עבור לתוכן

עזרה בקירור למעבד AMD PHENOM II 955

Featured Replies

פורסם

אפשר בבקשה המלצות לקירור למעבד

הנה המפרט:

מעבד:

[..] AMD PHENOM II X4 955 (3.2GHz) - BLACK EDITION - BOX

מארז:

[..] COOLERMASTER HAF 932

ספק כוח:

Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail

לוח אם:

Gigabyte GA-770TA-UD3

זיכרון:

G Skill F3 4 GB DDR3-1333 DDR3 CL7 SDRAM

כרטיס מסך:

ATI Radeon HD 5850

אני עומד לעשות OC אז אני צריך קירור חזק ושקט עד 250 ש"ח

המליצו לי על שני קירורים בנתיים אבל אפשר חוות דעת והמלצות שונות

קרור למעבד:

[..] SCYTHE MUGEN II REVB - זמין במלאי ₪221

קרור למעבד:

[..] ARCTIC-COOLING FREEZER EXTREME REV.2 ₪200

פורסם

הMUGEN 2 יהיה טוב יותר בכל פרמטר..כמו כן באותו הטווח יש לך את הYASYA גם..שיהיה נוח יותר להתקנה..

פורסם

תשמע , אני רואה שהבאת לינקים מ-IQPC אז אם כבר , עדיף לך לקנות את הקירור מ-KSP שגם נמצאים באשדוד והם מציעים מחירים יותר נמוכים לקירורים שרשמת , ה-Mugen II עולה ב-KSP פחות ב-40 ש''ח (180 ש''ח) וה-Arctic Freezer Extreme 2 גם הוא עולה פחות ב-20 ש''ח (גם כן 180 ש''ח) אז כבר עדיף לך לקנות מ-KSP לדעתי , ובקשר לבחירת הקירור אני הייתי מציעה לך גם כן את ה-Scythe Mugen II Rev b שהוא מצויין לאוברקלוק , שקט מאוד ובכלל עושה את העבודה שלו כמו שצריך ביחס למחיר (180 ש''ח ב-KSP)

אני יודע את זה כי גם לי יש את הקירור הנ''ל ואני מאוד מרוצה ממנו. :):xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה על העצה ובאמת התכוונתי לקנות מ KSP הלינקים היו לק לנוחיות ולהדגמה

אז מה יותר עדיף ה MUGEN 2 או שה YASYA שניהם אותו מחיר אבל מה יותר שקט וחזק וטוב יותר ל OC

פורסם

פותח התרד חיפוש יענה לך על השאלה..דובר הרבה על הנושא!

פורסם

פותח התרד , אני אנסה לעזור לך קצת בלהגיעה להחלטה איזה מבין הקירורים לקנות (Mugen II מול ה-Yasya)

אני נכנסתי לאתר היצרן של שני הקירורים האלו וקראתי את התכונות של שניהם ורוצה לשתף אותך בזה , אני מקווה שהמידע הזה יעזור לך לבחור .

אז ככה , בכללי על שניהם :

Yasya - מידות הקירור הנ''ל במ''מ אחדים יותר גדולות מה-Mugen II , סל''ד המאוורר של Yasya יותר גבוה מהשני מה שאומר שגם ספיקת האוויר (כמות האוויר שהמאוורר זורק על הקירור) יותר גבוהה מאשר המאוורר של Mugen II , אבל זה בא לידי ביטוי הרעש שיוצרים המאווררים של הקירורים האלו וכאן אני מביא לך את הנתון הבא בדציבלים :

Yasya - 37.0 dBA

Mugen II - 26.50 dBA

הנתונים מתייחסים לסל''ד המקסימום של שני המאווררים של הקירורים.

לסיכום :

ה-Yasya מקרר יותר טוב מה-Mugen II בגלל שספיקת האוויר שלו יותר גבוהה עקב הסל''ד היותר גבוה של המאוורר , אבל כתוצאה מכך ה-Yasya יותר רועש מה-Mugen II , בקשר למידות של שניהם אני לא אומר כלום כי הן זניחות (מדובר במ''מ אחדים).

אז מפה אתה כבר תחליט מה יותר חשוב לך , יותר קירור או פחות רעש אני רק אוסיף לך דוגמא מניסיוני האישי - לי יש מעבד דומה לשלך , פנום 2 965 עם קירור Mugen , אני גם כן עשיתי אוברקלוק למעבד , ועם הקירור הזה הגעתי ל-3.9-4.0Mhz יציב ובבדיקות מאמץ המעבד לא עבר את ה-57 מעלות שזה נתון לא רע בכלל , מה שחשוב שגם עם אוברקלוק כזה ובמאמץ אני בכלל לא שמעתי את המאוורר של הקירור וזה לדעתי מצויין , כן אני יודע שאין לי מידע וניסיון אישי על הקירור השני ובהחלט יכול ליהיות שגם הוא שקט מאוד אבל לפחות הבאתי לך דוגמא חיה על אחד מהם , אז פה אני אומר שההחלטה היא שלך בלבד , שיהיה בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על המידע כנראה אני הולך על המוגן 2 אז תודה רבה לכולכם הייתם לי לעזר רב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים