עבור לתוכן

מהו הנגן המשתלם ביותר ?

Featured Replies

פורסם

אני נוסע לחו"ל לשבועיים בערך ואני רוצה לקנות נגן אודיו טוב במחיר סביר בארץ , די הרבה לבקש :-\ .

יש לי דיסקמן mp3 בבית , אבל הוא די ישן , האיכות בו לא משהו וגם אין לו Id3 Tag אז אי אפשר לראות את שם השיר .

אני די מתלבט מה יותר כדאי , דיסקמן Mp3 חדש , פשוט שקורא Id3 tag בעל איכות טובה אבל הוא לא ממש נוח לסחיבה כמו מינידיסק .

השאלה שלי היא מה עדיף , להישאר עם הדיסקמן mp3 ולסבול , לקנות אחד חדש או לקנות מינידיסק .

אני לא אשתמש בזה הרבה , רק לטיולים מדי פעם או למקרה שאני אלך לחבר .

מה דעתכם ?

פורסם

אם הגודל הפיזי של דיסקמן MP3 לא מפריע לך אני לא רואה שום בעיה, מרוב הבחינות (חוץ מגודל ובטריה) הוא טוב יותר מהמיני דיסק.

אגב, מה התקציב, כי מינידיסק נורמלי מתחיל באיזור ה800.

פורסם
  • מחבר

בערך קלעת לתקציב , ישנה עדיפות לפחות ,אבל אם האיכות הטובה .

כמה דקות באיכות טובה אפשר להשים במינידיסק ? ( LP2 )

יש דגם איכותי של דיסקמן mp3 ב300-600 ש"ח , אבל עם השלט שמחובר לדיסקמן שאפשר לדלג על שיר וגם ראיתי כמה שלטים שניתן לראות בהם את שם השיר .

פורסם

אפשר לשים 160 דקות ב LP2...

הייתרון הגדול של מינידיסק על-פני נגן דיסקים MP3 הוא הגודל לעומת זאת לנגן דיסקים יש מדיה זולה (יותר , דיסקים למינידיסק הם לא יקרים נורא אבל הם גם לא זולים כמו דיסקים רגילים) הוא זול יותר ויש סיכוי די גדול שהוא יהיה יותר עוצמתי (מגבר חזק יותר)....

אז אם הגודל לא חשוב לך (אתה לא רוצה לשים את הנגן בכיס) אז תקנה נגן דיסקים MP3 אם הגודל כן חשוב תקנה מינידיסק לא תתכאזב מאף אחד מהם לדעתי...

פורסם

הסאונד הכי טוב זה דיסקמן אודיו לא MP3 איכותי אחד טוב של פנסוניק או סוני

פורסם
  • מחבר

כבר קראתי לפני זה ;D .

אני מחפש יותר את הדעה של המשתמשים שיש להם את הנגנים ...

פורסם

אין לי מיני דיסק אבל היה לי כמובן דיסקמן רגיל ודיסקמן MP3.

התעסקתי והקלטתי מהמחשב למינידיסק של חבר שלי.

חוץ מגודל וחיי בטריה אני לא רואה שום ייתרון של המיני דיסק. ההקלטה איטית יותר, רק 160 דקות לדיסק לעומת בערך14-15 שעות על דיסק,

מסך גדול יותר וניווט קל יותר, ווליום לרוב גבוה יותר, זול בהרבה...

לדעתי השיקול היחידי שלך זה גודל. כי בטריה אפשר להחליף בשלוש שניות.

פורסם

אחי אני במקומך היית לוקח את הדיסקמן mp3 של סוני...

קח תבדוק אותו:

http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start;sid=yBSaFIdp0tmaB7i6vNiQH8hnWulVfu0t6VA=?CategoryName=pa_Walkman%2e_CDWalkman%2e&ProductSKU=DNE1&Dept=pa

הוא עולה 200$ באתר היצרן... זאת אומרת שאם תחפש את הדגם הזה ב bizrate.com תמצא אותו בסביבות ה150$

פורסם
  • מחבר

תודה למגיבים , לאחר כמה שיקולים החלטתי לרדת מהנושא ולהישאר עם הדיסקמן mp3 מכיון שלא משתלם לקנות נגן אודיו נייד שבו אני אשתמש פעם בכמה חודשים , תודה בכל זאת .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים