עבור לתוכן

מפרט למחשב לעבודה משרדית אינטנסיבית (~4K ללא היקפי)

Featured Replies

פורסם

1. התקציב: 4-4.5k אם יש חריגה - עד 5k

2. שימושי המחשב:

2.א. מבחינת כח עיבוד: הרבה תוכנות שרצות במקביל הכוללות: FireFox (30+ tabs), Internet Download Manager, Windows Explorer, Winrar, Word, Excel, FlashFxp, Messenger, Facebook..

2.ב.מבחינה גרפית: ללא משחקים בכלל וללא עריכה גרפית/וידאו בכלל. אבל כן מציג במסך מחשב 23אינץ' עם חיבור לטלויזיה 32אינץ' ומעוניין להפעיל אפילו סרטי HD במקביל להורדות מהאינטרנט ופתיחת קבצים מכווצים למשל.

בנוסף, לעיתים אשתמש בVisual Studio, אבל כעיקרון הדרישות הן מלא תוכנות שרצות במקביל כמצויין למעלה.

3. ציוד היקפי: אין צורך בעכבר/מקלדת/מסך (רק רמקולים).

4. השקט חשוב אבל זה לא הגורם המשמעותי. אם הוספת מאוורר תאריך את חיי המחשב - אני בעד.

5. לא מתוכנן אוברקלוק וכמעט בוודאות לא יהיה אוברקלוק (אם כי, לדעתי, מחשב המתוכנן לאוברקלוק ישרוד יותר שנים, אז אני לא נגד רכיבים מהסוג הזה. למשל קבלים סולידיים בלוח אם זה משהו שהוא חובה מבחינתי. כנ"ל לגבי קירור ראוי)

6. אין צורך לכלול מערכת הפעלה או תוכנות כלשהן. את המחשב - הרכבה בחנות

7. חנות רכישה - עדיפות גבוהה מאוד ל KSP עקב קירבה פיזית (אופציה ב': אייבורי)

8. בקשות מיוחדות:

עדיפות חזקה לאינטל על פניי AMD

חשוב לי שהמחשב יאריך שנים (כלומר ספק איכותי. מארז איכותי. איוורור ראוי. רכיבים לא גנריים.)

בנוסף אני אשמח לפיצ'רים הבאים מהחשוב ביותר לחשוב פחות:USB3 ואז RAID ואז ESATA

האם כדאי ללכת על SSD?

9. שידרוג עתידי: לעולם לא אגע בשילוב של לוח+מעבד+זיכרון. שידרוגים אפשריים בעתיד: כרטיס מסך, הארדיסק והיקפי.

מעריך רבות כל עזרה. מבחינתי כל פרט לגבי רכיב אחד יתקבל בברכה לא חובה לתת לי פירוט של מפרט שלם

תודה!

פורסם

לא נראה שיש כל טעם במעבר ל:

[table] [tr][td] מעבדי אינטל‏ [/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gifCore i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td] [td]

1

[/td] [td]

785

[/td] [td]

785

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td] לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE[/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gifH67MA-UD2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td] [td]

1

[/td] [td]

630

[/td] [td]

630

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td] זכרונות‏ DDR3 1333Mhz[/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gif1x4GB G.Skill qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td] [td]

2

[/td] [td]

170

[/td] [td]

340

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td] דיסקים קשיחים‏ Samsung[/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gif1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td] [td]

1

[/td] [td]

255

[/td] [td]

255

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td] צורבי DVD‏ LG[/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gifDVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td] [td]

1

[/td] [td]

120

[/td] [td]

120

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td] מאווררים וגופי קירור‏ מאוררים למעבדים[/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gifScythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td] [td]

1

[/td] [td]

85

[/td] [td]

85

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td] מארזים‏ Antec[/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gifVSK-1000 ATX Cost-Efficient Mid Tower Case (No PSU) qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td] [td]

1

[/td] [td]

230

[/td] [td]

230

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td] ספקי כוח‏ Antec[/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gifBasiq 450W Active PFC 12cm PSU VP450P (Retail) qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td] [td]

1

[/td] [td]

215

[/td] [td]

215

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td] רמקולים‏ Logitech[/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gifZ323 2.1 Speaker System (Retail) qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td] [td]

1

[/td] [td]

255

[/td] [td]

255

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td] מחירון עבודות במעבדה‏ [/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gifהרכבת מחשב חדש עד 3000 שקל plusb.gifminusb.gif[/td] [td]

1

[/td] [td]

100

[/td] [td]

100

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td][/td][td][/td][td] סה"כ[/td] [td]

3015

[/td][/tr] [/table]

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה אך יש כמה דברים שאשמח אם תוכל להסביר לי:

1. מה לגבי כרטיס מסך? אני מחבר שני מסכים למחשב ברזולוציה של 1920*1080 (שניהם). (חשבתי על GT520. מה דעתך?)

2. האם לא כדאי לפחות להשקיע ב i5 2500, והאם יש טעם בללכת על 2500k?

3. אני חשבתי על הלוח אם ASUS P8H67-M Pro B3. איזה מהם עדיף?

4. האם כדאי לקחת W.D. 1TB BLACK במקום ההארדיסק שרשמת? (ביצועי הארדיסק חשובים לי)

5. ראיתי הרבה אנשים לוקחים מאוור למעבד מוגן 2, אני לא צריך דבר כזה?

6. לגבי ספק כח חשבתי לקחתי את ה650W מודולרי של ציפט'ק. המוכרים בחנות מתלהבים מאוד מהחברה הזאת, יש מה בכך?

7. מה אתה חושב לגבי המארז Thermaltake V4?

8. אני גם חושב שמתאים 8 גיגה זיכרון כמו שרשמת, אז מצויין שאימתת את ההרגשה שלי :)

תודה

פורסם

בקשר לספק, כתבת שהשקט חשוב לך וזה בכל מקרה נכנס לתקציב שלך, אז הייתי משקיע בספק יותר שקט כי מנסיוני הספק הזה לא שקט במיוחד. נראה לי ש-650W זו קצת היסחפות ומבחינת חברה דווקא הייתי נשאר עם אנטק ובודק גם סיסוניק שיש להם דגמים זולים ושקטים או אנרמקס (שיש להם דגמים שקטים אבל יקרים קצת יותר).

פורסם
  • מחבר

חיפשתי בפורום על ציפט'ק וסיסוניק והגעתי למסקנה שבאמת אין מה להשוות

[table][tr] [td]

520W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-520 (Retail)

[/td] [/tr][/table]ב-370 ש"ח ב KSP הוא הספק הנבחר כרגע

שינויים נוספים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים