עבור לתוכן

התייעצות לגבי מעבד אינטל ששבק חיים

Featured Replies

פורסם

אין צורך לצטט תגובות שמעליך, זה רק גורם לאי-סדר ועומס חזותי בדיון. אם אתה מעוניין להתייחס לנקודה מסוימת מההודעה שמעליך, צטט בבקשה רק אותה.

לא תמצא היום מעבד Q9xxx חדש במחיר שניתן להגדירו כמשתלם. האפשרות הכי טובה שלך תהיה לקנות מעבד כזה מיד שנייה.

אבל למה לא לנסות להחליפו במסגרת האחריות מול היבואן?

אפשרות נוספת היא כמובן החלפת פלטפורמה מלאה. מהם בכלל השימושים במערכת?

פורסם
  • מחבר

בסדר - צודק בנוגע לציטוט..

איך זה ייתכן שלא ניתן למצוא מעבד במחיר משתלם כאשר ניתן לקנות מערכת חדשה במחיר הזה??

מה קורה אם קונים כיד שניה? עדיין ב500 שח זה נשמע לי יקר ולך תדע מה האמינות של המוכר ואיכות המעבד...

החברה שקניתי ממנה סגרה את הסניף שלה (נהדר שמצאה לה ת/זמן להסגר לפני שהמעבד נדפק:\)..

טוב, פניתי לאינטל ומקווה שיחליפו לי.

תודה על כל פנים.

פורסם

זה תמיד ככה. המחיר של מוצרים ישנים לא יורד עם הזמן. בשלב כלשהו, בעיקר לאחר שכבר הפסיקו לייצר אותם ושהדור (במקרה הזה הדורות) שהחליף אותם הופך כבר לתקן הנפוץ, כל מה שנשאר זה מלאי שכבר קיים אצל החנויות/יבואנים. במצב הזה מחירם נשאר קבוע פחות או יותר מה שהופך אותם לממש לא משתלמים ברוב המוחלט של המקרים. זה די מודל היצע וביקוש קלאסי.

אם 500 ש"ח זאת השקעה כדאית או לא רק אתה יכול לקבוע בהתאם לשימושים במערכת והציפיות שלך מהמערכת. בעקרון זה מחיר לא רע בכלל למעבד שכזה אם באמת יש בו צורך.

האפשרות הנוספת, כפי שציינת, היא פשוט להחליף פלטפורמה. לרוב בסדר גודל המחיר שציינת עבור המעבד הזה (כנראה שקצת יותר) אתה יכול כבר לקנות פלטפורמה חדשה.

אם המעבד לא יובא בסוג של יבוא "אפור" כלשהו, אז לעובדה שהחנות שממנה רכשת אותו נסגרה אין ממש משמעות. תוכל לפנות ליבואן לצורך כך.

אני לא ידוע אם מדובר בחנות הזאת או לא, אבל אתה גם יכול לפנות למיכאל מ-RSM בעקבות הצעתו הנדיבה, אולי הוא יוכל לעזור לך בנושא מימוש האחריות.

פורסם

כי המעבד אמור להחזיק לנצח? ;)

אכן אבל בעזרת גוף קירור שיקרר אותו אים לא המחשב יכול להגיע לטמפרטורה של תנור 200 מעלות,

תחשוב שהגוף קירור שמקרר אותו תמידית והמאוורר עומד על 1500 סיבובים בדקה והוא עומד על 40 בממוצע,

עכשיו תדמיין אותו רבע שעה ללא גוף קירור בשלב מסויים הוא יקרוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים