פורסם 2011 ביולי 914 שנים הלוח ששמתי בטעות הינו מיקרו ATX (כלומר קטן יותר מ-ATX רגיל). כרטיסי מסך ארוכים עלולים לחסום חלק מכניסות ה-SATA בלוחותכאלה, על אחת כמה וכמה עם מערך כרטיסים.הסיבה היחידה לשים 8GB כי זה כ"כ זול. 4GB מספיק לרוב השימושים היום, אני מעריך שבעתיד הלא רחוק כאשר יותר משחקים יהיו יישומיםשל 64bit הצורך בזיכרון יגדל. מכיוון שכנראה אנו נמצאים בשפל המחירים של זכרונות (מעולם לא היה זול כ"כ) ישנה סבירות טובה שהמחיריםבעתיד יעלו (עקב מחסור בזמינות חלקים, מעבר לטכנולוגיה חדשה). התקציב מאפשר, אז למה לא בעצם.ה-K והקירור הם בשביל OC. תוכל לקרוא כאן בפורום OC ובמדור המדריכום אודות OC (המהרה) למה זה טוב ולמה זה ממש יועיל לך בעתיד.אני יודע שK זה לOC, ואני לא יודע איך לעשות ולא בא לי לבזבז על זה זמןאבל מה מחברים לכניסת SATA?
פורסם 2011 ביולי 914 שנים ^^ לכניסות SATA מחברים:1- כונן קשיח2- כונן SSD3- צורב DVD או כונן BLURAYזה בעצם הדור הבא של חיבור הIDE.
פורסם 2011 ביולי 914 שנים מחבר חברה אתם מדברים על נושא שלא קשור למה שאני רציתי שתעזרו לי בו בבקשה ממכם תנו חוות דעת על המפרט שמילאתי תקנו אותה אם משהו לא ניראה מתאים או שתביאו מפרטים שלכם שנראים לכם תואמים את הנתונים שמילאתי ותעזרו לי מאוד אני גם מאוד לחוץ בזמן תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.