עבור לתוכן

עזרה בהתקנת ווינדוס ודרייברים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם...

יש לי כרגע מחשב חדש שרק הגיע והוא בצד.אני לא ממש יודע להתקין וזאת תהיה הפעם הראשונה שאני יתקין ווינדוס ודרייברים (לא לצחוק!) תלשם כך אני צריך את עזרתכם....

בהתקנת הווינדוס xp profesional :

-איך אני הופך את ההארד דיסק שלי ל fat32?

-ישנם עוד דברים שצריך לבצע חוץ מ next (במקומות שצריך)?

-מאיפה ניתן להוריד את ה service pack 1 לווינדוס? (אמרו לי שזה מומלץ)

-לפני שאני נכנס לאינטרנט יש משהו שצריך לעשות כדי שלא יכנס לי הוירוס (בלאסט) של ה xp?

בהתקנת הדרייברים:

-לוח אם:אני מאמין שלא אמורה להיות בעייה (abit is-7)

-כרטיס מסך:הכרטיס שלי הוא sapphire atlantis radeon 9600 xt 128 ddr מאיפה אני מוריד דרייברים עדכניים ובטוחים לכרטיס?

-כרטיס קול על הלוח(5.1 sound):יש משהו שצריך לעשות כדי לאפשר הפעלה של הכרטיס או שהוא יפעל אוטומטית?

תוכנות:dierectx 9b בזה אני יוכל כבר להיסתדר

בתודה רבה רבה רבה למי שיעזור!!! :D

פורסם

כשאתה מתקין WINDOWS זה שואל אותך לאיזה סוג אתה רוצה לפרמט (NTFS או FAT32).

את ה SERVICE PACK אתה מוריד מהאתר של מיקרוסופט.

לפני שאתה מתחבר לאינטרנט כדי שהבלאסטר לא יעשה איתחולים למחשב כנס ל:

Control Panel => Administrator Tools => Services => Remote Procedure Call (RPC) => Recovery => Take no action

תסמן את זה בכל ה-3 ואז אתה יכול להתחבר אבל רצוי מאוד עם FIREWALL.

דרייברים לרדאון אתה יכול להוריד מ www.ATi.CoM.

לגבי הכרטיסת אם הוא לא יפעל אוטומתית תצטרך להוריד לו דרייברים וזה תלוי בחברה.

פורסם

אנסה לענות על חלק מה שאלות שלך:

-כדי להפוך מחיצה לFAT32, צריך להכנס לFDISK דרך דיסקט האיתחול של WIN98, ודרכה ליצור מחיצה*. אחרי איתחול תפעיל מחשב מהדיסקט האיתוחל שנית, ופעם ואחרי זה אתה צריך לפרמט אותה.

*אם יש מחיצות שונות מFAT32, תצטרך למחוק אותן קודם, וכל המידע שעל הדיסק ימחק! :behead:

*אפשרי להשתמש בPARTITION MAGIC, ואז המידע לא ימחק

-את הSERVICE PACK ניתן להוריד מהאתר של MICROSOFT דרך WINDOWS UPDATE, כנ"ל לדבי הDIRECTX 9B

-תתקין קודם את הפאצ'

-במקום ללחוץ סתם NEXT, פשוט תקרא את הוראות ההתקנה בזמן ההתקנה, ואם תסתבך במשהו ספיציפי, שאל ואנסה לעזור ;)

-לוח אם וכרטיסי PCI AGP יזוהה אוטומטית, אבל ישנם התקנים O/B וPCI מסויימים שיצטרכו דרייבר מדיסק של הלוח אםן עצמו.

-דרייברים לכ.מסך תוכל להתקין מהדיסק שמגיע עם הכרטיס, או מהאתר של ATI.

-הכ.קול של הלוח יפעל אם תאפשר אותו בביוס.(כנ"ל לשאר הדברים שיש לך על הלוח ::))

פורסם
  • מחבר

אנסה לענות על חלק מה שאלות שלך:

-כדי להפוך מחיצה לFAT32, צריך להכנס לFDISK דרך דיסקט האיתחול של WIN98, ודרכה ליצור מחיצה*. אחרי איתחול תפעיל מחשב מהדיסקט האיתוחל שנית, ופעם ואחרי זה אתה צריך לפרמט אותה.

*אם יש מחיצות שונות מFAT32, תצטרך למחוק אותן קודם, וכל המידע שעל הדיסק ימחק! :behead:

*אפשרי להשתמש בPARTITION MAGIC, ואז המידע לא ימחק

-את הSERVICE PACK ניתן להוריד מהאתר של MICROSOFT דרך WINDOWS UPDATE, כנ"ל לדבי הDIRECTX 9B

-תתקין קודם את הפאצ'

-במקום ללחוץ סתם NEXT, פשוט תקרא את הוראות ההתקנה בזמן ההתקנה, ואם תסתבך במשהו ספיציפי, שאל ואנסה לעזור ;)

-לוח אם וכרטיסי PCI AGP יזוהה אוטומטית, אבל ישנם התקנים O/B וPCI מסויימים שיצטרכו דרייבר מדיסק של הלוח אםן עצמו.

-דרייברים לכ.מסך תוכל להתקין מהדיסק שמגיע עם הכרטיס, או מהאתר של ATI.

-הכ.קול של הלוח יפעל אם תאפשר אותו בביוס.(כנ"ל לשאר הדברים שיש לך על הלוח ::))

תודה רבה על העזרה...אבל הקטע עם ה fat32 לא הבנתי...אין לי דיסקט איתחול של ווינדוס 98 אלא הדבר היחיד שיש לי זה דיסק התקנה של ווינדוס אקס פי פרו'. ודבר שני הוא שזה מחשב חדש שבא הרי עם הארד דיסק חדש אז מטיבעו הוא מפורמט.

לא?

פורסם

הרדיסק לא מגיע מפורמט

אם הוא קטן מ-30 גיגה תוכל לפרמט אותו עם דיסק האיתחול של וינדוס ל-FAT32

אם הוא גדול מ-30 גיגה תוכל לפרמט אותו רק ל-NTFS בעזרת הדיסק של וינדוס

עם דיסקט איתחול של דוס אתה יכול לפרמט כל גודל של הרדיסק ב-FAT32

לא צריך לצטט הודעה אחת מעליך

פורסם
  • מחבר

איך זה יכול להיות שאני לא יכול להיכנס לביוס? אני לוחץ del אבל הוא ממשיך בשלו ,הוא מראה לי מסך שחור שבו רשום כל המפרט של המחשב שלי(מעבד ,זיכרון וכו) אך בסוף הוא רושם

cmos checksum error -defaults loaded

מה זה אומר?

אני רוצה להיכנס לביוס כדי לאפשר שהפעולה הראשונה שהיא תעשה זה תקרא מהסידירום ואח"כ מהפלופי..

בבקשה תענו לי כי מוזר לי שלא מתאפשר לי להיכנס לביוס...

פורסם

כדי להיכנס ל-BIOS יש ללחוץ או על Del, או F1, או F2, או F10 (זה מכסה את כל הלוחות אני חושב). האם כשאתה מקבל את ההודעהcmos checksum error - defaults loaded, המחשב לא עוצר ושואל אותך האם להמשיך או להיכנס להגדרות ה-BIOS? לפעמים אפילו כשאתה לוחץ על הכפתור הנכון המחשב לא ייכנס ל-BIOS עד שהוא יציג את ההודעה שלעיל. יכול להיות שבגלל זה לא הצלחת להיכנס.

בכל אופן, אם תצליח להיכנס ל-BIOS תשמור את ההגדרות כדי שבפעם הבאה לא תקבל את ההודעה הזו (אלא אם כן הסוללה שעל הלוח אם לא תקינה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים