עבור לתוכן

LG W2486L LED VS Dell 23 in U231!!!

Featured Replies

פורסם

רציתי שתעשו השוואה בין מסך מחיר LG W2486L LED MONITOR!!!!! HDMI!! ש"ח1300- 1462 ובין Dell 23in U2311H Black Wid UltraSharp 1920x1080 מחיר 940 ש"ח

שימוש המסך הוא למשחקים וסרטים

פורסם

בוא נתחיל מזה שתשנה את הכותרת שלך למשהו נורמלי ואינפורמטיבי.

במקרה הזה - הDELL מסך יותר טוב, עולה הרבה פחות, וקטן רק באינץ' אחד.

אין פה התלבטות בכלל.

אם לא ברור לך למה הDELL מסך יותר טוב - אתה מוזמן לקרוא כמה עמודים אחורה בפורום, וכן לעיין בסטיקי שלנו ובקישורים ההסברתיים המצויים בתוכו.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להביא לי איזה לינק להשוואה מאמר משהו כי אני מחפש ולא מוצא משהו רלונטי

פורסם
  • מחבר

אנא ממכם תעזרו לי בבחירת מסך אני נורא מיטלבת בין השניים תודה

פורסם

הנה ביקורת חדשה שלי על הדל:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=505255.new

כמו שתראה שם, בהשוואה ללא מעט מסכי LG שעבדתי איתם (והייתי דווקא מרוצה מהם), ה-DELL הוא בליגה לגמרי אחרת.. הייתי ממליץ עליו גם אם ה-LG שהבאת היה באותו מחיר!

בהצלחה :)

פורסם

השוואה כללית: דל ואז LG

פאנל , IPS מול TN.

תאורה אחורית: רגילה מול LED.

רזולוציה: FHD בשניהם.

מאפיין מיוחד: HDMI בLG.

זמן תגובה: 6MS מול 2MS.

אם אתה רוצה מסך לחבר אליו את הממיר HD של הכבלים / YES ו/או את הPS3 שלך, הLG יהיה בחירה טובה. מכל בחינה אחרת, הDELL מסך איכותי יותר, למרות זמן התגובה הגבוה ביותר - זה לא מורגש כלל.

מה שכן, בשני המקרים מומלץ לוודא שאתה קונה צג שהגיע מיבוא רשמי, ההפרש בעלויות הוא כמה עשרות שקלים, אבל ההפרש באחריות הוא ניכר, אז בדוק לפני שאתה קונה.

פורסם

1.

אין לי בעיה עם LG (הייתי דווקא מרוצה מהמסכים שלהם..).. לדל יש אחריות איסוף והחזרה מהבית (מקווה שלא אזדקק לה בכלל!).

2.

היתרון שראיתי בפאנל IPS לעומת TN, התעלה על זה שראיתי בתאורת LED (לא Edge-LED) לעומת CCFL (רגילה).

3.

זמן תגובה: 6MS מול 2MS.

בדל זה 8 ולא 6!

זמן תגובה:

בעבר יצא לי להיווכח ששיפר אסטרונומי בנתוני ניגודיות (דינאמית) לא שיפרו שום דבר בפועל.. היום אני חושב כך גם על נתוני זמן-תגובה.. למרות ה-8ms (לעומת ה-2 שדבקתי בו במסכים קודמים), לא הרגשתי שום מריחות בסרטים (SD/HD/FHD) שכללו סצינות מהירות/מורכבות יחסית.. אחרים רבים מעידים שכך הדבר גם במשחקים (טרם ניסיתי)..

4.

אני בטוח שלא עליתי על "תגלית" כאן, אבל למה להעדיף מסך על אחר בגלל HDMI לעומת DP ? אני חייב להגיד שאני רואה זאת הרבה !

חיבורי וידאו ואודיו:

.....

באופן כללי, לאלה שנרתעים מה-Display_Port, הוא אמור להיות עדיף על HDMI בו איכות ההעברה (וידאו ואודיו) תלויה יותר בתקן ואיכות הכבל (ומחירו כמובן).. וגם ככה קיימים מעבירים (דיגיטאליים) פשוטים בין DVI (אם לא מעבירים אודיו), HDMI ו-Display_Port..

5.

לא לשכוח גם שה-LG הוא 24" (לעמות 23") למרות שהיתרון אם בכלל מגיע מגודל הנקודה 0.276 (לעומת 0.265) שלטעמי יותר נוח לעבודה עם טקסטים..

ואם להוסיף ליתרונות הדל בהשוואה זו, אז ארגונומיה ומחיר!

פורסם

מה שכן, בשני המקרים מומלץ לוודא שאתה קונה צג שהגיע מיבוא רשמי, ההפרש בעלויות הוא כמה עשרות שקלים, אבל ההפרש באחריות הוא ניכר, אז בדוק לפני שאתה קונה.

מי בכלל מוכר את המסכים האלה בייבוא "לא רשמי" ומהו אותו הבדל ניכר באחריות?

פורסם

למה אל ג'י עדיף אם מחברים את יס והוט למסך? לא הבנתי כלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים