עבור לתוכן

המלצה- כרטיס מסך...

Featured Replies

פורסם

שלום,

המפרט שלי הוא-

ספק- ss620w

מעבד- q8300

כרטיס מסך (נוכחי)- hd5770

חשבתי לשדרג ל- gtx460 768MB שהוא מפיק ביצועים מעולים, ocer מצויין, וזול יחסית.

השאלה אם הצ.ב ימנע ממני רכישה כזו או שהצ.ב לא נורא ואני עדיין יקבל ביצועיים טובים?

פורסם

את המעבד אתה יכול להמהיר, צוואר בקבוק מהמעבד בדרך כלל קורה שמשחקים ברזולוציה נמוכה יחסית...

שדרוג מ HD5770 ל GTX460 768MB הוא לא שדרוג משמעותי, הייתי קונה במחיר דומה HD5850 שחזק באיזה 25%, ורוברקלוקר לא פחות טוב ממנו, אוליי אפילו טוב יותר...

פורסם
  • מחבר

לא הפוך? צ.ב לא קורה כאשר הכרטיס מסך מתאמץ, מין הסתם ברזו' גבוהות יותר ?

על פי- TPU הכרטיס- GTX460 חזק מ- HD5770 בכ- 15% וגם זה לא ממש מדוייק היות ויצאו ל- GTX460 דרייברים מעודכנים אשר מעלים את רמת ההבדלים בינהם ביותר.

גם ב- TESS הכרטיס- GTX460 חזק הרבה יותר מ- HD5770 ויהווה פקטור רציני במשחקי DX11 .

לפי נתונים אלה שווה בהחלט ללכת על- GTX460.

תגובתך..

פורסם

נכון להיום GTX460 768MB חזק ב 18% מ 5770 ברזולוציה 1920X1200, המצב סביר שלא ישתנה, וגם אם כן אי אפשר להגיד לטובת מי, שני החברות מעדכנות דרייברים ושפרים ביצועים באופן תמידי...

אתה יכול להסתכל משחקים שמבוססים DX11 ותראה שההפרש ביצועים לא גדל לטובת ה GTX460, היתרון קיים יותר במחנים סנטטים כמו HEAVEN ודומיו...

אני אומר ש GTX460 זה לא שדרוג משמעותי, בטח לא שבמחיר צמוד אליו יש 5850 שחזק יותר...

* אם הלוח תומך CF הייתי מחפש 5770 משומש.

פורסם
  • מחבר

לצערי הלוח לא תומך ב- CF.

כשאתה אומר- HD5850 אתה מתכוון לגירסה החדשה- Xteme? ב- RSM היא באה במחיר של כ- 747 ש"ח מחיר מתשלם לטעמי.

ללכת על הגירסה הזו?

מה לגבי צ.ב? יהיה לי? הרזו' מסך שלי היא- 1366X768, רזו' לא טובענית בכלל.

פורסם

קודם כל כן, הגרסה ההיא טובה מאוד והמחיר שלה טוב...

בקשר לרזולוציה, 5770 ממש לא אמור להסתבך ברזולוציה כזאת.. הייתי מנסה אוברקלוק למעבד לפני שהייתי מחליף את הכרטיס, כמו שהזכרתי ושאלת קודם, ברזולוציה נמוכה המעבד לוקח יותר תפקיד ולרוב הוא זה שמכתיב את הביצועים...

נסה אוברקלוק, תראה אם ה FPS עולה ואם זה מספק אותך, אם לא הקפיצה הבאה תהיה ה 5850 הזה, אבל שים לב שאוברקלוק למעבד ברזולוציה הזאת אתה תצתרך בכל מקרה...

פורסם
  • מחבר

אבל אני שובר את ראש מאז שיש לי את המחשב ואני לא מוצא שום פירצה לגבי- OC!

הלוח שלי הוא- GA-73MV-SHM, כאשר ביקשתי מטכנאי לבצע לי- OC הוא השיב לי שהוא יבדוק. לאחר הבדיקה נמסר לי שהוא לא מצא שום הגדרה או משהו כזה שקשור ל- OC. פה לעומת זאת נאמר לי שזה אפשרי, אך בפועל אני לא מוצא כלום..

פורסם

נסה ללחוץ CTRL+F1 התפריט הראשי של הביוס, זה אמור לפתוח אפשרויות מתקדמות, בניהם כאלה ל OC...

פורסם
  • מחבר

לצערי לא מצאתי שום אופצייה כזו.

בכל אופן, HD58550 בגירסת- XTREME תהיה בעייתית למחשב כמו שלי עקב הרזו הלא טובענית (1366-768)?

פורסם

ניסית ללחוץ CTRL F1 בתפריט הראשי של הביוס ולא נפתחו שום אפשרויות נוספות ?

"בעיה" זה לא יהיה, סביר שאתה תקבל בוסט ביצועים מסויים... אבל ממש לא גדול כמו שהוא היה יכול להיות ברזולוציה תובענית יותר...

פורסם
  • מחבר

לרזו' שלי (1366X768) אני אקבל ביצועים גבוהים בהרבה מ- HD5770?

פורסם

סביר להניח שמה שמגביל אותך הוא לא כרטיס המסך. ברזולוצייה נמוכה המשקל נוטה לכיוון המעבד ופחות לכיוון כרטיס המסך.

לכן כנראה ששדרוג כרטיס מסך לא יתרום לביצועים מאחר ש-5770 כרטיס לא רע ואמור להספיק בהחלט לרזולוצייה כזאת.

עדיף להשקיע את הכסף במעבד \ שילוש \ מחשב חדש.

פורסם
  • מחבר

מה אתם ממליצים?

Q9550\Q9500 + HD5850//GTX460 או להחליף לפטפורמה חדשה הכוללת מעבד+זיכורנות+לוח אם ל- CF/SLI ובהשמך להרכיב עוד- HD5770..

פורסם

למשחקים Q9550 עדיין רלונטי וטוב. קח 5850 ותסגור עניין.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אוקי, החלטתי לקנות את- HD5850 Xtreme. בקרוב אני אקנה מסך חדש בעל רזו' גבוהות יותר.

אני ירגיש הבדל בביצועים? יהיה לי צ.ב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים