עבור לתוכן

תוצאה ב- 3d mark 2003

Featured Replies

פורסם

קיבלתי 3810 ויש לי radeon 9800 ומעבד p4 2200mhz ? ועוד משהו איך אני בודק איזה חברה עשתה את הזיכרון שלו??

פורסם

זה תוצאה גרועה! אבל אי אפשר לקבוע כי אני לא יודע את כמות הזכרון שיש לך או את הלוח אם, ואפילו מה נתוני ההארדיסק.

פורסם

תוצאה ממש נמוכה ממש גרועה כמו שאמרו בשביל כרטיס חזק מאוד כמו שיש לך. תפרט על שאר המפרט שלך שנוכל לראות אולי בעייה נעוצה באחד מהחלקים שיכול להיות שמגביל את התוצאה שלך לכזאת נמוכה.

את הסוג של הזכרונות אתה יכול לדעת רק אם אין לך גופי קירור על הזכרונות בכרטיס עצמו, אם אין לך גופי קירור פשוט תסתכל מקרוב על הזכרונות ותבדוק מה רשום.

עוד לגבי הבעיה שלך - תנסה לעדכן דרייברים לכרטיס מסך, ללוח אם ותבדוק שהתמיכה ב-AGP עובדת.

פורסם

חחח עם הכרטיס המסכן שלי Geforce 2 MX 100/200 אני מקבל מקסימום 80 ב2003...

אני עם מעבד פנטיום 4 1.5 ו 256 mb ddr

יכול להיות שאצלי יש אותה בעיה?

פורסם

דבר ראשון: עדיין לא גילינו מה הבעייה אצל tfo אז איך אתה רוצה שנגיד לך אם אצל שניכם זאת אותה הבעייה?? {קצת היגיון חבר'ה...}

דבר שני: מראש אני אומר לך שהכרטיס שלך חלששששש חנוק כבר בטח שהוא לא יוציא יותר מעשרות נקודות ב-3DMARK2003 גם שאר המפרט די חלש - אין מה לעשות אצלך זה בעייה של חומרה לא מספיק חזקה.

פורסם

אולי יש לו SE??

זה מאוד הגיוני

פורסם

חחח עם הכרטיס המסכן שלי Geforce 2 MX 100/200 אני מקבל מקסימום 80 ב2003...

אני עם מעבד פנטיום 4 1.5 ו 256 mb ddr

יכול להיות שאצלי יש אותה בעיה?

הכ. מסך שלך לא תומך בשום טכנולוגיה של DX8 וDX9 ככה שאת רוב הבחינות הוא בכלל לא מריץ....

איך בכלל אתה מצליח להפעיל את 3DMARK2003 ?? ::)

פורסם

1. התקנת דרייברים לצ'יפסט - אלו שבאו עם הלוח אם שלך או יותר מומלץ לחפש חדשים

2. התקנת דרייברים חדשים לכרטיס מסך (ומן הסתם אם לפני זה היה לך כרטיס של NVIDIA להסיר אותם עם התוכנה שעושה זאת)

פורסם

הכ. מסך שלך לא תומך בשום טכנולוגיה של DX8 וDX9 ככה שאת רוב הבחינות הוא בכלל לא מריץ....

איך בכלל אתה מצליח להפעיל את 3DMARK2003 ?? ::)

חח לך תדע אבל זה פועל...

בטח בגלל שזה מריץ בדיקות של dx 8 ומעלה...

פורסם

חח לך תדע אבל זה פועל...

בטח בגלל שזה מריץ בדיקות של dx 8 ומעלה...

לא יכול להיות...

פורסם

התוצאה שלו סבירה עם מעבד 2200, ובמקרה יש לו 9800 רגיל, לא פרו ולא אקס טי. ותוסיפו לזה דרייברים ג'נרים ולוח אם לא ידוע

וקשיח וזכרון כמו שאמור. זה סביר מאוד

פורסם

דווקה תוצאה מאוד הגיונית

יש לו מעבד חלש....

פורסם

ממש לא הגיונית!

אני עם המפרט בצד מקבל 4400... אז הוא עם מעבד יותר חזק וכרטיס מסך יותר חזק מקבל כזאת תוצאה?! ממש לא ניראה לי.

שיעדכן דרייברים וכל שאר הדברים שאמרו לו.

פורסם

לא יכול להיות...

לא התכוונתי לכרטיס, התכוונתי לתוכנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים