עבור לתוכן

הרכבת מפרט ב6300 ש״ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 6300ש״ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מימוש התקציב בין 6000-6300

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסרטים באיכות hd

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 2

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רצוי מקלדת ועכבר אך לא הכרח

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע מה זה אוברקלוק אשמח אם מישהו יסביר ואם צריך את זה בשביל משחקים אז רצוי

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. Ksp נתניה

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

הכרחי למפרט זה הוא שהמחשב צריך לכלול גם מסך של 24 אינץ באיכות טובה יוכל להריץ משחקים בצורה טובה

בניתי לעצמי מפרט שאמור לעמוד בקריטריונים שבחרתי אני מבקש ממכם שתתנו לי את חוות הדעת שלכם או מפרטים שונים שיכולים למצות יותר את סכום הכסף שמושקע אני רוצה ליקנות את המחשב מחר אז אני צריך עזרה בימהרה תודה רבה

[table][tr] [td]שם המוצר[/td] [td][/td] [td]כמות[/td] [td]מחיר[/td][/tr] [tr] [td]מעבד: Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 6MB Tray [/td] [td][/td] [td][/td] [td] 1269ש"ח[/td][/tr] [tr] [td]קירור למעבד: Scythe JAPAN KABUTO 1366+1156 SUPPORT [/td] [td][/td] [td][/td] [td] 184ש"ח[/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td][/tr] [tr] [td]לוח אם: Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 [/td] [td][/td] [td][/td] [td] 527ש"ח[/td][/tr] [tr] [td]מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led, GZ-FSCA1-ANS, Black - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח [/td] [td][/td] [td][/td] [td] 299ש"ח[/td][/tr] [tr] [td]קירור למארז: Silverstone 140mm Air Penetrator 700/1000/1500rpm BLUE UV [/td] [td][/td] [td][/td] [td] 77ש"ח[/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td][/tr] [tr] [td]ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail [/td] [td][/td] [td][/td] [td] 397ש"ח[/td][/tr] [tr] [td]זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 [/td] [td][/td] [td][/td] [td] 157ש"ח[/td][/tr] [tr] [td]קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata 3 Caviar Blue [/td] [td][/td] [td][/td] [td] 309ש"ח[/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td][/tr] [tr] [td]כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI Retail - [/td] [td][/td] [td][/td] [td] 1165ש"ח[/td][/tr] [tr] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td][/tr] [tr] [td]כונן אופטי: Samsung SN-S083B X8 Slim [/td] [td][/td] [td][/td] [td] 161ש"ח[/td][/tr] [tr] [td] [table][tr] [td] [/td] [td][/td] [td][/td] [td] [/td][/tr] [tr] [td]מסך: LG W2486L LED MONITOR!!!!! HDMI!!! [/td] [td][/td] [td][/td] [td] 1462ש"ח[/td][/tr] [tr] [td]קירור מיים: Thermaltake Liquid Cooling UpgradeS iConnect 69 [table][tr] [td] 89ש"ח[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td][/tr] [tr] [td]רשתות: D-Link Modem/FAX V.92 Ambient [/td] [td][/td] [td][/td] [td] 75ש"ח[/td][/tr][/table][/t][/t][/t][/t] זהו המפרט אני מצפה שתיתנו לי משוב אני רק עדיין לא יודע מה לעשות עם כרטיס המסך אם ליקנות אולי שתי כרטיסי מסך של READOM 6850 או להוסיף עוד קצת וליקנות GTX 570 האם זה כדאי או שההבדלי הם מיזעריים [table][tr][td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td] [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td][/td] [td][/td] [td] [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td][/td] [td][/td] [td] [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td] [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td][/td] [td][/td] [td] [/td][/tr] [tr] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td] [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td][/td] [td][/td] [td] [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td][/td] [td][/td] [td] [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td][/td] [td][/td] [td] [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td][/td] [td][/td] [td] [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td] [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td][/td] [td][/td] [td] [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td][/tr][/table] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] סהכ יוצא 6300 עם שתי כרטסי זיכרון של 4 giga

פורסם

תשנה את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום! (תוותר על התרד השני, תכניס את כרטיס המסך לכל המפרט)

פורסם

אין הרבה פירוט אז אני בונה מפרט לפי הסטנדרטים שלי וזה מה שיוצא :xyxthumbs:

Intel Sandy Bridge Core i5 2500K + ThermalTake SpinQ VT , יחידות 1

₪1111

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2956

MSI P67A-G45 B3 P67 CHIPSET במלאי!, יחידות 1

₪672

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2891

Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1

₪342

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2898

Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1

₪260

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257

Sapphire ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 DIRT3 כולל משחק DIRT3 מתנה, יחידות 2

₪1298

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2176

צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1

₪116

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96

Cooler Master 690 2 Basic + FSP 650-80GHN(88) 80PLUS Silver , יחידות 1

₪709

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2900

מסך Dell UltraSharp U2311H 23" IPS Panel - מיבואן רשמי בישראל !, יחידות 1

₪1027

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2100

הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1

₪50

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56

Overclock למערכת, יחידות 1

₪0

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2890

סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪5585

המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/

מפרט חזק במיוחד לגיימינג כבד במיוחד, שקט רמת רעש בערך 6, יש אפשרות לOC בינוני.

מעבד 4 ליבות חזק בעל אפשרות לOC ובנוסף קירור ממש טוב של TT שישמור עליו בטמפ' נמוכה, לוח אם מעולה למערך כרטיסים ולOC בינוני, זיכרון של 2 סטיקים כל אחד 4GB ביחד 8GB זיכרון, מערך CF של HD6850 במחיר מעולה שיעניקו לך ביצועים ממש טובים בכל משחק, כונן קשיח 1TB שלדעתי מספיק בהחלט, שילוב מעולה של מארז איכותי ושקט וספק כוח חזק במיוחד שמאפשר מערך CF וOC בינוני וישאיר את המערכת יציבה, מסך איכותי במיוחד ב23 בFHD בעל פאנל IPS מי האיכותיים בשוק.

פורסם

אם הוא לא פירט ולא שינה את הכותרת, אל תציע לו כלום.

פורסם

Avidar.R קרא את חוקי הפורום, ענה שם על השאלות ושנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית. תעזר בכפתור העריכה.

אם לא תעשה זאת לא נוכל לעזור לך והדיון ינעל.

theone89- מה זה "אין הרבה פירוט אז אני בונה מפרט לפי הסטנדרטים שלי וזה מה שיוצא"? אם אין לך את כל המידע הרלוונטי לבניית מפרט- אל תבנה אותו אחרת אתה סתם מציע מפרט שיכול להיות שגוי. כמו כן, שמתי לך שבכל הצעת מפרט שלך אתה רושם את "רמת השקט" כמספר- איך בדיוק אתה קובע זאת? מקסימום אתה יכול לרשום "מפרט רועש/שקט יחסית/שקט/שקט מאוד" וכדומה אחרת גם פה יש הטעיה.

פורסם

שלום Avidar

רק רציתי שתדע שנכנסתי לתרד שלך בכרטיסי מסך. בדיוק כמו שביקשת

ואפילו כתבתי לך שם שתדע שהייתי שם.

היה מאוד מעניין, ופשוט הייתי חייב להיכנס ולהבין על מה המהומה,

ופשוט לעזור כמו שאני תמיד אוהב לעשות.

מבקשים ממני כל כך יפה להכנס, כותרת כל כך מזמינה, לא יכולתי לסרב

כמו כן רציתי שתדע שתמיד אהיה נכון להכנס כל פעם שתזמין אותי בעתיד.

בתודה על ההזמנה

ברוס לי.

פורסם

THEONE 89

אתה כנראה לא מבין את הרמיזות העבות שלי(מפוסטים קודמים), ואת המילים הברורות של חברי הפורום האחרים.

ושוב ושוב אתה מתעקש לשפוך מפרטים לתוך המדור ,כאילו אתה מקבל שקל על כל מפרט שאתה שופך.

שוב אנשים שלא ממש מבינים במחשבים מבקשים מפרטים ללא שום הגדרות הגיוניות(שאלות סטיקי אומר לך משהו?)

והאצבע על הכפתור השמאלי של העכבר שלך נלחצת ונלחצת ויורה מפרטים בצרורות שלא היו מביישים את כלי הנשק הכי מתקדם בצה"ל, ואם משהו הוסיף מילה מיד תזרוק עוד שני מפרטים,

והמקלדת שלך לוחצת את אותם המילים שכנראה יושבים אצלך בCOPY ,ומבטיחים רמות שקט מסחררות ,וביצועים שגבוהים בעשרות אחוזים

ביחס למחיר המשולם ,פלוס אפשרות לOC עד לעננים ,שאותם אנשים מדלגים כי אין להם מושג מה זה OC ואיך זה בדיוק קשור אליהם

אולי צריך פשוט לכתוב חוק 89 סעיף 1 על שמך ובו יפורט הכלל שאין להרכיב מפרטים כל עוד לא מולא שאלון סטיקי

עריכה:

כתבתי את הדברים בלי לקרוא את הדברים של יאיר מעלי והנה מסתבר שלא רק אני ויאיר חושבים כך אלא רבים אחרים

כולל GIL34 ועוד

פורסם

הסבר קצר ליאיר:

סולם הרעש(או השקט. תלוי איך מתייחסים לזה)נקבע על פי מכון התקנים הישראלי והוא מיוצג ביחידות "THEONE89"

התקן קובע רמות רעש מותרות למערכות סלון,משרד,חדר,משחקים,עריכה,ועוד.

ע"פי התקן שמתחיל בדרך כלל משום מה ב-6 יחידות מניה ניתן להרכיב מערכות זולות יחסית.

ואם נדרשת רמת שקט גבוה יותר בעלת 8 יחידות "THEONE89" אזי המערכת מתייקרת לפי שיש לרכוש קירור יעודי.

כמו כן רמת השקט 8 נחשבת ע"פי התקן כגבוה ביותר ורמת השקט 9 או 10 פשוט לא קיימת.

יוצא מכך שיחידות סולם "THEONE89" נעות בין 6-8 INT

מקור:ויקיפדיה

פורסם

קודם כל תודה לברוס לי על שהוסיף לי 6 לכינוי.

דבר שני דאבל פוסטינג זה אסור, להבא תשתמש בכפתור העריכה.

פותח התראד, ברוך הבא לפורום. התקציב שלך גדול מאוד וכבר יש לך מסך 24" (אני טועה?) הרכבתי לך מפרט ב-4900 ש"ח

שיספק לך את כל הכח לגיימינג כבד, כולל אופציית OC בעתיד (רק מפני שלא שללת ולוח תואם כבר קיים) אם לא תרצה נחסוך 150 ש"ח.

ישאר לך מספיק כסף על מנת לשדרג כרטיס מסך\מעבד\להוסיף SSD בעתיד כשיצאו משחקים עם דרישות מעבר לטכנולוגיה של היום.

מעבד:

[..] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪924

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-Z68MA-D2H-B3 ₪640

זיכרון:

[..] KINGSTON 8192MB (2X4096MB) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪300

כרטיס מסך:

[..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪645

כמות:2

צורב DVD:

[..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111

מארז:

[..] LANCOOL PC-K60B w/o PSU - זמין במלאי ₪380

מקלדת:

[..] MICROSOFT COMFORT CURVE 2000 KEYBOARD : B2L-00007 ₪88

עכבר:

[..] LOGITECH MX518 Optical Gaming Mouse ₪200

ספק כוח:

[..] ANTEC TRUE POWER TRIO 650W - זמין במלאי ₪376

קרור למעבד:

[..] SCYTHE MUGEN II REVB - זמין במלאי ₪221

דיסק קשיח:

[..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪274

הרכבת מחשב:

[..] הרכבה + בדיקות יציבות - לרוכשי מחשב חדש ! ₪80

מחיר סופי: ₪4884

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

יש אופצייה לקחת שני 6870 במחיר של 815 ש"ח ליחידה אך תקבל 10% תוספת ביצועים תמורת 20% יותר כסף.

כללתי מקלדת טובה ועבר מעולה לגיימינג.

פורסם

קודם כל תודה לברוס לי על שהוסיף לי 6 לכינוי.

6 שנים הגיע הזמן שתעשה את זה לבד

הוא אמר שהוא קונה מKSP אז אפשר לבנות לו מפרט משם זו לא בושה. פנדה הלכו בסוף נשאר רק עם RSM ומחירים שהם יקבעו

לא הבנתי למה נבחר לוח כל כך יקר

OC? הוא הודיע מפורשות שאין לו מושג מה זה אומר

העכבר זול יותר בKSP ב50 שח

המקלדת שבחרת? אם כבר לוקחים מחשב בסכום כזה לא משקיעים עוד קצת על הפריפרלז חוץ מהבררה הזה שלקחת

כרטיס מסך? למה לסבך את הבחור עם שני כרטיסים ? לא עדיף כרטיס אחד? ואז גם לשנות ספק ?

פורסם

THEONE 89

אתה כנראה לא מבין את הרמיזות העבות שלי(מפוסטים קודמים), ואת המילים הברורות של חברי הפורום האחרים.

ושוב ושוב אתה מתעקש לשפוך מפרטים לתוך המדור ,כאילו אתה מקבל שקל על כל מפרט שאתה שופך.

שוב אנשים שלא ממש מבינים במחשבים מבקשים מפרטים ללא שום הגדרות הגיוניות(שאלות סטיקי אומר לך משהו?)

והאצבע על הכפתור השמאלי של העכבר שלך נלחצת ונלחצת ויורה מפרטים בצרורות שלא היו מביישים את כלי הנשק הכי מתקדם בצה"ל, ואם משהו הוסיף מילה מיד תזרוק עוד שני מפרטים,

והמקלדת שלך לוחצת את אותם המילים שכנראה יושבים אצלך בCOPY ,ומבטיחים רמות שקט מסחררות ,וביצועים שגבוהים בעשרות אחוזים

ביחס למחיר המשולם ,פלוס אפשרות לOC עד לעננים ,שאותם אנשים מדלגים כי אין להם מושג מה זה OC ואיך זה בדיוק קשור אליהם

אולי צריך פשוט לכתוב חוק 89 סעיף 1 על שמך ובו יפורט הכלל שאין להרכיב מפרטים כל עוד לא מולא שאלון סטיקי

עריכה:

כתבתי את הדברים בלי לקרוא את הדברים של יאיר מעלי והנה מסתבר שלא רק אני ויאיר חושבים כך אלא רבים אחרים

כולל GIL34 ועוד

אתה יודע שאתה מדבר שטויות בכמויות ? עושה דאבל פוסט ואפילו יותר בכל נושא שאתה נכנס וזה מבחינתך בסדר ? מתחכם ומבלבל לכולם את המוח ממש " עבריין מקלדת" עם אני מוריד את רמת הפורם אתה שמנסה לאזן אותה לרמה של FXP ואולי אפילו משלמים לך על זה ?

מזה השאלות האלו "למה לסבך את הבחור עם שני כרטיסים" ו "לא עדיף כרטיס אחד" אני לא מבין אתה באמת לא יודע את התשובות לזה ? עם אתה לא יודע למה אתה מנסה בכלל ומבלבל לכולם את המוח, ועוד מילא עם היה לך מחשב סבבה למשחקים והיית משקיע מי הזמן שלך בגיימינג ולומד כמה דברים חדשים, אבל רק מי המעבד שלך מובן איזה מחשב גרוטעה עומד אצלך בבית ואתה עוד ממליץ איזה חלק עדיף ואיזה לא, לקרוא מאמרים ולראות סרטונים ביוטיוב בנושא זה טוב ויפה אבל עם לא נגעת במה שקורה שהם בתחלאס עדיף שלא תתערב, ודבר אחרון הבנאדם היחיד שצריך לעשות לו באן זה אתה בגלל שאתה לא פחות ולא יותר "ספאמר".

פורסם

6 שנים הגיע הזמן שתעשה את זה לבד

אני לא בן 34...

OC? הוא הודיע מפורשות שאין לו מושג מה זה אומר

ושהוא מוכן ללמוד. הלוח כבר שם. המרחק למעבד K לא רחוק. קירור זה עניין קטן, גם עם קירור פשוט יותר ניתן לבצע OC מכובד. כדאי מאוד

להשאיר את האופצייה הזאת לעתיד כאשר המעבד יתחיל להזיע.

המקלדת שבחרת? אם כבר לוקחים מחשב בסכום כזה לא משקיעים עוד קצת על הפריפרלז חוץ מהבררה הזה שלקחת

תוכיח לי שהמקלדת הזאת לא טובה. לגיימינג אין זה משנה באיזה מקלדת תבחר.

כרטיס מסך? למה לסבך את הבחור עם שני כרטיסים ? לא עדיף כרטיס אחד? ואז גם לשנות ספק ?

איפה הסיבוך כאן? עדכון דרייברים? הוא מקבל כח עיבוד גרפי הרבה יותר גדול מאשר 570 בודד בפחות כסף. לי זה נשמע כמו עסקה מצויינת.

פורסם

המפרט של גיל מעולה,

הייתי רק ממליץ לקחת לוח אחר מכיוון שיהיה כמעט בילתי אפשרי להשתמש בחיבורי ה-sata כאשר שני כרטיסי המסך מחוברים

מפרט כמעט זהה (מלבד הלוח מארז וספק):

מעבד:

Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1125

לוח אם:

Biostar TP67XE P67 Chipset - B3 for 1155

כמות: 1 - מחיר: ₪616

מארז:

Lancool Midi Tower PC-K7B Black + FSP 700W Bronze 80 - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪650

זיכרון:

Kingston 4GB DDR3 1333

כמות: 2 - מחיר: ₪157

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪252

כרטיס מסך:

SAPPHIRE HD 6850 1GB - בקניית מחשב חדש מעל 2500 ש"ח

כמות: 2 - מחיר: ₪630

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪99

מקלדת:

Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000

כמות: 1 - מחיר: ₪73

עכבר פרו-גיימינג:

LOGITECH MX518

כמות: 1 - מחיר: ₪149

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4538

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4448 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/qp4fua31

שוב, אם תרצה לוותר על אופצייה ל-OC ניתן יהיה להוזיל מעט את המפרט .

פורסם

המפרט של גיל מעולה,

הייתי רק ממליץ לקחת לוח אחר מכיוון שיהיה כמעט בילתי אפשרי להשתמש בחיבורי ה-sata כאשר שני כרטיסי המסך מחוברים

מפרט כמעט זהה (מלבד הלוח מארז וספק):

מעבד:

Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1125

לוח אם:

Biostar TP67XE P67 Chipset - B3 for 1155

כמות: 1 - מחיר: ₪616

מארז:

Lancool Midi Tower PC-K7B Black + FSP 700W Bronze 80 - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪650

זיכרון:

Kingston 4GB DDR3 1333

כמות: 2 - מחיר: ₪157

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪252

כרטיס מסך:

SAPPHIRE HD 6850 1GB - בקניית מחשב חדש מעל 2500 ש"ח

כמות: 2 - מחיר: ₪630

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪99

מקלדת:

Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000

כמות: 1 - מחיר: ₪73

עכבר פרו-גיימינג:

LOGITECH MX518

כמות: 1 - מחיר: ₪149

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4538

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4448 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/qp4fua31

שוב, אם תרצה לוותר על אופצייה ל-OC ניתן יהיה להוזיל מעט את המפרט .

גם אני קונה מחשב בערך באותו תקציב ומפרט כמעט זהה למה שהצעת,

אתה יכול להסביר למה החלפת את הלוח אם (אולי גם אני אחליף)

ובאמת צריך 8GB?

ד"א המפרט שלי זהה חוץ מהמעבד (בלי K), קירור למעבד, וסטיק אחד של 4 GB

פורסם

הלוח ששמתי בטעות הינו מיקרו ATX (כלומר קטן יותר מ-ATX רגיל). כרטיסי מסך ארוכים עלולים לחסום חלק מכניסות ה-SATA בלוחות

כאלה, על אחת כמה וכמה עם מערך כרטיסים.

הסיבה היחידה לשים 8GB כי זה כ"כ זול. 4GB מספיק לרוב השימושים היום, אני מעריך שבעתיד הלא רחוק כאשר יותר משחקים יהיו יישומים

של 64bit הצורך בזיכרון יגדל. מכיוון שכנראה אנו נמצאים בשפל המחירים של זכרונות (מעולם לא היה זול כ"כ) ישנה סבירות טובה שהמחירים

בעתיד יעלו (עקב מחסור בזמינות חלקים, מעבר לטכנולוגיה חדשה). התקציב מאפשר, אז למה לא בעצם.

ה-K והקירור הם בשביל OC. תוכל לקרוא כאן בפורום OC ובמדור המדריכום אודות OC (המהרה) למה זה טוב ולמה זה ממש יועיל לך בעתיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים