עבור לתוכן

AMD A SERIES?

Featured Replies

פורסם

מזה המעבדים האלה ? O_O

הם יותר טובים מהPHENOM 2?

פורסם

כן ולא.

הם מיועדים לפלחי שוק נמוכים יותר, אבל בניגוד ל-Phenom II, מכילים ליבת Radeon מובנית בשבב. אז זה יותר עניין של מה אתה צריך מהמחשב שלך. אם אתה צריך כוח עיבוד, לך עם Phenom או חכה ל-Bulldozer (סדרת ה-FX). אם אתה רוצה מחשב (סביר להניח שנייד) שישמש גם לשימושים כלליים וגם למשחקים בקטנה וצפיה בסרטים, לך על הסדרה הזאת.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה נטו גיימינג על מה אתה ממליץ?

פורסם

נייד או נייח? משחקים מדי פעם או משחקים כבדים יותר ורציניים יותר?

פורסם
  • מחבר

נייח כבדים במיוחד

פורסם

במקרה שלך ה A סיריס לא משהו...

עדיף פנהום או אינטל, הבולדוזר הם הדור החדש של AMD לעיבוד.

פורסם

נייח כבדים במיוחד

במקרה כזה המעבדים החדשים של אינטל (Sandy Bridge) בנוסף לכרטיס מסך נפרד הם השילוב בשבילך. אני ממליץ שתלך לפורום מפרטי מחשב, תציין שם תקציב, שימושים ועוד מדיע שמבקשים שם, והם כבר יתפרו לך מפרט לפי איך שאתה צריך :)

פורסם

אתה יכול להנות ממשחקים גם עים תקציב דל לא חייב לקנות מעבד ב 800 שקל.

עריכה: לאחי יש E5700 3.0GHz לי יש מעבד חזק יותר עים כרטיס מסך חלש יותר,

אני יכול להגיד לך המשחקים עובדים אין הבדל שניראה לעין,

אתה לא חייב לרכוש מעבד SB כדי להנות ממשחקים תשקיע בכרטיס גרפי משהו שפחות או יותר לא יגביל אותך

כמו GTS450 יותר מיזה המעבד יהבה עבורך צוואר בקבוק.

פורסם

שוב, הדיון הזה כבר שייך לפורום מפרטי מחשב. שם הוא יציין בדיוק כמה כסף הוא מתכוון להשקיע במחשב, ואז יתאימו עבורו איזון מתאים בין כרטיס המסך למעבד.

פורסם

למחשב נייח ומשחקים כבדים אתה צריך כרטיס מסך חזק מאד. המעבד לא משנה הרבה.

מעבד בינוני וכרטיס גרפי חזק יתנו ביצועי משחק טובים יותר ממעבד חזק מאד וכרטיס גרפי בינוני.

אם יש לך מגבלות תקציב עבור כרטיס+מעבד, מוטב שרובו יוקצה לכרטיס הגרפי דווקא.

בנוסף, המעבדים האלה, סידרה A, יש בהם כרטיס גרפי מובנה שיחד עם הכרטיס החיצוני יתנו ביצועים גרפיים טובים יותר מכל כרטיס לבד.

פורסם

במקרה כזה המעבדים החדשים של אינטל (Sandy Bridge) בנוסף לכרטיס מסך נפרד הם השילוב בשבילך. אני ממליץ שתלך לפורום מפרטי מחשב, תציין שם תקציב, שימושים ועוד מדיע שמבקשים שם, והם כבר יתפרו לך מפרט לפי איך שאתה צריך :)

AMD/ATI ייצרני כרטיסי גרפיקה. יש להם כרטיסים חזקים ביותר. אתה יכול להניח שAMD לא ייצרו כרטיס גרפי שמעבד שלהם לא יוכל להזין ולדחוף בעת משחק...

כמו שכתבתי למעלה, למשחקים כל השקעה מעל סף מסויים למעבדים היא מיותרת ולא תשפר את חוויית המשחק בכלום.

סאנדי ברידג' מצויינים אבל הם לא היחידים שמתאימים למשחקים כבדים. גם הדור הקודם (לינפילד) וגם פנום או אתלון מסוגלים לדחוף כל משחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים