פורסם 2011 ביולי 914 שנים הי,יש לי מחשב שחשדתי שהלוח אם שלו לא תקין מאחר ושני קבלים היו מעט נפוחים מלמעלה. לכן החלפתי לוח אם ל INTEL DG41RQ. המעבד הוא Intel E2140.ניסיתי להפעיל את המחשב עם ספק דיי מאולתר ממחשב יחסית ישן אך בבדיקה האחרונה שנעשה הספק היה תקין. הספק מתחבר עם 4 פינים פחות ממה שניתן ולא ראיתי חיבור נוסף ממנו לחיבור 4 פינים שנמצא ליד המעבד ולכן לא חיברתי לשם כלום - האם זה הכרחי להפעלת המחשב?לגבי מה שקורה בפועל, המחשב לא עולה אך נדלק והמאווררים שמחוברים ללוח אם עובדים, אין תצוגה - כתוב PLEASE CHECK SIGNAL CABLE DIGITAL שזה בעצמו מוזר מכיוון שחיברתי אותו ב VGA לחיבור שבלוח אם. אין צפצופים בכלל, אני סומך על הרמקול המובנה שבלוח אם הזה.אשמח לעזרה.תודה רבה ושבוע טוב.
פורסם 2011 ביולי 1014 שנים .... הספק מתחבר עם 4 פינים פחות ממה שניתן ולא ראיתי חיבור נוסף ממנו לחיבור 4 פינים שנמצא ליד המעבד ולכן לא חיברתי לשם כלום - האם זה הכרחי להפעלת המחשב?...עד כמה שאני יודע אם קיים החיבור אזי הוא הכרחי - תמציא ספק שכן יש לו את החיבור הזה
פורסם 2011 ביולי 1014 שנים מחבר אוקיי הסתדרתי תודה רבה!הפתרון במקרה שלי: החלפתי לספק כח מתאים כפי שחששנו פה. בנוסף אחד מהזיכרונות לא היו תקינים - לא היה בעיה לגלות ע"פ הצפצופים כשהמחשב הצליח להשמיע אותם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.