עבור לתוכן

כ. מסך חדש "מרסק" את הווינדווס? +BLUESCREENVIEW INFO

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בשישי התקנתי [לא הלך בקלות=] כ. מסך GT 240...

לא היו בעיות מאז...

שלשום היתה בעית אינטרנט [נטוורק אדפטר עשה "לעצמו" DISABLE?!?! הודעה במקום המתאים כאן בפורום :)

בכל אופן, קרה לי עכשיו, ואתמול שהמסך פשוט נראה עם גרפיקה מרוחה ומנצנצת :(

זוועה...

אני מאמין שחברתי כראוי את הכרטיס, למרות ש"הלך קשה" בהתחלה... ואפילו שחקתי טיפה ולא היו בעיות מיוחדות...

היום, לא מזמן כשקרה לי שוב עניין המסך המנצנץ + מסך כחול הרצתי את תכנת BLUESCREEN וקבלתי את זה [ אני גם אחפש בגוגל, אבל מאחר ויש פה אנשים עם ידע נרחב אז אני מתייעץ]:

==================================================

Dump File : Mini070611-01.dmp

Crash Time : 06-Jul-11 1:38:05 PM

Caused By Driver : win32k.sys

Caused By Address : win32k.sys+1535df

Bug Check String : KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED

File Description : Multi-User Win32 Driver

Product Name : Microsoft® Windows® Operating System

Company : Microsoft Corporation

Bug Check Code : 0x1000008e

Parameter 1 : 0xc0000005

Parameter 2 : 0xbf9535df

Parameter 3 : 0xb2498c00

Parameter 4 : 0x00000000

File Version : 5.1.2600.3706 (xpsp_sp2_gdr.100501-1633)

Full Path : C:\WINDOWS\Minidump\Mini070611-01.dmp

Major Version : 15

Minor Version : 2600

Processor : 32-bit

Processors Count : 2

Computer Name :

==================================================

Filename Address In Stack Full Path File Description File Version Product Name Company

ntoskrnl.exe ntoskrnl.exe+5901e C:\WINDOWS\system32\ntoskrnl.exe NT Kernel & System 5.1.2600.3670 (xpsp_sp2_gdr.100216-1441) Microsoft® Windows® Operating System Microsoft Corporation

OADriver.sys OADriver.sys+14280 C:\WINDOWS\system32\drivers\OADriver.sys OA Helper Driver OA Helper Driver 3, 1, 0, 0 Tall Emu

win32k.sys win32k.sys+1535df C:\WINDOWS\system32\win32k.sys Multi-User Win32 Driver 5.1.2600.3706 (xpsp_sp2_gdr.100501-1633) Microsoft® Windows® Operating System

שיט איזה באלגן, הממ אם תעשו קופי-פייסט לNOTEPAD זה אמור לצאת יפה עם מרווחים קריאים...

אני אצרף תמונה, ואת הטקסט תוכלו להעתיק-להדביק אם צריך

שוב תודה חברים!!!!

[attachment deleted by admin]

פורסם

האם מחקת את הדרייבר של הכ.מסך הקודם ?

יש לי חבר שקיבל כל הזמן BSOD בגלל זה

אם אתה לא מצליח רגיל.. אז תמחק דרך SAFE MODE

פורסם

רוב הBSOD's עם 0x1000008e או 0x0000008e קורות בגלל גרסת ביוס לא מתאימה / בעיה עם הדרייבר של הכרטיס מסך.

כמו זה שמעלי אמר, תבדוק אם הדרייבר של הכרטיס הישן שהיה ברשותך עדיין קיים.... אם כן, אני אישית הייתי מוחק את 2 הדרייברים הקיימים ומתקין את הדרייבר האחרון לכרטיס המסך.

פורסם
  • מחבר

כעקרון, לפני אולי חודש חודשיים עשיתי עדכון דרייבר ללוח שלי, שכולל את הINTEL ONBOARD עליו....

כשבאתי להתקין את הדרייבר של NVIDIA הוא לא הראה לי "קיום" של דרייבר עבור הINTEL ONBOARD, אז פשוט התקנתי והכל נראה "תקין" . . .

כשמחפש דרך מנהל התקנים את הדרייבר לכ. מסך נוכחי מראה לי את זה של NVIDIA....

הTALL EMU שייך לONLINE ARMOR מעין פיירוול, שלא יודע כבר אם עושה משהו מלבד להלחם בהגדרות של המחשב :s05:

ו....

זה מה שמצאתי על הודעת השגיאה....

The KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED bug check has a value of 0x0000008E. This bug check indicates that a kernel-mode application generated an exception that the error handler did not catch.

נ.ב.

שבוע שעבר הוספתי משתמש למערכת ההפעלה, למרות שעדיין לא משתמש בזה [כלומר עוד USER] סתם חשבתי לציין, בגלל חלק מהטקסט... בכל אופן, בנתיים מחקתי אותו עד להודעה חדשה...

[תודה]

עריכה [אחרי שראיתי הודעה שהתווספה]

את הביוס לא עדכנתי מעולם! לא רציתי "להתעסק" עם משהו שאני לא מבין בו יותר מידי ולהרוס בטעות...

לגבי הדרייבר- כשאני במנהל התקנים הוא מראה לי רק [!!!!] את הדרייבר האחרון ששמתי- של NVIDIA... [וגם הוא אגב לא האחרון אחרון של NVIDIA אלא הורדתי אותו מהאתר של החברה של הכ. מסך - ספרקל. ההורדה היתה איטית בצורה מוזרה- אבל הדרייבר עובד [מהפעם השנייה שהתקנתי אותו אז]...

פורסם

1) לא משנה, בכל זאת תמחק את שני הדרייברים ותתקין רק את זה של Nvidia.

2) תוריד את הדרייבר מהאתר של nvidia ולא מהאתר של החברה. לא בטוח שהדרייבר מהאתר של היצרן הוא יותר עכני. הדרייבר הוא אותו דרייבר אין שום הבדל בניהם חוץ מהגרסה שלו

3) אין לך מה לפחד מעדכון ביוס.... בדרך כלל יש ליצרן של לוח האם תוכנה לעדכון הביוס דרך windows. פשוט מורידים עדכון ביוס מהאתר של יצרן לוח האם ומעדכנים עם התוכנה

פורסם
  • מחבר

1) לא משנה, בכל זאת תמחק את שני הדרייברים ותתקין רק את זה של Nvidia.

2) תוריד את הדרייבר מהאתר של nvidia ולא מהאתר של החברה. לא בטוח שהדרייבר מהאתר של היצרן הוא יותר עכני. הדרייבר הוא אותו דרייבר אין שום הבדל בניהם חוץ מהגרסה שלו

3) אין לך מה לפחד מעדכון ביוס.... בדרך כלל יש ליצרן של לוח האם תוכנה לעדכון הביוס דרך windows. פשוט מורידים עדכון ביוס מהאתר של יצרן לוח האם ומעדכנים עם התוכנה

שני דרייברים? אני יודע רק על אחד שמותקן במערכת... זה שהורדתי מאתר SPARKLE....

אני לא ניסיתי "ללכת על העדכני יותר"! דוקא בחרתי בזה של SPARKLE ולא זה של NVIDIA העדכני בכוונה- כי קראתי שלאנשים מסוימים יש בעיה עם העדכני ביותר, אפילו שזה אולי לא רלוונטי לי אישית, כי אין לי עדיין משחקים חדשים...

זה חד משמעית מומלץ להתקין את העדכני ביותר- ושל NVIDIA דוקא, בלי קשר לחברה שייצרה את הכרטיס שלי?!?!?

אני לא שואל סתם, אני באמת לא יודע מה מומלץ ו"מה הולך" , כי זה פעם ראשונה שמתעסק בקטע הזה, עד עכשיו היה לי רק הON BOARD...

שוב תודה :xyxthumbs:

נ.ב.

לפי אוורסט: Graphics Controller Status Disabled :)

עוד לפי אוורסט- הלינק לעדכון ביוס: BIOS Upgrades http://www.esupport.com/biosagent/index.cfm?refererid=40

אבל באתר של אסוס מצאתי גרסא יותר מעודכנת... סדרה 700 לעומת 600

ומצאתי גם את התכונה שאני מגגל עכשיו להורדה [נשמע מבטיח, מה אתם אומרים?] CrashFree BIOS 3 [תכונה שאסוס מציינת בדף שמתאר את הלוח שלי http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KPLCM/#overview]

עדכון: ביוס עודכן לגרסה אחרונה, עדיין כבת שנתיים- אבל עודכן.... מחשב עלה ועובד אז אני רגוע =]

פורסם

תשמע, אני רגיל וכולם כאן בפורום רגילים להוריד דרייברים מהאתר של Nvidia / AMD.

יכול ליהיות שדרייבר שקיים אצלך עכשיו עושה בעיות. תמחק אותו, ותוריד ותתקין את החדש של Nvidia. אין לך מה לפחד.

אם אתה רוצה לראות פרטים לגבי עדכון הדרייבר, כתוב לך הכל באתר של Nvidia.

אתה יכול להסתכל גם כאן : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388753.0 ולראות אם מישהו דיווח על איזושהי בעיה.

תשמע אם תעשה את זה נוכל להתקדם, בוא נוודא רק שזאת לא הבעיה

פורסם
  • מחבר

קראתי כמעט את כל המידע שהגיע עם הדרייבר... הרבה...

עוד לא חזרו לי הבעיות... כדאי לחכות ולראות אם קורה שוב ואז לעדכן לדרייבר האחרון של NVIDIA, או שבכל מקרה [!!!!] אתם ממליצים לעדכן?!

אני רק מקווה שהכרטיס יושב טוב בסלוט... :s07:

אני אעדכן!

ותודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים