פורסם 2011 ביולי 814 שנים שלום לכולם קניתי היום רמקולים לוגיטאץ' X-530 .עשיתי בדיקת סאונד וכל ה6 רמקולים עובדים במהלך הבדיקה.אבל כאשר אני מנגן שיר/סרט או כל דבר אחר,אז רק 2 רמקולים עובדים ביחד עם הסאב .הכרטיס קול שלי תומך לא זוכר את שמו אבל הוא תומך באופן וודאי . גם הגדרתי רמקולים 5.1 מה לא עשיתי בסדר ? תודה
פורסם 2011 ביולי 814 שנים סביר להניח שאתה פשוט מנגן מקור סטראו (2 ערוצים), כך שבאמת רק שני רמקולים פועלים.תבדוק עם סרט שאתה יודע בוודאות שהוא מקודד ל5.1.אם אתה רוצה שמקורות סטראו יתנגנו בכל הרמקולים, תצטרך לחפש הגדרה מתאימה בדרייבר כרטיס הקול או בנגן שלך.
פורסם 2011 ביולי 814 שנים מחבר הגדרתי 5.1 בכל מקום אפשרי במחשב ,גם בתוכנה HD אודיו, וגם בהגדרות מחשב וכרטיס קולאיך אפשר להגדיר זאת דרך הנגן מדייה פלייר למשל ?
פורסם 2011 ביולי 814 שנים כדי לשמוע סטראו ב5.1 לא מספיק להגדיר 5.1. צריך להגדיר ספציפית להרחיב סטראו ל5.1, אם קיימת הגדרה כזו.
פורסם 2011 ביולי 1014 שנים מחבר הגיוני שהרמקולים עובדים כולם ביחד רק בסרטים שתומכים ב 5.1 ?לדוגמה שיר שאני מפעיל דרך מדיה פלייר לא יתנגן ב 5 הרמקולים אלא רק ב 2 והסאב ?זה מה שהוסבר לי מחברת "קאיה" היבואנית של הרמקולים
פורסם 2011 ביולי 1014 שנים מחבר סביר להניח שאתה פשוט מנגן מקור סטראו (2 ערוצים), כך שבאמת רק שני רמקולים פועלים.תבדוק עם סרט שאתה יודע בוודאות שהוא מקודד ל5.1.אם אתה רוצה שמקורות סטראו יתנגנו בכל הרמקולים, תצטרך לחפש הגדרה מתאימה בדרייבר כרטיס הקול או בנגן שלך.איך עושים את זה ?איך מוצאים את ההגדרה בכרטיס הקול ? ואיך מגדירים בנגן ?אני ממש לא מבין בנושא זה ,מצטער
פורסם 2011 ביולי 1014 שנים הבעייתיות פה היא שזה משתנה מכרטיס קול לכרטיס קול ומתוכנה לתוכנה. ולא תמיד יש אפשרות כזו בכלל.תצטרך לחפור ולחפש משהו שדומה לstereo surround, upmix וכו'.
פורסם 2011 ביולי 1214 שנים מחבר טוב בדקתי איפה שאמרת וגם שם מוגדר 5.1הכי מתסכל זה שבבדיקת הסאונד של התוכנה "HD אודיו" הכל תקין וחמשת הרמקולים עובדים .מה הלאה יש עוד משהו שאפשר לבדוק ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.