עבור לתוכן

שרות לניידים של ASUS (היבואן רונלייט), סיכוי או סיכון?

Featured Replies

פורסם

חבר ביקש ממני לעזור לו בהפעלה ראשונית של נטבוק ASUS (1215N) כי היו עליו המון פיצ'רים ותוכנות והוא לא כל כך שוחה בחומר.

כבר שבוע אני מנסה להשיג שרות לקוחות בחברת רונלייט שמייבאת ונותנת את האחריות לצעצוע הזה: :kopfpatsch:

אז ב-4 הימים הראשונים ענה תקליט שאין מענה טלפוני...

אחרי זה התחלף התקליט שהמרכזיה מקולקלת ויש להגיע אליהם לראשל"צ.

במקביל שלחנו המון מיילים של "צור קשר"... נאדה, אין קול ואין עונה..

קראתי פה המון ת'רדים שמדברים שהשרות שלהם על הפנים (מנסיוני, פראייר מי שקונה מהם) ונוראי,

השאלה האם בכלל קיים שרות? מישהו קיבל מהם שרות פעם?

כאילו לא שרות לתקלות (לזה יש להם הסכם עם מעבדת סרב-פרו) אלא שרות לקוחות מה שנקרא After Sale?

לכל יבואן בארץ, חוץ מהקיקיוניים, יש דבר כזה או לפחות מענה טלפוני נורמלי, לא?

איך חברת האם ASUS בטאיואן, מוכנה לתת להם בכלל ליצג אותה כאן? לא איכפת להם המוניטין שנפגע כאן?

ממש חבל כי המחשבים לא רעים בכלל, אבל למי שיש בעיה (ובניידים תמיד יש).. וואו, לא מקנא בו. :facepalm:

פורסם

דווקא אליי התייחסו יפה.

דרך שלוחה שהייתה להם בזמנו בקניון שבעת הכוכבים (חנות סופרלינק, כיום לא עובדת איתם) שלחתי להם מחשב אסוס שקניתי בחו"ל (אחריות בינ"ל), שהלך לו המסך.

לאחר שבוע וחצי קיבלתי אותו חזרה עם מסך חדש.

עם זאת, אני חייב לציין שעד שענו לי לקח די הרבה זמן להשיג אותם...אבל ברגע שהבאתי להם את המחשב, הטיפול היה מקצועי מאוד

פורסם
  • מחבר

וואללה לא הבנתי אותך. אתה בטח חושב שהם בכלל עשו לך טובה שהם התיחסו אליך.

אולי לא הבנת שחלק לא קטן ממחיר המחשב ששילמת בחו"ל הוא בדיוק עבור זה - עבור שירות.

מצד אחד אתה טוען שהתיחסו אליך יפה..

מצד שני אתה בעצמך אומר שהם לא ענו לך לטלפון( שזה בסיסי, לא?)

והתיקון ארך 10 ימים (ע"פ החוק מותר עד 7 ימים, לא ימי עסקים..), שזה המון זמן.

אם אתה חושב שזה יפה מצידם, אז לא פלא שרמת השירות כאן בארץ היא כזו.. אנחנו הצרכנים כל כך מוכים שכל "שירות" שיהיהי, נגיד עוד תודה יפה.. :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים