עבור לתוכן

המחשב רועש בטירוף

Featured Replies

פורסם

אי אפשר ככה יותר

המחשב אצלי רק חצי שנה הוא חדש ואיזה חודשים כשרק קניתי אותו בחיים לא היה עושה רעש

הוא רועש 24/7 לא משנה עם אני במשחק או ב פיירפוקס אפילו כשאני לא נוגע במחשב הוא רועש כל כך חזק

אני לא יודע מאיפה זה מגיע

אני גם לא יכול לפתוח תמארז כי זה KSP ועם אני יפתח לא תהיה לי אחריות עליו אחרי זה

GTX460 DirectCU TOP 768MB GDDR5 DX11

Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box

thermaltake wingrs 100 זה מארז

בקיצור

מה הבעיה? אחד המאוורים פה מרעשים בצורה מוגזמת... אנלא יכול לישון חברה D : באמת שזה עד כדי כך מפריע

פורסם

היי woodk1d,

אם המחשב נמצא באחריות, רצוי לקחת אותו למעבדה, על מנת שינקו את המאוורר מאבק, או ישמנו, או יחליפו אותו.

ליאור.

פורסם

אני מנחש שקנית מחשב זול, מאוד בזול,

כנראה מאווררים סוג ח'

צריך לנקות ולשמן (תן להם לעשות את זה)

אח"כ תשקול לשדרג מאווררים (אפילו מארז למרות שהמארזים של thermalTake אמורים להיות בסדר)

חוץ מזה - ככל שהטמפרטורה בחדר גבוהה יותר, כך קשה למחשב להתקרר,

בשבועות האחרונים גם המארז שלי רועש יותר מכרגיל, כי.... חם לו.

פורסם
  • מחבר

2900 שקל...

אני לא יכול להחליף פשוט מאוורר לשקט יותר טוב?

פורסם

1. ההנחה שמדובר במחשב זול, לא ממש הוגנת.

2. לא ציינת איזה ספק יש לך - אם לא השקעת ברכישה, ייתכן ופה קבור הכלב.

3. שאלתי פעם בKSP, "אין לי אחריות אם אני פותח את המארז?" אז ענו לי שיש אחריות, אבל אם יש נזק פיזי בפנים, כלומר אני שובר משהו ומגיע עם המחשב אליהם, על מה ששברתי אין אחריות. כמובן שזה יכול להיות פתח בשבילם להתנער מאחריות, אבל אני פתחתי את המארז שלי, וכאשר היו לי בעיות הם טיפלו במחשב בלי בעיה.

4. אם לא לקחת קירור טוב יותר למעבד, ייתכן מאד והקירור BOX המותקן כרגע על המעבד שלך עושה רעש שיכול להעיר מתים.

אני הייתי פותח את המערכת ומנסה להבין מהיכן מגיע הרעש, אם אתה לא מוצא, גש אליהם. אם החנות זמינה לך כמו שזה, גש אליהם ישירות.

פורסם
  • מחבר

Corsair CX 500W Active PFC 12cm Fan זה הספק כוח....

אני לא יודע איזה קירור אבל שנייה

רגע.... מעבד SOCKET בא בלי קירור? כי רשום לי ב חשבונית שזה מעבד AMD PHENOM 2 X4 995 SOCKET ולא BOX

והוסיפו לי מאוור רגיל כזה FAN FOR AMD CPU

בקיצור

אנערף...

יכול להיות יש אבק בפנים? וזה גורם לרעש?

אגב תודה רבה על התגובות המהירות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים