פורסם 2011 ביולי 614 שנים לא יודע מה נסגר, יצא לי לפרמט כבר איזה 6 פעמים ומחשבים שונים והכל עובד חלק... אבל כאשר ניסיתי לפרמט את המחשב הישן אצלי בבית, אני רואה שבכלל אין אפשרות לעלות את כוננן הדיסקים בהתחלה, זאת אומרת בכלל אין אפשרות כזאת לבחור מה יעלה בהפעלת המחשב. משהו מוזר... קראתי על עדכון ביוס וזה נראה מסובך ועלול לגרום לנזקים. מישהו יודע מה לעשות? בנוסף, כאשר הגעתי לתפריט של הביוס אין בכלל סימנייה של Boot, ניסיתי לחפש גם בAdvanced ועוד בשאר מקומות אך ללא הצלחה.
פורסם 2011 ביולי 714 שנים אולי באחד התפריטים מופיע לך משהו כמו:1st bood device2nd boot deviceכשזה ככה בדרך כלל משנים את זה עם הכפתורים של + ו - על המקלדת
פורסם 2011 ביולי 714 שנים מחבר הנה אולי כמה תמונות יצליחו לשפוך מעט אור על הנושא: By oneel2 at 2011-07-07 By oneel2 at 2011-07-07 By oneel2 at 2011-07-07 By oneel2 at 2011-07-07 By oneel2 at 2011-07-07 By oneel2 at 2011-07-07
פורסם 2011 ביולי 714 שנים מחבר התשובה שאתה מחפש נמצאת ב StartUp -> Start up Sequence מה בידיוק נמצא שם? חרשתי את כל הקטגוריה הזאת, וניסיתי לשחק עם דברים שחשבתי שיש להם קשר, אבל נאדה... אין שם בכלל אפשרות לבחור מה יעלה ראשון בהפעלת המחשב. איזה תיסכול...
פורסם 2011 ביולי 714 שנים מה בידיוק נמצא שם? חרשתי את כל הקטגוריה הזאת, וניסיתי לשחק עם דברים שחשבתי שיש להם קשר, אבל נאדה... אין שם בכלל אפשרות לבחור מה יעלה ראשון בהפעלת המחשב. איזה תיסכול... אתה יכול לצלם את המסך אחרי שאתה נכנס לקטגוריה הזאת ולהראות לנו מה יש שם ?
פורסם 2011 ביולי 714 שנים מחבר תחבר את startup sequence למעלה. הצלחתי!!!!! ניסיתי לעשות את מה שאמרת העלתי את זה למעלה וזה לא הצליח עד שניכנתי לתוך ההגדרות בתוך הSTURT UP וזה הסתדר תודה גברא :yelclap:
פורסם 2011 ביולי 714 שנים מחבר נתקלתי בבעיה חדשה נראה לי הלך לי המחשב... לעזאזל! זה קורה אחרי שאני בוחר באיזה כונן וירטואלי להתחיל לפרמט, אפילו ניסיתי לחלק את הכונן לשני כוננים: C וD וגם לא עזר מה אני אמור לעשות? כדי להיות יותר ברור ולחסוך בזמן , אני לא יכול להיכנס למחשב בכלל מפני שהתחלתי כבר בתהליך הפירמוט אבד כל המידע...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.