עבור לתוכן

כל מי שיכול להסביר לי מה ההבדל בין P67 H67 Z68 שיכנס ויעזור לי להבין תודה

Featured Replies

פורסם

אני סך הכל רוצה לדעת בפשטות מה ההבדל בין הלוחות P67 H67 Z68 מה כל כך שונה בהם?

אני רוצה לקנות לוח אם וכל אחד אומר לי דגם אחר אני רוצה רק הסבר קצר מאוד אפילו בכמה מילים מה ההבדל בינהם תודה לכל החכמים שיעזרו לי!

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

כדי להפוך את הכותרת לעניינית נסח בה את השאלה שלך.

פורסם

H67:

מאפשר שימוש בליבה הגראפית של המעבד.

OC מוגבל ביותר.

P67:

לא מאפשר שימוש בליבה הגראפית המובנית במעבד.

OC חופשי.

Z68:

OC וגם ליבה גראפית.

יכולת למצוא את התשובה לבד ע"י חיפוש פשוט בגוגל, להבא: STFW

פורסם

בשביל OC צריך מעבד שמסתיים באות K

פורסם
  • מחבר

רגע לא קיבלתי פירוט מספק אני רוצה להבין דבר 1 ליבה גראפית הכוונה לכרטיס מסך OB על הלוח אם יענו?

פורסם

אין כרטיס מסך על לוח האם כבר שנים.

לעומת זאת, יש במעבד עצמו ליבה גרפית ועליה הדיבור.

בלי קשר, יש גם כרטיסי מסך עצמאיים ונפרדים.

פורסם
  • מחבר

אז מה אני עושה עם הליבה הגראפית שיש במעבד מה המטרה שלה בתכלס אם אני קונה כרטיס מסך חיצוני מה אני צריך אותה בדיוק תסביר לי?

פורסם

אתה לא...

עכשיו, יהרוג אותך להוסיף סימני פיסוק? זה לא קשה, אם אתה רוצה, אני יכול להפנותך לשיעורים באינרנט בנושא. נראה לי שגם יש שיעורים כאלו באולפן.

פורסם
  • מחבר

שי אתה יכול הוד מעלתך לכתוב לי בבקשה...מה אני אמור לעשות עם הליבה הגראפית של המעבד ומה המטרה שלה אם יש לי לוח שתומך בה?

פורסם

קודם תשתחווה king.gif.

הליבה הגראפית המובנית במעבד נועדה להוות תחליף לכרטיס מסך נפרד.

פורסם
  • מחבר

איזה לוח אם עדיף אם אני קונה מחשב עם מעבד I5 2500K זיכרון 8GB וכמובן 2 כרטיסי מסך HD6850 1GB.

איזה לוח עדיף?

1 P8P67 Pro

2 P8Z68-V PRO

3 P8Z68-V B3

4 P8P67 B3

אני בעתיד ירצה אולי לעשות OC ואני רוצה לדעת מבין הלוחות האלה על מה אתם הייתם הולכים?

איזה ערכת שבבים יותר טוב ומה לדעתם שווה את ההוצאה?

בחרתי בASUS כי אני עובד איתם שנים בחיים לא התקלקל לי לוח אם שלהם אפילו לא פעם 1 בכל ההיסטוריה חברה אמינה מאוד בשוק!

פורסם

הנושאים אוחדו. הכותרת עדיין לא עניינית. כדי להפוך אותה לעניינית תוסיף את השימושים ואת התקציב.

במקום לזרוק סתם שמות של דגמי לוחות לאוויר אותי תעזור לנו קצת לעזור לך בכך ש:

1. תציין מהן הדרישות שלך מהלוח (כמות וסוג חיבורים, האם מתוכנן OC, האם מתוכנן שימוש בליבה הגרפית המובנית וכן הלאה).

2. תציין מהו התקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

כתבתי לוח אם שבעתיד יעבור OC ושאני מעדיף את חברת ASUS נתתי את כל הדגמים שניראו לי בעין אני רוצה המצלמה מה יותר טוב לשימוש שלי אני לא יודע מה זה ליבה גראפית בחיים לא התעסקתי בזה אז מה אני צריך לבחור בהם?

כמובן שאני רוצה SATA3 USB3 פירוויר כל מה שניתן שיהיה שיהיה אני רוצה לוח עד בערך 900 שקל בערך שיהיה אפשר לחבר בו 2 כרטיסי מסך של HD6850:)

פורסם

מה זה נראו לי בעין? אם ניגשת ככה לתהליך בחירת הלוח זאת התחלה גרועה. לוח-אם לא בוחרים לפי הצורה שלו אלא לפי המפרט שלו. בוחרים בלוח הזול ביותר שעונה כל הדרישות שלך.

אם אתה מכתוון להשתמש בכרטיס גרפי ייעודי אז אין לך צורך להשתמש בליבה הגרפית שבמעבד. לכן גם לוח P67 יספיק.

זה שאתה מתכנן מערך מרובה כרטיסים זה פרט חשוב למדי.

לגבי Firewire, לא יודע אם הוא קיים בלוחות החדשים. בכל מקרה תוכל להוסיף חיבור שכזה באמצעות כרטיס הרחבה.

אם אתה לוח שבו מערכת הכרטיסים יעבוד בתצורת x4 x4 אז P8P67 יהיה לוח טוב.

אם אתה מחפש לוח שיעבוד בתצורת x8 x8 אז ה-P8P67-Pro יהיה טוב, כמו גם ה-ASrock P67 Extreme 4

אם אתה רוצה לוח מבוסס Z68 שבעקרון יאפשר לך להשתמש בליבה הגרפית המובנית בעתיד (אם תרצה להסב את המערכת ל-HTPC, וגם אם לא אז זה לא חסרון שתוכל לנצל אותה (למטרות אבחון או במקרה של תקלה למערך הכרטיסים) אז אזה יכול לבחור את הדגמים המקבילים שפשוט מבוססים על Z68 אם הם נכנסים במסגרת התקציב שלך.

וכהערה לא קשורה. אני בכלל מציע לשקול מחדש את עניין הכדאיות של מערך מרובה כרטיסים אלא אם כן אתה מתכוון לשחק ברזולוציות גבוהות חריגות.

פורסם

וכהערה לא קשורה. אני בכלל מציע לשקול מחדש את עניין הכדאיות של מערך מרובה כרטיסים אלא אם כן אתה מתכוון לשחק ברזולוציות גבוהות חריגות.

^^מסכים ומחזק גם ברזולוציות גבוהות תוכל לרכוש כרטיס בודד שיעשה את העבודה.

זה ממש ביזבוז של כסף תוכל לחסוך גם בלוח וגם בכרטיס מסך נוסף ועדיין לקבל את אותם הביצועים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים