פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים אני צריך המלצה למסך 17 CRT בתקציב של בארך 1200 מה לדעתכם המסך הכי איכותי ואמין בתקציב זה? ???
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים אל תיגע במסך הזה יש לי את הדגם B שלו, 3 ימים ואני מצטער בטירוףגם הקשבתי לאנשים כאן שאמרו לי LG LG LG LGלך על סמסונג, או על מאגתצא מרוצה כמו שכנים שלי, עובד מצויין איכות בת ז**ה !
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים תפסיק לדבר שטויות!!!יש לך בעיות אם המסך הזה?אולי יש לך בעיות דרייברים ובגלל זה אתה מאשים את המסך?לי יש F900B כבר כמעט שנה והוא לא עשה לי אפילו בעיה אחת קטנהמאג וסמסונג הם מסכים מכוערים בטרוף ולא כמו המסך הזה שנראה ממש יפה
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים תפסיק לדבר שטויות!!!יש לך בעיות אם המסך הזה?אולי יש לך בעיות דרייברים ובגלל זה אתה מאשים את המסך?לי יש F900B כבר כמעט שנה והוא לא עשה לי אפילו בעיה אחת קטנהמאג וסמסונג הם מסכים מכוערים בטרוף ולא כמו המסך הזה שנראה ממש יפהחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחתראה על מה אתה מדבראם היית אומר לי משפט כזה בחיים שלי לא הייתי הולך על הLGלמי אכפת מהיופי החיצוני שלואכפת מהאיכות מהתצוגהענארף מה עשו לך ב19" זה לא מעניין אותי בכללאני יודע שלי יש F700B ולחבר שלי מסתבר שהיה F700Pושלי עושה בעיותושלו עשה בעיות, ובגלל זה החליף לסמסונגעוד מישהו מהפורום החליף למאגאולי העיצוב שלו יפה בעינייך, בעיניי הקו השחור למטה ממש מכוערהמסכים של מאג וסמסונג לדעתי יש להם עיצוב מאוד בסיסי ונקי וזה הכי טוב לא צריך את כל השטויות האלהוהידית החלשה שיש לLG נותנת ממש ממש חוסר שקט על זה שכל הכובד של המסך תלויים בחתיכת פלסטיק דקה מעאפנהאני אישית בתור מישהו שיש לו F700 בגרושששש לא ממליץ עליוושכנים שלי יש להם מאג וסמסונג והם מרוצים עד הגג בכלל לא היו צריכים לעשות כלום ברגע שהגיע המסך הביתהחיברו אותו למחשב וזהו גמרנואני צריך כל שניה וחצי לכוון אותו להתעצבן בגללו ומאה ואחד דבריםלפותח התארד, תעשה את השיקולים שלךלקופיף, אתה יותר מידי נעול על זה, כבר הרבה זמן שאני שם לב שאתה בעטרף היסטרי על מסכי LG F700
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים בחריגה קלה מהתקציב -IIYAMA VISIONMASTER PRO 413, וכל מי שראה אותו אצלי יעיד.
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים בחריגה קלה מהתקציב -IIYAMA VISIONMASTER PRO 413, וכל מי שראה אותו אצלי יעיד.ראיתי אותו בתצוגה נדמה ליאם זה באמת מה שאני חושב שהוא, אז זה באמת אחלה מסךאבל עדיין מניסיון ממבט של התצוגה אי אפשר לדעת את האיכות של המסךוהתגובות שלו בעבודה..
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים אתה יודע מה מודר?אתה תשב בבית שלך ותסבול את המסך הדפוק שלך ואני ישב בבית שלי ויהנה מהמסך המצויין שליובכל זאת אתה צודק אם הייתי נדפק עם מסך כזה שעושה בעיות גם אני הייתי משמיץ את כל החברה LGאבל לי זה לא קרה ומבחינתי זה המסך הכי טוב ויפה שישאני מקווה שתהנה מהמאג העגול והמכוער שתקבל
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים אתה יודע מה מודר?אתה תשב בבית שלך ותסבול את המסך הדפוק שלך ואני ישב בבית שלי ויהנה מהמסך המצויין שליובכל זאת אתה צודק אם הייתי נדפק עם מסך כזה שעושה בעיות גם אני הייתי משמיץ את כל החברה LGאבל לי זה לא קרה ומבחינתי זה המסך הכי טוב ויפה שישאני מקווה שתהנה מהמאג העגול והמכוער שתקבלתגיד לי מה אתה טמבל ?אני מקבל את אותו דגם שלי רק אחראני לא יכול לחליף דגםומה רע בעיצובים של מאג ?עיצוב דומה מאוד ל F700P רק לא כזה מעוגל ובלי הפס השחורואם כבר מדברים על עגלגלות, ה אל-גי הרבה יותר עגלגל מהסמסונג והמאג
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים אוקי אז בוא נעשה ככה:אתה תקבל F700B אחר והוא יהיה טוב ואז תחזור בך מהדברים שאמרת למעלה על המסךוזה ממש לא נכון שהLG הוא עגולהוא שטוח מבפנים ומבחוץ וזה מה שמיוחד בFlatron
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים תקציב לא זכור לי שכתבת אז אני ימליץ לך על מאג 786PD2 סמסונג 753DFX סמסונג 763MB שעולים בסביבות ה 900-800 שקל או אם יש לך 1200 שקל בכיף אתה יכול ללכת על ה מאג 796DF2 עם שפורפרת Diamondtron M2 תהנה
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים אוקי אז בוא נעשה ככה:אתה תקבל F700B אחר והוא יהיה טוב ואז תחזור בך מהדברים שאמרת למעלה על המסךוזה ממש לא נכון שהLG הוא עגולהוא שטוח מבפנים ומבחוץ וזה מה שמיוחד בFlatronאה פשש חדש לי שאתה מדבר על התצוגה ולא על החיצוניות (פלסטיק) של המסךאם אני יקבל F700B אחר, אני לא יחזור ביכי הוא כבר עשה את הפאשלה שלו.. ולא פעם ראשונה (שמעתי את זה גם מאנשים אחרים)אז אם מתוך 100 מסכים, 40 מהם עושים פאשלותאז אני לא רואה שום סיבה להמליץ על מסך כזה..בכל מקרה גם המאג שהמלצתי עליו ב1200 שקל הוא שטוח בשתי הזכוכיות גם מבחוץ גם מבפנים..
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים http://www.pcadvisor.co.uk/index.cfm?go=hardware.view&product=1358לפי הביקורת הזו ה F700P זה מסך ממש לא טוב... הם אפילו לא פירטו אליו כמו על מסכים אחרים שהם בדקו, רק אמרו שבשביל טקסט הוא נורמלי וזהוץ
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים http://www.pcadvisor.co.uk/index.cfm?go=hardware.view&product=1358לפי הביקורת הזו ה F700P זה מסך ממש לא טוב... הם אפילו לא פירטו אליו כמו על מסכים אחרים שהם בדקו, רק אמרו שבשביל טקסט הוא נורמלי וזהוץלא צריך להגזים ולא להקשיב לכל שיט שכותביםהוא מסך באיכות טובה שיספק את רוב המשתמשים ומשחקים ברמה גבוההונחשב היום ברוב החנויות בארץ למסך תותחאבל עדיין הוא לא עונה על ציפיות האמינות שאני מחפש..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.