פורסם 2011 ביולי 814 שנים אפשר בבקשה המלצות לקירור למעבד הנה המפרט:מעבד:[..] AMD PHENOM II X4 955 (3.2GHz) - BLACK EDITION - BOX מארז:[..] COOLERMASTER HAF 932 ספק כוח:Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retailלוח אם:Gigabyte GA-770TA-UD3זיכרון:G Skill F3 4 GB DDR3-1333 DDR3 CL7 SDRAM כרטיס מסך:ATI Radeon HD 5850אני עומד לעשות OC אז אני צריך קירור חזק ושקט עד 250 ש"חהמליצו לי על שני קירורים בנתיים אבל אפשר חוות דעת והמלצות שונותקרור למעבד:[..] SCYTHE MUGEN II REVB - זמין במלאי ₪221קרור למעבד:[..] ARCTIC-COOLING FREEZER EXTREME REV.2 ₪200
פורסם 2011 ביולי 914 שנים הMUGEN 2 יהיה טוב יותר בכל פרמטר..כמו כן באותו הטווח יש לך את הYASYA גם..שיהיה נוח יותר להתקנה..
פורסם 2011 ביולי 914 שנים תשמע , אני רואה שהבאת לינקים מ-IQPC אז אם כבר , עדיף לך לקנות את הקירור מ-KSP שגם נמצאים באשדוד והם מציעים מחירים יותר נמוכים לקירורים שרשמת , ה-Mugen II עולה ב-KSP פחות ב-40 ש''ח (180 ש''ח) וה-Arctic Freezer Extreme 2 גם הוא עולה פחות ב-20 ש''ח (גם כן 180 ש''ח) אז כבר עדיף לך לקנות מ-KSP לדעתי , ובקשר לבחירת הקירור אני הייתי מציעה לך גם כן את ה-Scythe Mugen II Rev b שהוא מצויין לאוברקלוק , שקט מאוד ובכלל עושה את העבודה שלו כמו שצריך ביחס למחיר (180 ש''ח ב-KSP) אני יודע את זה כי גם לי יש את הקירור הנ''ל ואני מאוד מרוצה ממנו.
פורסם 2011 ביולי 914 שנים מחבר תודה על העצה ובאמת התכוונתי לקנות מ KSP הלינקים היו לק לנוחיות ולהדגמהאז מה יותר עדיף ה MUGEN 2 או שה YASYA שניהם אותו מחיר אבל מה יותר שקט וחזק וטוב יותר ל OC
פורסם 2011 ביולי 914 שנים פותח התרד , אני אנסה לעזור לך קצת בלהגיעה להחלטה איזה מבין הקירורים לקנות (Mugen II מול ה-Yasya)אני נכנסתי לאתר היצרן של שני הקירורים האלו וקראתי את התכונות של שניהם ורוצה לשתף אותך בזה , אני מקווה שהמידע הזה יעזור לך לבחור .אז ככה , בכללי על שניהם : Yasya - מידות הקירור הנ''ל במ''מ אחדים יותר גדולות מה-Mugen II , סל''ד המאוורר של Yasya יותר גבוה מהשני מה שאומר שגם ספיקת האוויר (כמות האוויר שהמאוורר זורק על הקירור) יותר גבוהה מאשר המאוורר של Mugen II , אבל זה בא לידי ביטוי הרעש שיוצרים המאווררים של הקירורים האלו וכאן אני מביא לך את הנתון הבא בדציבלים :Yasya - 37.0 dBAMugen II - 26.50 dBAהנתונים מתייחסים לסל''ד המקסימום של שני המאווררים של הקירורים.לסיכום :ה-Yasya מקרר יותר טוב מה-Mugen II בגלל שספיקת האוויר שלו יותר גבוהה עקב הסל''ד היותר גבוה של המאוורר , אבל כתוצאה מכך ה-Yasya יותר רועש מה-Mugen II , בקשר למידות של שניהם אני לא אומר כלום כי הן זניחות (מדובר במ''מ אחדים).אז מפה אתה כבר תחליט מה יותר חשוב לך , יותר קירור או פחות רעש אני רק אוסיף לך דוגמא מניסיוני האישי - לי יש מעבד דומה לשלך , פנום 2 965 עם קירור Mugen , אני גם כן עשיתי אוברקלוק למעבד , ועם הקירור הזה הגעתי ל-3.9-4.0Mhz יציב ובבדיקות מאמץ המעבד לא עבר את ה-57 מעלות שזה נתון לא רע בכלל , מה שחשוב שגם עם אוברקלוק כזה ובמאמץ אני בכלל לא שמעתי את המאוורר של הקירור וזה לדעתי מצויין , כן אני יודע שאין לי מידע וניסיון אישי על הקירור השני ובהחלט יכול ליהיות שגם הוא שקט מאוד אבל לפחות הבאתי לך דוגמא חיה על אחד מהם , אז פה אני אומר שההחלטה היא שלך בלבד , שיהיה בהצלחה.
פורסם 2011 ביולי 1014 שנים מחבר תודה רבה על המידע כנראה אני הולך על המוגן 2 אז תודה רבה לכולכם הייתם לי לעזר רב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.