פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים הבעיה היא כזאת :אני מנסה לפרק את הלוח אם מהמארז, רק שהברגים מוברגים כול כך חזק שאי אפשר לשחרר אותם, הברגים האלו מחזיקים את המתקן הפלסטישעליו מותקן ההיט סינק, הם כבר כול כל שחוקים שאין מצב לפרק אותם בסיבוב.יש למישהו רעיון איך לפרק אותם ( בלי לדפוק את הלוח אם !!! )
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים אפשר לשייף עם דיסק את הקצה השני של הדבר הזה שמבריגים לתוכו את הבורג (פותחים את המכסה של המארז מהצד השני ורואים את הצד האחורי של הפלטה שעליה יושב הלוח אם).אבל לא בטוח שתוכל להשתמש שוב בחורים האלו כדי להחזיק היטסינק כזה, תצטרך תפס שמתחבר ללוח.
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים כן אם תפרק מהצד השני זה מאוד יעזור אפשר לראות אולי כל העסק מסתובב על ריק כן יעזור דיסק רק ממש בזהירות הגיצים יעשו לך קצר שים קרטון בין בלוח והמכסה של המארז תראה אם ניתן לסובב את הבורג מצד שני עם שפיץ פליירתמונה תעזור לי המון תסמן איפה הבעיה שלך ואני מבטיח פתרון 8)
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים מחבר אגב אני גם פירקתי את המעבד - יש איזשהו דברים לשים לב להם כשאני מחזיר אותו לתוך הלוח ?( במיוחד לגבי המשחה התרמית )
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים מחבר תודה רבה לכולם על העצות. בסוף קדחתי לתוך ברגים - הראש שלהם פשוט יצא וככה הצלחתי לפרק אותם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.