עבור לתוכן

החלפתי לוח אם, אין תצוגה או צפצופים

Featured Replies

פורסם

הי,

יש לי מחשב שחשדתי שהלוח אם שלו לא תקין מאחר ושני קבלים היו מעט נפוחים מלמעלה. לכן החלפתי לוח אם ל INTEL DG41RQ. המעבד הוא Intel E2140.

ניסיתי להפעיל את המחשב עם ספק דיי מאולתר ממחשב יחסית ישן אך בבדיקה האחרונה שנעשה הספק היה תקין. הספק מתחבר עם 4 פינים פחות ממה שניתן ולא ראיתי חיבור נוסף ממנו לחיבור 4 פינים שנמצא ליד המעבד ולכן לא חיברתי לשם כלום - האם זה הכרחי להפעלת המחשב?

לגבי מה שקורה בפועל, המחשב לא עולה אך נדלק והמאווררים שמחוברים ללוח אם עובדים, אין תצוגה - כתוב PLEASE CHECK SIGNAL CABLE DIGITAL שזה בעצמו מוזר מכיוון שחיברתי אותו ב VGA לחיבור שבלוח אם. אין צפצופים בכלל, אני סומך על הרמקול המובנה שבלוח אם הזה.

אשמח לעזרה.

תודה רבה ושבוע טוב.

פורסם

.... הספק מתחבר עם 4 פינים פחות ממה שניתן ולא ראיתי חיבור נוסף ממנו לחיבור 4 פינים שנמצא ליד המעבד ולכן לא חיברתי לשם כלום - האם זה הכרחי להפעלת המחשב?...

עד כמה שאני יודע אם קיים החיבור אזי הוא הכרחי - תמציא ספק שכן יש לו את החיבור הזה

פורסם
  • מחבר

אוקיי הסתדרתי תודה רבה!

הפתרון במקרה שלי: החלפתי לספק כח מתאים כפי שחששנו פה. בנוסף אחד מהזיכרונות לא היו תקינים - לא היה בעיה לגלות ע"פ הצפצופים כשהמחשב הצליח להשמיע אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים