פורסם 2011 ביולי 714 שנים שלום רב , לפני שבוע החלפתי את המאוורר של הקירור , ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשבהוא מראה כאילו הוא נדלק , נכבה לשניה , מדליק את עצמו שוב , נכבה שוב ואז מדליק את עצמו עוד פעם ועולה כרגיל.מה לדעתכם יכול לגרום לזה ?המפרט שלי מופיע בצד.תודה לעוזרים
פורסם 2011 ביולי 714 שנים מחבר יכול להיות שהBIOS לא מצליח לזהות כראוי אם CPU_FAN מחובר אליו כמו שצריך.נסה עם מאוורר אחר לצורך בדיקה.אין לי כל כך מאוורר אחר לבדוק איתו . עם המאוורר הקודם זה לא קרה אבל מלבד החיבור ללוח אם הוא קיבל גם מתח ישירות מהספק כוח בשביל הלדים.המאוורר הנוכחי לא צריך את זה.
פורסם 2011 ביולי 714 שנים תבדוק ב HWMonitor את המהירות של המאוורר, בנוסף תבדוק את הטמפרטורה של המעבד.אים אני לא טועה יש בביוס הגדרה שמתריעה אים המאוורר של המעבד הלך.
פורסם 2011 ביולי 814 שנים מחבר מצ"ב SS של HWMONITOR וSPEEDFAN ,המאוורר על 1500+ והוא במקסימום יכול להגיע ל1600.האם זה נראה תקין ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 ביולי 814 שנים מחבר כן , מוזר לגמרי. אבל זה רק בהדלקה של המחשב , אם אני אתן לו ריסטרט הוא עולה תקין .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.