פורסם 2011 ביולי 914 שנים יש לי בעייה שבמשחקים(בנתיים לא קורה לי בFPS אלא רק משחקי אסטרטגיהCOH HON) גם בווינדוס הנוכחי וגם בקודם המחשב לא טוען לי טקסטורות כמו שצריך ואני מקבל מסך שחור חלקי-עד מלא ואי אפשר לראות כלום באותו אזור וכשאני מזיז את המסך למקום אחר הכל חוזר חזרההבעיה היא שאני חוזר על אותה פעולה או אותו מקום שוב מסך שחורזה כרטיס מסך? מעבד? או שזה משהו אחר לגמרי?
פורסם 2011 ביולי 914 שנים תתקין דרייברים עדכניים של הכרטיס מסך ותראה אם הבעיה חוזרת , אם כן ,כנראה יש בעיה בכרטיס מסךתנסה לבדוק עם כרטיס מסך אחר.
פורסם 2011 ביולי 1014 שנים מחבר זה לא כרטיס מסך ולא דרייבריםכי ליפני שבוע הפירמטתי את המחשב והדרייבר חדש לחלוטיןוגם לכרטיס יש פחות מחודש אצלי וגם הכרטיס הקודם עשה את אותם הבעיות אז זה רכיב אחר עושה תבעיות האלההא וזה משחקים קנויים אז זה לא בעיה של ריפ דפוק
פורסם 2011 ביולי 1014 שנים מחבר 3 משחקי אסטרטגיה שונים עושים אותה בעיהזה גם לא במשחקים זה בעיה כלשהי במחשב שאין לי שמץ מהי
פורסם 2011 ביולי 1114 שנים מחבר הנה עכשיו גם בהירוס 6מה לעזאזל?!הקטע המטריף שיש לי כ"מ חדש ספק כוח חדש והארדיסק חדש..יש מצב זה המעבד?
פורסם 2011 ביולי 1114 שנים לא היתי בונה על מעבד אחרת לא היתה מתכתב כאן בפורום,ייתכן והבעיה היא בכרטיס מסך, ממה שאתה אומר הבעיה היא בגרפיקה של ווינדוס ומשחקי מחשב,האים ישנם ארטיפקטים או משהו מוזר בגרפיקה למשל בזמן משחק מחשב?
פורסם 2011 ביולי 1414 שנים מחבר איך זה יכול להיות כ"מ אםא. הוא חדש לגמריב. גם בכ"מ הקודם אותה בעיהג. זה קורה אח ורק במשחקי RTS למשל קרייסיס שהוא כבד עבד לי מצויין + ללא קרטועים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.