פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים א. זה רוב הפעמים (שאני ראיתי, ואולי לא ראיתי הכל, אבל ראיתי מספיק)ב. לא זקפתי את נגדך, רק ידעתי את ה"נעלב".
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים אם מדברים על אשליות אופטיותהנה דף שלם איתם:http://www.ritsumei.ac.jp/~akitaoka/saishin-e.html
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים ערן, אני מציע לך להיות קצת יותר "מבוסס" (להבא) בנוגע לשטויות שאתה פולט מהפה שלך. בדיוק באמת הגיע הזמן שתתחיל (ערן) להיות יותר מבוסס!!! אני רואה שאני לא היחיד שאתה מפתח עליו תיאוריות ולא היחיד שחושב עליך ככה!
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים בדיוק באמת הגיע הזמן שתתחיל (ערן) להיות יותר מבוסס!!! אני רואה שאני לא היחיד שאתה מפתח עליו תיאוריות ולא היחיד שחושב עליך ככה! איזה תיאוריות בדיוק "פיתחתי" עליך?
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים מחבר א. מלא זה לא תמיד. ב. זכותי להביע את דעתי. עדיין לא הבנתי מה לדעתך עלוב בזה... אתה רוצה להגיד שאתה רואה כל יום ש צבעים שונים לגמרי שהם למעשה אותו הדבר? אם כן, אולי כדאי לך לעשות בדיקת עיניים... אם מישהו רוצה להבין למה התופעה הזאת קוראת, אז אני חושב שזה בגלל שהמוח שלנו הורגל לראות על לוח השחמט משבצות שחור-לבן, ולכן הצבעים נראים אותו הדבר.
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים עוד בן טיפשעשרה עם קצת פז"מ ופה גדול, מי ייתן וימוגר מהפורום.תגובה מאוד בוגרת...
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים עדיין לא הבנתי מה לדעתך עלוב בזה... אתה רוצה להגיד שאתה רואה כל יום ש צבעים שונים לגמרי שהם למעשה אותו הדבר? אם כן, אולי כדאי לך לעשות בדיקת עיניים... לא, נראה לי שצריך לשנות את הגדרות הברייטנס והקונטראסט במסך שלי, אבל אני פשוט מתעצל לעשות זאת. יש אשליות הרבה יותר טובות, נקודה. ערן, נצור את פיך.
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים מחבר טוב, אני חושב שכבר השתמשתי כאן בתמונה הזאת, אבל היא מתאימה ביותר גם הפעם... תפסיקו...
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים לא, נראה לי שצריך לשנות את הגדרות הברייטנס והקונטראסט במסך שלי, אבל אני פשוט מתעצל לעשות זאת.יש אשליות הרבה יותר טובות, נקודה...ערן, נצור את פיך.בואנה יא ***....תתחיל להירגע...תמיד אני רואה שאתה תופס תחתאבל אתה מה מדבר אל השחור שלי...תתחיל להירגע יא ***...כולה תחת וחצי מדבר פה כאילו הוא דון קורליאונה...אל תתפוס תחת...אפסון שכמותך....בטח עוד איזה עשיר פלצן
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים הנה דביל מס' 2... מעניין מי מסתתר מאחורי וילון מס' 3.בטח אחד מהמשפחה שלך כי אחותך אמרה לי שזה תורשתי... :\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.