פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים דוגמא שאני פותח חלון כלשהו אחרי שהמסך היה רק בדסקטופאז אני רואה שהמסך פתאום ניהיה בטיפה טיפה יותר גדולאו שאני רק על הדסקטופ ואני מעביר מסך קטן למעלה ולמעטה המסך ניהיה שמן בצדדיםכל מה שלמעלה למעלה או בצדדים, במסגרתאז הוא טיפה מעוך כזה כאילו יורד פנימה שוקעכל מיני שטויות כאלה מוזרותהמסך חדש דנדש!LG F700Bמה אתם אומרים ? להחזיר לחנות ?
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים מחבר מוגדר במאפיינים F700B וגם הדרייבר של נבידיה עם התוכנה שלהם מותקנת ומופיעה..לא יודע מה נקרא מותקן טוב ומה לאבסך הכל אמרו לי להכנס למאפיינים, למסך, דייבר, עדכון דרייברולבחור את התיקיה DRIVER בכונן של הדיסק..וזה מה שעשיתיוזה מופיע עכשיו בתור F700B...
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים גם אצלי זה קורה כל הזמן אבל אני לא ממש מתרגש מזה אני חושב שזה ככה הווינדוס ולא המסך. לי יש מסך של LG דגם 775FT 17 אינץ'.אין מה לדאוג לפי דעתי מה גם שהמסך חדש! 8)
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים מחבר גם אצלי זה קורה כל הזמן אבל אני לא ממש מתרגש מזה אני חושב שזה ככה הווינדוס ולא המסך. לי יש מסך של LG דגם 775FT 17 אינץ'.אין מה לדאוג לפי דעתי מה גם שהמסך חדש! 8)יום שישי בערב היה מותקן מסך 15 אינץ של PROVIEWוהוא לא עשה בעיות ולא כלוםחיברתי כרגע את הLG למחשב השני ( שעכשיו קיים עליו ה PROVIEW ועובד )וגם במחשב השני עשה את הבעיותככה שזה לא שום בעית תוכנההמסך פשוט דפוקואם זה ככה גם אצלך אני ממליץ לך להחליףאני לא יודע מה איתך אבל זאת הפעם האחרונה שאני נוגע במסכי LG !חבל שאני לא יכול לחזור אחורה בזמן ולבחור סמסונג או מאגיום טוב...
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים מחבר אולי זה פגם במסך הזה ספיציפי, נסה לברר בחנות שממנה קנית :'( :'( :'( :'( אאאווווףףףףףףףף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.