עבור לתוכן

מפרט למחשב נייד בתקציב 3K-4.5K

Featured Replies

פורסם

אני עומד להיות סטונדט בשנת הלימודים הקרובה אז אני מחפש מחשב שיוכל להיות לי לעזר בתקופה הזאת.

חוץ מזה אני מעוניין שהמחשב יריץ בצורה קלילה סרטי HD ופעם הייתי גיימר אז אם אני ארצה אז גם משחקים.

שאלה נוספת מבחינת עדיפות: אני לא כל כך יודע אם עדיף 15 אינטש או 17 אינטש ואיך זה משנה את העניינים מבחינה כספית, מבחינת הסוללה, משקל, ומעוד בחינות שכנראה לא חשבתי עליהם.

ועוד דבר נוסף, מבחינה כללית אני מעדיף חומרה שתיתן יחס ביצועים גבוה לכסף, יותר מאשר שפשוט החומרה תהיה הכי טובה וזהו.

תודה רבה!

פורסם

תחזור באוק', המחירים עד אז ירדו ותוכל למצוא משהו יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת תחזור באוקטובר? לא הבנתי את התגובה הזאת

פורסם

::)

הלימודים מתחילים באוקטובר, נכון?

עכשיו אנחנו ביולי, הסמסטר כבר נגמר ויש חופשת קיץ. כלומר אין לימודים.

אני רק מציע אם אתה מתכנן מראש להשתמש במחשב בלימודים, קנה את המחשב במועד הקרוב ביותר בו תשתמש בו בצורה הטובה ביותר.

מה יקרה עכשיו? תקנה והוא יעלה אבק עד אוקטובר?

בין השאר המחירים יורדים עם הזמן להרבה דגמים וככה תוכל להגיע לניצול מקסימלי של התקציב שלך.

אין טעם לדון עכשיו בדגמים ומחירים שישתנו באוק'.

בין השאר, מחשב נייד בגודל 15-17 כבדים לסחיבה יומית בלימודים.

הגודל המומלץ הוא 13-14 בעיקרון, אחרת זה להיסחב עם טנק על הגב שגם אוכל את הסוללה :P ותצטרך להיות דבוק לשקע (ממוצע של כ-3 שעות עבודה למחשב 15").

מה שכן, הדרישה שלך למשחקים מעט יותר בעייתית בכך שאכן במחשבי 15" ניתן למצוא מחשבים עם כ.מסך חזק.

פורסם
  • מחבר

מה שכן, הדרישה שלך למשחקים מעט יותר בעייתית בכך שאכן במחשבי 15" ניתן למצוא מחשבים עם כ.מסך חזק.

לא הבנתי מה הכוונה? אתה מתכוון שאם ארצה מחשב של 15 אינטש זה אומר שגם הכרטיס מסך מוגבל?(בגלל חוסר מקום?)

ועוד משהו, יש לי צורך במחשב כבר עכשיו בלי קשר ללימודים.

יש אפשרות לקבל עזרה עם מפרט עם הנתונים שכתבתי בהתחלה?

תודה רבה

פורסם

הכוונה הפוכה לכך שב-15" תמצא כ.מסך חזק יותר.

לכן קשה למצוא מחשב 13" עם כ.מסך מאד חזק.

מה אתה מתחיל ללמוד?

אתה מודע לזה שמרבית ה-15" שוקלים כ-2.5 ק"ג (+0.3 ק"ג למטען) ? לא הכי כיף להסתובב איתו על הגב.

מרבית המחשבים יספיקו ל-3-4 שעות, זה יתאים? (בעבודה קלה)

סרטים כל מחשב מריץ כיום, על איזה משחקים חשבת? דרישות גבוהות למשחקים או שאתה יכול להסתפק בהגדרות שפשוט יריצו את המשחק?

פורסם
  • מחבר

אני מתחיל ללמוד באוניברסיטת ת"א הנדסת חשמל

נראה לי שהחלטתי ללכת על ה-15 אינטש.

3-4 שעות זה בסדר, כמובן שכל אחד היה רוצה שיחזיק יותר שעות...

והייתי רוצה דרישות גבוהות למשחקים.

תודה!

פורסם
  • מחבר

לא רציתי להקפיץ אבל chevy שאל שאלות כאילו עוד רגע אתה נותן לי מפרט וכבר עברו כמה ימים, אשמח למפרט!

פורסם

לא ממש התכוונתי להמליץ על מחשב מסויים בגלל :

הלימודים מתחילים באוקטובר, נכון?

עכשיו אנחנו ביולי, הסמסטר כבר נגמר ויש חופשת קיץ. כלומר אין לימודים.

אני רק מציע אם אתה מתכנן מראש להשתמש במחשב בלימודים, קנה את המחשב במועד הקרוב ביותר בו תשתמש בו בצורה הטובה ביותר.

מה יקרה עכשיו? תקנה והוא יעלה אבק עד אוקטובר?

בין השאר המחירים יורדים עם הזמן להרבה דגמים וככה תוכל להגיע לניצול מקסימלי של התקציב שלך.

אין טעם לדון עכשיו בדגמים ומחירים שישתנו באוק'.

אלא אם כן, אתה אומר שדחוף לך עכשיו מחשב ואתה רוצה בשבוע הקרוב לקנות. :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

המחירים באוקטובר הולכים לרדת בצורה דרסטית?

פורסם

אין לי מושג, אבל עם הזמן במיוחד בטווח של חודשים תהיה ירידה מסויימת במחירים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים