עבור לתוכן

שדרוג השילוש הקדוש האם כדאי?

Featured Replies

פורסם

המפרט שלי למטה.השאלה האם יש טעם לשדרג למערכת I5 או שזה מיותר?! האם יורגשו הבדלי ביצועים? תכלס המערכת שלי עובדת יפה לא טייסת אבל יפה.

ואם כן אז איזה המלצה הייתם נותנים למעבד+לוח+זכרון (4 גיגה לפחות!).מבחינת תקציב כרגע קשה לי להגיד כי זה משהו מתוכנן ליום ההולדת שלי הקרב ובא ואין לי מושג כמה כסף אני אוכל להרשות לעצמי.העניין הוא לדעת סדר גודל של מערכת נורמלית של I5

תודה לכולם

:hi:

פורסם

תצייני מה השימוש של המערכת? תקציב זה גם דבר חיוני.

בעיקרון אין שום דבר רע במערכת שלך עכשיו גם למטרות כבדות.

אני לא רואה סיבה לשדרג מה מפריע לך במחשב הנוכחי?

פורסם
  • מחבר

אני בן קודם כל...:) השימושים שלי בעיקר הם אינטרנט והתקנת תוכנות למיניהן בגדול המערכת עובדת יפה אבל אם יש עודף כסף ליום הולדת אז למה לא לחשוב על שדרוג?

פורסם

כי אין לך שום סיבה אמיתית (כלומר מלבד הרצון) להחליף פלטפורמה. לשימושים שלך כל מעבד כפול ליבה מודרני יספיק ולא תרוויח הרבה ממעבד בעל יותר משתי ליבות. כל זה בהסתייגות שלא פרטת מה הכוונה בלהתקין תוכנות ויעזור גם אם תפרט באיזה תוכנות אתה משתמש על בסיס יומי.

עדיף שאת הכסף תחסוך עד שישתלם לך יותר להשקיע מערכת או שתשקיע אותו במשהו אחר שייתן לך תמורה גבוהה יותר. אם לצמצם קצת לשוק החומרה אז אולי כדאי לך להשקיע בקירור ו/או ספק איכותיים יותר כדי לבצע OC למעבד (המעבד שלך מצוין ל-OC), להשקיע אולי במסך יותר איכותי, ציוד היקפי יותר איכותי, או כאמור, פשוט לחסוך אותו (ההחלטה הכי נבונה אם איזה משהו הכרחי שצריך לקנות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים