עבור לתוכן

מפרט TMS הציעו לי

Featured Replies

פורסם

אחרי הרבה כאב ראש ושוטטות באתרי מחשבים הגעתי למוצר המוגמר מבחינת הידע שלי אני רוצה באמת שתתנו את חוות הדעת שלכם ואם צריך שיפור של איזשהו חלק שתפו אותי כדאי שאני יוכל לשנות תודה רבה לכל העוזרים

היום אני חייב להחליט ולקנות את המחשב זו מתנה לאחי בבקשה תעזרו לי!!!

1. מה התקציב המקסימאלי? 6300

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך אם לא פוגע משמעותית בביצועי המחשב

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים וגם צפייה בתכני HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:יעודו הוא גיימינג

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CRYSIS 2

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1200על1080 23IN

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6-7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?אולי קל

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.KSP/TMS

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?לא

זו ההצעה אני מרוצה ממנה רק לא יודע אם המערכת מאוזנת ויש מספיק קירור תתנו משוב לבצעה תודה

מחשב TMS

Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray

לוח אם

Gigabyte Z68X-UD3H-B3

קירור למעבד

Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only

מארז

Lancool Midi Tower PC-K60B Black

ספק כוח

Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail

זיכרון

Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24

כונן קשיח

Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

וגם

Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3

כרטיס מסך

Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 Retail

מסך

LG IPS236V-PN 23" IPS LED 23" LCD HDMI 5ms

צורב

SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK

מחיר כללי 6300

פורסם

תראה מפרט מבוסס I5 2500K מוכן לOC (אין לך שום צורך ב 2600K לגיימינג..) בינוני עם עם לוח Z68 שיחד עם ה SSD 40GB של אינטל יתן לך המהרה של העבודה מול ה HDD הרגיל (CACHE ) בקבצים שימושיים ולא רק על מה שמותקן ב SSD (ב CACHE לא מותקן עליו כלום הוא לומד את העבודה שלך..)

כמובן ש 8GB RAM + 1TB , עם GTX 570 ומארז וספק טובים אתה לא צריך יותר מזה לדעתי... (תקן אותי אם אני טועה..)

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1125

לוח אם:

Gigabyte GA-Z68A-D3-B3

כמות: 1 - מחיר: ₪581

מארז:

Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led Silver +FSP 600W SILVER 80 - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪499

זיכרון:

Kingston 4GB DDR3 1333

כמות: 2 - מחיר: ₪157

קשיח למחשב שולחני:

כמות: 1 - מחיר: ₪252

קשיח למחשב שולחני:

Intel SSD 40GB 320 series

כמות: 1 - מחיר: ₪487

כרטיס מסך:

Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1349

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪99

מסך:

Dell 23in U2311H Black Wid UltraSharp 1920x1080 - בקנייה עם מחשב חדש מעל 3000 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪907

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪5613

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 5501 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/s4dk5prq

פורסם

למה אתם כל הזמן מחפשים לחסוך ?

לפחות אם כואב לכם על החלקים ה"מבוזבזים"

אז תתנו המלצה לחלקים אחרים שישדרגו את המחשב הסופי, אבל לא את הסכום הסופי !

אם הם רוצים לבזבז 6300 שח או 8000 או לא משנה כמה, אז תתנו להם ! מה אכפת לכם ?

אני רוצה למשל לבזבז 6000 שח על מחשב כי אני עשיר ואין לי מה לעשות עם הכסף, הוא נשפך לי מהכיסים,

אל תמליצו לי על מחשב ב5000 !

אם לדעתכם אני/מישהו אחר חושב לקנות רכיבים יקרים שלא לצורך, כלומר שהמחיר עבורם לא ישפר ביצועים ועדיף לחסוך - אז תמליצו במקומם רכיבים אחרים שכן ישפרו ביצועים, לא כדי שישאר יותר כסף בחשבון הבנק...

ודיסק SSD למערכת הפעלה - זה לא כזה אסון כלכלי אם התקציב מספיק גבוה, למרות שההבדל בביצועים לא מצדיק את העלות,

עדיין אני בטוח שמי שיש לו את הכסף לשלם עבור דיסק כזה וגם בנוסף מספיק כסף לקנות מעבד וכ.מסך טובים, הוא יהנה יותר ממחשב עם דיסק רגיל או במצב cach,

פורסם

מה שרוב משתמשי הפורום (כולל אותי) מחפשים לעשות כאן הוא לתת לפונים את המפרט ההגיוני והמשתלם ביותר בגבולות התקציב ובהתאם לדרישות. אם אדם מבקש מחשב לשימוש משרדי ב8000 שקל לא אומר שנבנה לו מפרט ב8000 שקל, אם את מבוקשו הוא יקבל מעל ומעבר ב2000. תבין, לא כל אחד יודע מראש שיותר יקר זה לא בהכרח יותר חזק או יותר "טוב".

בנוסף, הרבה פעמים באים לפה אנשים שמתעקשים על רכיבים מסויימים או חנויות מסויימות, למרות שהם יקרים בהרבה מאלטרנטיבות לא פחות טובות. אני חושב שאם אתה כבר בא לעזור, יהיה נחמד מצדך להראות כמה באמת יעלה מפרט כמו שפותח הדיון תכנן (והיה מוכן להסתפק בו), לפני שמנסים לנצל כל טיפת תקציב סתם כי אפשר.

המפרט של MAYA למשל הוא לא רע. הייתי משנה בו לא מעט דברים, כי לדעתי גם הוא במסגרת מחירו אינו אופטימלי.

פורסם

לא כל אחד יודע מראש שיותר יקר זה לא בהכרח יותר חזק או יותר "טוב".

"לא בהכרח" - זה נכון

אבל זה כן יכול להיות יותר טוב - ובשביל זה אתם פה..

במקרה הספציפי הזה פותח הדיון רשם מעדיף לחסוך, אז ההצעה שהוא קיבל היא סבבה לגמרי.

אבל אם היה רושם לנצל את כל התקציב - ומישהו היה נותן הצעה חסכנית... אז זה כביכול לדעתי היה פסול..

לא פסול מהבחינה שזה לא מוסרי... פשוט לא משרת את בקשת פותח הדיון...

הרי זה לא שרושמים בדיוק מה הצרכים המדוייקים ואתם מתאימים לו כמו בגד לפי מידה,

תמיד אפשר למשוך את התקציב למשהו מועיל, בין אם זה כרטיס מסך יותר חזק, דיסק SSD, מעבד, וכל דבר שיוכל לפנק את הלקוח,

או לתת למחשב אורך חיים יותר ארוך, או להשאיר פתח לשימוש עתידי כמו איזה פיצ'ר שיש ללוח יותר יקר...

אז למה לא ? אם הלקוח רוצה להוציא סכום קבוע מראש ולא "עד" סכום מסויים.....

פורסם

לגיימינג כבד בתקציב שלך הייתי מציע לקחת עדיף את המפרט הבא שאמור להספיק לך בהחלט :xyxthumbs:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1125

לוח אם:

Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3

כמות: 1 - מחיר: ₪741

מארז:

Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window

כמות: 1 - מחיר: ₪434

ספק כוח:

FSP Aurum 750W Modular Gold 90

כמות: 1 - מחיר: ₪595

זיכרון:

Kingston 4GB DDR3 1333

כמות: 2 - מחיר: ₪157

קשיח למחשב שולחני:

כמות: 1 - מחיר: ₪252

קשיח למחשב שולחני:

Solidata 60GB SSD K8 280/270

כמות: 1 - מחיר: ₪527

כרטיס מסך:

SAPPHIRE HD 6850 1GB - בקניית מחשב חדש מעל 2500 ש"ח

כמות: 2 - מחיר: ₪630

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪99

מסך:

Dell 23in U2311H Black Wid UltraSharp 1920x1080 - בקנייה עם מחשב חדש מעל 3000 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪907

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

המהרת מערכת מחשב:

אני מעוניין בהמהרת המעבד

סה"כ: ₪6254

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 6129 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/ym2hx96z

מפרט חזק במיוחד לגיימינג כבד במיוחד, שקט רמת רעש בערך 6 אולי קצת יותר, יש אפשרות לOC בינוני עד כבד.

מפרט איכותי וחזק מאוד לשימושים שלך :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים