עבור לתוכן

קניה מחול של חברי הפורום

Featured Replies

פורסם

אם כך ממש לא שווה,

כי קניה קבוצתית 100% מעל 50$..

והמע"מ יקח 18%.. ככל שהמחיר יעלה המע"מ יעלה איתו כמובן..

לכן לא נראה לי שווה ללכת על קניה כזאתי.. ::)

• תגובות 37
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שאתה מדבר על 50$ אתה מתכוון כולל דמי המשלוח או בלעדיהם יענו רק המוצרים עד 50$

פורסם

HOLY אמר מתחת ל 50$ לא גובים כלום. אז נחלק תסחורה בחלקים ובמלא קופסאות קטנות שמחירה לא יעלה על 50$

ואז נחבר כבר בארץ. אבל איך נחלק דברים גדולים לקטנים. <- - - - טוב זה ממש רעיון דפוק מי הכניס ילדים לפה. הבנתי שעל דואר

לא משלמים. יש מעטפות מספיק גדולות שבהם אפשר לדחוף 2 כרטיסי מסך. ומשלמים רק על משקל קטן. כשאדם שולח חבילה

הוא משלם על משקל. וכשזה מגיע ליעד שלה, שם האדם שבא לאסוף תחבילה משלם על משו גם נירא לי.? אני אומר לתת

איזה בקבוק וודקה למשמר גבול הטורקי ונקניק ללבנונים. בארה'ב לקנות ארוחת מקדונלדס לדוור שיטפל בחבילה שלנו וחוברת

של HUSTLER. או לשלם איזה 150$ להובלה לאיזה צוללת אטומית גנובה שמנוהלת ע'י סבא של ערפאת. או הכי משתלם

תביאו לי 70$ אני חותר לארה'ב בסירת גומי שלי ומביא הכל תוך חודשיים וחצי. אבל לא לנצל את טוב לבי לרע :)

פורסם

השווי של המוצר בעייני המכס הוא כולל הדמי משלוח, לכן ה-18% מע"מ הם על כמה ששילמתם על המוצרים ועל המשלוח.

אין שום עמלה על השחרור עצמו, רק ה-18%. (יש חברות שניתן לשלם להן שילכו במקומכם לשחרר, אבל מן הסתם הן יקרות).

אגב שימו לב שמוצרי מודינג שונים לא בהכרח נחשבים בתור מוצרי מחשבים ויתכן ויוכלו לקחת עליהם מכס..

לא תמיד המוצרים נתקעים במכס, אני לא מאמין שבודקים את כל החבילות, כי היו לי חבילות כבר שהיו שוות יותר מ-50$ והגיעו לסניף הדואר הקרוב.. זה עניין של מזל, אבל חבילות גדולות סביר להניח שיתקעו.

אפשר לנסות לבקש מהחנות שלא יצהירו על מה יש בחבילה, אלא ירשמו "חלקי צעצועים" עם שווי נמוך.. אבל רוב החנויות בארה"ב לא יסכימו לכזה דבר.. מאז ה-Sep11th החוקים שם בקשר לדואר חבילות ממש נוקשים.

לסדר Paypal זה לא תהליך כזה קל ופשוט.. ואתה בכל מקרה צריך כרטיס אשראי בינלאומי בשביל זה.

אגב עם כל העיצומים שיש במכס בזמן האחרון זה בכלל מעצבן.. כי אי אפשר לבוא ולקחת את המוצר שהגיע, וגם צריך לשלם על ההכסנה שלו אחרי כמה זמן.. יש לי פלאפון חדש שהזמנתי מ-EBAY שכבר תקוע שם מה-10 לנובמבר, שאני מקווה ש-FedEX ישחררו לי שבוע הבא.

פורסם

אפשר להפוך את הכרטיס לביןלאומי

לא עולה כמעט כלום אם בכלל

עד כמה שאני יודע בכדי להפוף כרטיס אשראי לבין לאומי זה כן עולה כסף ובדרך כלל אתה מתבקש לסגור סכום כסף נכבד יחסית עלמנת שתקבל כרטיס אשראי בין לאומי.

הכרטיס האשראי היחידי שאתה מקבל אותו ישר כבין לאומי זה הכרטיס ויזה סטודנט כארד של לאומי כארד שאותו ניתן לקבל בגדול בלי שום בעיות במידה ואתה סטודנט.

פורסם

תחלק את הסחורה לכתובות/אנשים שונים ותשלם משלוח על כל חבילה בנפרד, רעיון גאוני. (או שפשוט כל אחד יזמין בנפרד)

בכל מקרה הרעיון לקנות משם לדעתי הוא לא בגלל המחיר הזול, הם פשוט מחזיקים דברים שממש אי אפשר למצוא בארץ כמו סליבים לכבלים UV שאני רוצה. המחשבה על חיסון לא משחקת תפקיד.

פורסם

השווי של המוצר בעייני המכס הוא כולל הדמי משלוח, לכן ה-18% מע"מ הם על כמה ששילמתם על המוצרים ועל המשלוח.

אין שום עמלה על השחרור עצמו, רק ה-18%. (יש חברות שניתן לשלם להן שילכו במקומכם לשחרר, אבל מן הסתם הן יקרות).

אגב שימו לב שמוצרי מודינג שונים לא בהכרח נחשבים בתור מוצרי מחשבים ויתכן ויוכלו לקחת עליהם מכס..

לא תמיד המוצרים נתקעים במכס, אני לא מאמין שבודקים את כל החבילות, כי היו לי חבילות כבר שהיו שוות יותר מ-50$ והגיעו לסניף הדואר הקרוב.. זה עניין של מזל, אבל חבילות גדולות סביר להניח שיתקעו.

אפשר לנסות לבקש מהחנות שלא יצהירו על מה יש בחבילה, אלא ירשמו "חלקי צעצועים" עם שווי נמוך.. אבל רוב החנויות בארה"ב לא יסכימו לכזה דבר.. מאז ה-Sep11th החוקים שם בקשר לדואר חבילות ממש נוקשים.

לסדר Paypal זה לא תהליך כזה קל ופשוט.. ואתה בכל מקרה צריך כרטיס אשראי בינלאומי בשביל זה.

אגב עם כל העיצומים שיש במכס בזמן האחרון זה בכלל מעצבן.. כי אי אפשר לבוא ולקחת את המוצר שהגיע, וגם צריך לשלם על ההכסנה שלו אחרי כמה זמן.. יש לי פלאפון חדש שהזמנתי מ-EBAY שכבר תקוע שם מה-10 לנובמבר, שאני מקווה ש-FedEX ישחררו לי שבוע הבא.

זה בדיוק בדיוק - מה שאני מתכוון!

אבל שאני אומר את זה אז יש תלונות כמו שHoly אמר שאין סלקציה..

אבל עובדה שהינה רשם פה אחד בעל ניסיון שיש סלקציה (הקטע המודגש)..

אבל שמישהו אחר רושם ולא SuperGohan(בעל הניק הילדותי),

אז אין תלונות.. :'(

בכל מקרה אפשר להגיד לחברה להצהיר על חלקי צעצועים במחיר נמוך,

ושאלתי את החברה לא ממזמן מה הם יכולים לעשות בנידון (חברת jab tech)

והינה ציטוט לתשובה שהם אמרו לי :

If the package weighs 25lb and has a value of $40 customs will know that

someone is not being truthful.

.. ::)

בכלל מקרה, אין לי כוח לשטויות האלה, אם אפשר להזמין בלי כל הבלאגן - אני בעסק..,

אם לא - אז שלום ולהתראות.. :D;)

פורסם

שמע חבילה ממש קטנה יש מצב שלא יפתחו

אבל חבילה בגודל של קופסה של סידירום כמעט בטוח תבדק

פורסם

אוקי, אם כך אני מאמין שקניה קבוצתית של נגיד 5 אנשים,

תיהיה חבילה קצת גדולה יותר משל סידירום.. ::)

פורסם
  • מחבר

אם מזמינים זה יהיה חלקי מודינג וקוליג

מאוורים היטסינקים... ודברים בסגנון... לא נזמין מארזים או לוחות אם ולא יודע מה

אפילו אם נזמין איזה 10 מאווררים של 120 מילימטר לא צריך קופסה גדולה בשביל זה

כולם נגיד נכנסים לקופסה של קרונפלס ;D ועוד יש מקום ...

נגיד הכל יצא ( כמו שמיקודם אמרתי 450)

דולר כלל דמי מישלוח..

ועוד 18 אחוז מעם ( ויש שם גם עכשיו ראיתי הוזלות מתנות (בחנות) לא יודע... ואני יכול לדבר איתם שבאת יסדרו איזה משהו

שיצהירו על פחות או על צעצועים או חלקי מחשב שלא לוקחים עליהם מכס)

כלל מעם יצא נגיד 531

....( מקווה שלא יקחו מעמ) אבל נגיד שיוצא ככה....

לדעתי עדין הרבה יותר זול מאשר יצא בארץ...

וגם 450 דולר זה מאוד הרבה

נגיד נהיה 5 אנשים וכל אחד יזמין היטסינג ב 40 דולר יצא 200 דולר

ועוד כול אחד (עשיתי כל מאוורר 10 דולר)2 מאווררים עוד 100 דולר...

וזהו .. אז עכשיו זה 300 דולר + 21 דולר דמי מישלוח יוצא 321 + 18 % מעם =

378$

משהו בסגנון

....

זה עדין יוצא מאוד מאוד זול... think about it

ותחזרו אם תשובה:)

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההכפלה שוב אבל הזה עשיתי חישוב קטן ל דוגמא של כמה מוצרים אם נגיד זמין ביחד

Thermaltake - Extreme Volcano 12 $ 26.95

Swiftech MCX462+ Socket Heatsink $ 39.99

Thermalright SLK 900A $ 32.95

Thermalright SLK 900U Universal P4 or AMD $ 42.95

Zalman CNPS7000A-Cu CPU Cooler P4, AMD XP, AMD Athlon 64 $ 38.95

Ys 80mm tech with spd control x2 $ 13.98

120mm aluminum and chrome 79cfm x4 $ 39.96

Thermaltake 120x120x25mm High Performance CASE FAN x2 $ 21.98

Subtotal:

$ 257.71

Discount:

$ 0.00

Shipping:

$ 7.61 i guess shipping will cost 21 $

Tax:

$ 0.00

Order total:

$ 265.32 = 279 $

ומישהו בימקומי שיעשה חישוב כמה זה עולה בארץ ( אני יודע שיש שם כמה חלקים שלא ניתנים להשיג בארץ , אבל נסו:) אני עשיתי חצי עבודה ;D

תמשיכו אותי ;D ביי.

פורסם

לדעתי המשלוח הוא לפי משקל והוא יהיה יותר בסביבות ה-60-80$..

פורסם
  • מחבר

המישלוח הכי יקר לישראל מה שאני יודע זה 49-40 דולר משהו כזה... זה הכי יקר ...על מזמן מישהו מחול נתן לי אתר אם המחירים של המישלוחים לארץ

אולי דרך מסטופ זה יצא 60-80

אבל משלוח רגיל הכי יקר לארץ זה מקסימום 50דולר.

פורסם

הזמנתי מ Jab-Tech לא מזמן גוף קירור SLK-947U, משחה ועוד כל מני שטויות. ערך החבילה היה קרוב ל90 דולר, והגודל שלה היה משהו כמו 20 על 20 על 12. קיבלתי אותה בסניף הדואר הקרוב, לא מע"מ ולא מכס.

פורסם

וכמה עלה משלוח?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים