עבור לתוכן

מתלבט איזה סמארטפון אנדרואיד לקחת מבין השלושה- גלאקסי S, אטריקס או אופטימוס G2X

Featured Replies

פורסם

הגיע הזמן להתחדש בסמארטפון נחמד וקיבלתי הצעות על שלושת המכשירים שבכותבת מאדם פרטי ואני בהתלבטות לגביהם לאור העניין שכל אחד ברף מחיר מעט שונה.

המכשיר בעיקר ישמש להרבה מוזיקה, הרבה סרטים, צילומים מהמכשיר עצמו, אפליקציות נחמדות ומשעשעות לדרכים (לא הכי בקטע של משחקים, אבל יתכן וגם מהם יהיו קצת). התכנון הוא לקנות בעתיד כרטיס זיכרון 32 ג'יגה כדי להנות מנפח גדול להרבה שירים ב-FLAC וסרטים.

בשביל לעשות קצת סדר בין המכשירים אני אעשה לצד כל מכשיר- יתרונות וחסרונות על קצה המזלג.

המכשירים לפי סדר מהגרוע אל הטוב וגם מחיר, זול אל היקר:

סמסונג גלאקסי S: מחיר- 1400 ש"ח

פרטים על המכשיר- http://www.gadgety.co.il/399/samsung-galaxy-s-%D7%91%D7%94%D7%A6%D7%A6%D7%94-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%94/

יתרונות:

מסך אמולד אייכותי

16 ג'יגה בילט אין

הכי זול

חסרונות:

יחסית ישן- "דור" אחד אחורה (חד ליבתי).

מוטורולה אטריקס: מחיר- 1800 ש"ח

פרטים על המכשיר- http://www.kombinator.co.il/view-review.php?rid=497#uploaded_files/users_profile/re1539.983908634.motorolaatrix4g_3.jpg

יתרונות:

יחסית זול בשביל מכשיר דו-ליבתי

2 סוגי תחנות עגינה שמעשירות את יכולות המכשיר.

מתחבר לטלויזיה עם מיני HDMI

פלאש בניגוד לגלאקסי

16 ג'יגה בילט אין

סוללה חזקה

חסרונות:

5 מגה פיקסל מצלמה

בוט-לאודר נעול לכרגע עד לעדכון הקרוב

מקש ON/OFF שיתכן ולא יהיה נוח (ביולוגי- טביעת אצבע).

OptimuS G2X - מחיר: 2100

פרטים על המכשיר- http://www.kombinator.co.il/view-review.php?rid=519#uploaded_files/users_profile/re1405.180608470.t_mobileg2x_1.jpg

יתרונות:

מעבד טגרה 2 שחזק יותר מהאטריקס

מסך IPS בדומה לאייפון 4, להבנתי המסך יותר טוב מהאטריקס

8 מגה פיקסל עם פלאש

תמיכה כבר היום בצילום -1080P

קהילת פיתוח רחבה בארה"ב

חסרונות:

מגיע עם 8 ג'יגה בילט אין

הכי יקר

במקור תכננתי על גלאקסי או אחד מנגזרותיו האמריקאיות- וייברנט או קאפטיבייט, אך קיבלתי את ההצעות מחיר הטובות הללו וכעת אני מתבלט מאוד כשכרגע האטריקס נמצא על הקנה.

אשמח לעזרה בהתלבטות שלי מכיוון ואני שואל את עצמי איזה מכשיר הכי כדאיי מבחינת עלות ותועלת. איזה מכשיר נותן לי הכי הרבה במחיר הכי טוב+ האם בעתיד יהיה לו שוק מכירה יד"ש.

תודה רבה על כל העזרה! :yelclap:

פורסם

אני חושב שהG2X הוא הטוב ביותר ..

מצלמה - הG2X

תוכנה - הG2X ,חוץ מזה שיש לו BOOTloader שאפשר לפתוח מה שאומר שאפשר להתקין רומים מקוסטמים

ביצועים-הG2X ,למרות שלAtrix יש גם מעבד Tegra 2 הביצועים טובים יותר מG2X

מסך ,לGalaxy S יש את המסך האיכותי ביותר מבין שלושתם ,אבל של הG2X במקום שני ..

ביצועי סוללה - הAtrix לא רע עם הסוללה הענקית שלו ,והG2x נותן ביצועי סוללה דיי טובים ..

חוץ מזה לכול מכשיר יש כמה פי'צרים שלאחרים אין ,לדוג' חיבור הHDMI של האטריקס ,לG2X יש מצלמה עם צילום של 1080P ..

פורסם

לי יש את האטריקס אז אשמח לפרט עליו טיפה, אני חייב להודות שנראה שאתה עושה סקר שוק ותכונות טוב מאד ואני מאמין שתגיע להחלטה שתתאים לך כמו שצריך.

לגבי האטריקס:

למיטב הבנתי החודש או תחילת אוגוסט הוא יקבל את העדכון של 2.3 ג'ינג'רברד ביחד עם בוטלואדר פתוח (שדרך אגב כבר עכשיו יש דרך לפתוח אותו - XDA). אז זה באמת כבר לא כזה אישיו כמו שהיה בעבר. אני לא כל כך יודע לגבי זמני סוללה של מכשירים אחרים - אבל אני בסך הכל חושב שהמכשיר מציג זמן סוללה איכותי ביותר.. ברור שאם אני אעביר את מרבית הזמן במשחקים עמוסים גרפית (המכשיר מתחמם לא מעט באזור המעבדים לדעתי) אז הזמן יקטן מאד. (משחק של חצי שעה יכול להוריד 30 - 20 אחוז מהסוללה).. אולם בשימוש טלפוני רגיל, כולל חיבור תמידי כמעט לוויפי, המכשיר יכול להחזיק יפה אפילו יומיים בלי טעינה. (ככה שלרוב אני מטעין אותו יום כן יום לא).

הסיבה לכך היא שהמסך שמציג רזולוציה גבוהה יחסית (והוא גם גדול באופן משמעותי מזה של האייפון למשל) דורש פחות סוללה לדעתי ממסכי האמולד הזוללים של סמסונג. אבל כן - האיכות שלו לא תספק את מטורפי הגרפיקה שכן אפשר אם בוחנים ממש לעומק להבחין בנקודות כאלה.. אבל אני אישית לא מוצא את זה מפריע בכלל וסרטוני יוטיוב למשל נראים מעולה כך שאם זה בא על חשבון זמן סוללה ארוך יותר - אני בעד.

מבחינת ביצועים - אני לא סגור על זה אבל הביצועים שלו הרבה יותר טובים ממה שקראתי בביקורות על האופטימוס, הסיבה היחידה לכאורה שכותבים שה - LG יותר טוב היא בגלל רזולצית המסך שדורשת פשוט יותר.. זה הכל. אבל בעיבודים רגילים לא גרפיים האטריקס מנצח לפי ביקורות שאני ראיתי - אז יש פה יותר תיקו (דגש על מה שחשוב לך) מאשר ניצחון לאופטימוס. (לאטריקס יש ג'יגה של RAM ולאופטימוס 500 ומשהו.. מקווה שאני לא טועה - צריך לבדוק את זה).

נגן המוזיקה שלו נחמד, לא מעבר לדעתי, אבל אני חושב שככה זה עם כל האנדרואידים, אבל אתה יכול להוריד ווינאמפ וכו'.. (למרות שעדיין אני מעדיף אייפוד בקטע של מוזיקה).

אני בסך הכל מאד מרוצה מהמכשיר, הוא כן יספק בעתיד הקרוב את כל אפשרויות השדרוג (2.3 וכו', אם כי אני מקווה שיכול אפילו להשתדרג מעבר לזה). הוא מאד יציב ונוח, מה שמזכיר לי לגבי כפתור ה - ON OFF, טביעת האצבע זו אפשרות, אך לא הכרח. אפשר לנעול רגיל, לנעול עם קוד מספרי או אם רצף תנועות - כל האפשרויות קיימות וכולן עובדות טוב מאד.. אם כבר אז החיסרון פה הוא שהכפתור נמצא מאחורה ולא כמו כפתור הבית באייפון למשל.. בהצלחה המשך

(עריכה - שכחתי לדבר על המצלמה, היא באמת לא גולת הכותרת וצילומי הסטילס איתה יוצאים "ככה ככה", אבל צילומי הוידאו הם ברמת HD 720 שתשודרג בהמשך ל - 1080 ומציגה איכות ממש ממש טובה לדעתי. אני עוד לא ממש מצליח להבין למה יש כזה הבדל בין הסטילס ולוידאו אבל זה שיקול שראוי שתתחשב בו, אם כי אני מקווה שבשדרוג העתידי יפתרו את הבעיה הזו כי מבחינה חומרתית אני לא משוכנע שזו הסיבה לרמה הירודה של התמונות סטילס).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים