עבור לתוכן

Freezer 7 Pro Rev. 2 איך הקירור?

Featured Replies

פורסם

השאלה הכי חשובה היא באיזה מחיר

בשביל 1000 ש"ח זה קירור על הפנים, בשביל 10 ש"ח זה קירור מדהים

פורסם
  • מחבר

השאלה הכי חשובה היא באיזה מחיר

בשביל 1000 ש"ח זה קירור על הפנים, בשביל 10 ש"ח זה קירור מדהים

מין הסתם שלטווח המחיר שלו (100-150 ש"ח) ולמתחרים שלו בטווח הזה. בהתייחסות ליכולת- OC ופחות לרעש.

אני מדבר על חדש למרות שבפועל אני קונה יד-2 אבל זה לא רלוונטי לדיון.

פורסם

בטווח מחירים הזה הייתי מעדיף את ה KATANA3 אבל אם אתה מתכנן על OC רציני (אני מניח שאתה לא קונה קירור כזה רק בשביל לקרר מעבד במהירות סטוק) אז עדיף להוסיף את ה 50 ש"ח ולקחת כבר מוגן.

פורסם
  • מחבר

בטווח מחירים הזה הייתי מעדיף את ה KATANA3 אבל אם אתה מתכנן על OC רציני (אני מניח שאתה לא קונה קירור כזה רק בשביל לקרר מעבד במהירות סטוק) אז עדיף להוסיף את ה 50 ש"ח ולקחת כבר מוגן.

אתה מסרב להבין :kopfpatsch: לא במקרה רשמתי את הקירור הזה בכותרת! אני שואל לגביו. אני לא הולך לקנות בטווח המחיר שרשמתי! זה טווח המחיר של הקירור הנ"ל חדש. אני כאמור קונה אותו יד-2 בפחות מחצי מחיר! אני שואל שוב: הוא שווה בכלל או לחכות ליד-2 אחר? יחסית לקירורים ברמה ובטווח מחיר שלו הוא מפגין ביצועים טובים? הוא יאפשר לי בכלל OC כל שהוא על מעבד פנום 2 965? יכול להיות שהוא זבל במבחנים ולא משנה מחיר כרגע.

פורסם

אני לא מסרב להבין, אתה כתבת להתייחס לחדש, בשביל זה מראש שאלתי את המחיר

אז אני אענה לך שוב כמו שעניתי בתשובה השנייה רק בצורה שיהיה לך קל יותר להבין:

את מחירו לדעתי הוא לא שווה, אם אתה רוכש אותו ב 50 ש"ח אז זה כבר מחיר כמו קירור סטוק והוא יתן לך ביצועים טובים יותר.

ההשוואה היחידה שניתן לעשות פה היא ביצועים ביחס למחיר.

בטווח מחירים של חדש יש טובים יותר, בטווח מחירים של יד שנייה - תלוי במחיר

קפיש?

פורסם
  • מחבר

הוא יאפשר OC? עד איזו רמה?

יש למישהוא אחר חוות דעת עליו, אולי מניסיון גם?

פורסם

אף מעבד לא דומה למשנהו

זה אומר שאם מישהו הצליח עם הקירור הזה ומעבד 965 להקפיץ את המהירות ב 1GHz ולהיות יציב אחר יכול להיות שלא יצליח להעלות אפילו 200MHz עם מעבד מדגם זהה

מה שאפשר לאמר לך זה שהוא מקרר טוב יותר מהסטוק וזה נותן לך קצת יותר מרווח למשחק עם המעבד.

פורסם

חיפוש היה עונה לך על השאלה של "איך הקירור"!\

בכל מקרה הKATANA 3 יהיה טוב יותר..מבחינת יכולת בOC אתה לא תגיע רחוק שכן המעבדים האלה דורשים המון מתח..

והקירור יגביל אותך מהר מאוד..

פורסם
  • מחבר

אוקי, אז קבלתי תשובה. הקירור לא בשבילי. אני מחפש קירור ל- OC משמעותי לכל הפחות!

לגבי אחרים זה עוד לא הזמן שאני ייקנה חדש. פשוט חשבתי שמצאתי משהוא טוב ביד-2 וזול גם.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים