזכרונות, או המייצבי מתח שעל הלוח, גם הם צריכים איוורור ככה שאני ממליץ לך לעשות ככה, אם יש לך מעל 3-4 מאוררים במארז אתה יכול להפעיל את כולם במצב של 5\7 וולט, במצב הזה זה נשמע כאילו הם ממש מכובים, כלומר זה לא נשמע, או שאם יש לך פחות מאוררים, משהו כמו 2 פשוט תחליף אותם למאוררים שקטים ושיפעלו תמיד על 12 וולט.

פורסם

תמיד אבל תמיד כדאי שיהיה לפחות מאוורר אחד במארז שיניע טיפה את האוויר בו.

לגבי מערכת הwaterchill, אל תצפה לביצועים. לרוב מערכות מוכנות - בהשוואה לקירור אוויר טוב+ יספקו ביצועים נחותים.

הקרוסאיר הוא קיט טוב, אבל למיטב ידיעתי בא רק עם בלוק למעבד.

רק בשביל לשמור על המערכת בטמפ' עבודה, לא תחת המהרה (לא יותר מידי לפחות) המערכת הנ"ל יכולה להיות טובה.

פורסם

לא אכפת לך להתאמץ קצת ולהשיג מערכת מחו''ל?

אם כן המערכות של Swieftech מצוינות! קראתי עליהן ביקורת חיוביות מאוד!

http://www.swiftnets.com

חוץ מזה הן גם יפות מאוד והבלוקים מצוינים! :D

פורסם
  • מחבר

Straker או מישהו...

אתם יכולים להביא לי דגם , חברה וכל מה שצריך שאני יביא מחו"ל?

תודה מראש.

פורסם

FrozenCPU עושים משלוחים לארץ! 8)

ולגבי עמוד הבחירה של הערכות - אם תהית מדוע המחיר שונה בין הערכות של Swieftech, אז התשובה היא כזו:

הרדיאטור בדגם היותר יקר הוא הרבה יותר מתקדם (שטח פנים הרבה יותר גדול, יותר צינורות קירור), והערכה היותר יקרה באה עם עוד בלוק לצ'יפסט. אישית הייתי לוקח את היותר זולה.

http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/scan/se=Water%20Cooling/se=Water%20Cooling%20Kits/mp=menu_search.html

פורסם

הוואטרצ'יל של אסטק יותר טובה מהמערכת של קורסאיר

ואם הייתי כבר מזמין מחול לא הייתי הולך על Swieftech

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים