עבור לתוכן

מישהו יודע אולי איך ליצור נוזל ירוק זוהר (כנסו ותבינו)

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע אולי איך ליצור נוזל בצבע ירוק זוהר (כמו של המרקרים)? ליצור או לקנות ... זה למטרת "מודינגון" קטן שאני רוצה לעשות...

פורסם

תיקח טוש זוהר בצבע שתרצע , תוציא ממנו את המקל דיו שלו ותתבול במים ואחרי כמה זמן כשתוציא את כל הג'יפה ישארו לך מים זוהרים.

פורסם
  • מחבר

לא עוזר.. זה לא זוהר וזה שקוף... עוד רעיונות?

פורסם

תשאל את המורה לכימיה

פורסם

נשמע לי באמת הרעיון הכי טוב , ובקשר למרקר צריך לטבול אותו לא בהרבה מים ובמים חמים.

פורסם

תיקח צבע אקירילי בצבע FLURO זוהר ושם במים ואז תערבע (תנסה שהמים יהיו חמים)

פורסם

תנסה לשאול טבח צבאי, תמיד התפוחי אדמה שלהם זוהרים בצבע ירוק/צהוב כאילו יש בהם משהו רדיואקטיבי.

אני חושב שזה סוג מסויים של מרק עוף או משהו כזה לפי דברי אמא שלי יש תבלין שגורם לזה להיות ירוק זוהר ושמו הוא:

חאוואיג' או משהו כזה.

אם אתה סתם רוצה נוזל ירוק את היכל לקנות בקבוק של סופרדרינק מנטה להוציא ממנו את הגזים ע"י אבן אוויר כמו של אקווריום

ולהשתמש בו.

מקווה שעזרתי לך.

פורסם

:lol:

לא נראה לי שעזרת לו .

פורסם

תנסה לשאול טבח צבאי, תמיד התפוחי אדמה שלהם זוהרים בצבע ירוק/צהוב כאילו יש בהם משהו רדיואקטיבי.

מה שנכון נכון.

ובקשר לטוש , אתה צריך להוציא את המקל דיו הזה מהעטיפת פלסטיק ורק אז הוא יתפורר. מקל אחד יספיק בערך לליטר מים.

(מניסיון אני אומר!)

פורסם

ניראה לי שזה כתוצא משימוש ב20 20 20 בגידול שיש בזה זרחן

אם אתם תוהים למה מישתמשים ב20 20 20 הזה זה ביגלל שזה גורם לגידול מהיר

פורסם

אני חושב שזה סוג מסויים של מרק עוף או משהו כזה לפי דברי אמא שלי יש תבלין שגורם לזה להיות ירוק זוהר ושמו הוא:

חאוואיג' או משהו כזה.

אם אתה סתם רוצה נוזל ירוק את היכל לקנות בקבוק של סופרדרינק מנטה להוציא ממנו את הגזים ע"י אבן אוויר כמו של אקווריום

ולהשתמש בו.

מקווה שעזרתי לך.

קרעת אותי מצחוק בנאדם

פורסם

הצבע מהטוש לא יצור דביקות? שבסופו של דבר כנראה תדפוק תמשאבה..

פורסם

חאוואיג' או משהו כזה.

אחי תגיד תודה אצלך זה ירוק צהוב אצלי בדרך כלל זה שחור עם נוזל לא מובן מעליו אני עושה סגור ובקושי אוכל בבסיס רק מהפחד מהרעלת קבה

ואם כבר בקיבות עסקינון קחו טיפ אל תאכול בשר צבאי או כול אוכל צבאי בלי לראות איך הם מכינים אותו או שתמיד תתקמבנו עם הטבח שישיים לכם מנה נורמלית בצד

ובקשר לצבע הירוק זרחני כפי שקודמי אמרו להמיס מרקר במים או השיטה היותר מעניינת לצפות את הזכוכית בצלופן מבפנים ואף אחד לא ידע ולא ירגיש אם תדביק את זה טוב

פורסם

אני מתפלא שעד עכשיו אף אחד לא חשב על מה שאני יסביר עכשיו:

אתה מכיר את השלטים האלו שיש במקלטים: 24V 220V יציאת חירום, ברז מים וכו'

אתה מוריד את הפלסטיק העליון שעליו מודפס מה שמודפס ואם הורדת את כל השכבה אתה תריח ריח כזה מוזר, אל תדאג

לא רעיל, הוא לא פעיל כימית הזרחן הזה

אחרי זה תגרד עם דרמל, שופין עגול, כלי כל שהו (סכין גילוף) וכשיש לך את האבקה הזאת אתה מכניס למים מזוקקים ואז באיזה צינור שאתה רוצה

עכשיו זה כמובן יזהר בחושך אבל הטריק היפה הוא אם תשים מנורת אולטרא סגול ליד זה יזהר כמו קטודה

למה זה?

מנורות אולטרא סגול (רגילות לא של היתושים) פולטות אורך גל שמתאים מפחינה כימית בדיוק לריוויון של הזרחן ואז הוא מתחיל

להקרין בחזרה פוטונים ביחס של אחד לאחד ואז זה עושה הרבה אור.....

אם תשים את השלט ליד מנורה כזאת הוא יאיר כאילו חיברת אותו לחשמל

הטריק שלי הוא שלקחתי (לפני המון זמן) מנורת אולטרא דקה כזאת ושמתי אותה בתוך מנורה עבה שניקיתי עם מין ומלא מלא מלא זרחן

ובצדדים אטמתי עם אפוקסי וזה היה מגניב חבל הזמן

פורסם

אני רואה שיש מזה יצירתיות

אני מתפלא שעד עכשיו אף אחד לא חשב על מה שאני יסביר עכשיו:

אתה מכיר את השלטים האלו שיש במקלטים: 24V 220V יציאת חירום, ברז מים וכו'

אתה מוריד את הפלסטיק העליון שעליו מודפס מה שמודפס ואם הורדת את כל השכבה אתה תריח ריח כזה מוזר, אל תדאג

לא רעיל, הוא לא פעיל כימית הזרחן הזה

אחרי זה תגרד עם דרמל, שופין עגול, כלי כל שהו (סכין גילוף) וכשיש לך את האבקה הזאת אתה מכניס למים מזוקקים ואז באיזה צינור שאתה רוצה

עכשיו זה כמובן יזהר בחושך אבל הטריק היפה הוא אם תשים מנורת אולטרא סגול ליד זה יזהר כמו קטודה

למה זה?

מנורות אולטרא סגול (רגילות לא של היתושים) פולטות אורך גל שמתאים מפחינה כימית בדיוק לריוויון של הזרחן ואז הוא מתחיל

להקרין בחזרה פוטונים ביחס של אחד לאחד ואז זה עושה הרבה אור.....

אם תשים את השלט ליד מנורה כזאת הוא יאיר כאילו חיברת אותו לחשמל

הטריק שלי הוא שלקחתי (לפני המון זמן) מנורת אולטרא דקה כזאת ושמתי אותה בתוך מנורה עבה שניקיתי עם מין ומלא מלא מלא זרחן

ובצדדים אטמתי עם אפוקסי וזה היה מגניב חבל הזמן

תגיד ואיך זה יעבוד עם קטודה של UV????

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים