עבור לתוכן

זכיתי ב-550,000 פאונד??

Featured Replies

פורסם

כלל ראשון - אם לא נרשמת להגרלה, אתה לא תזכה בה.

• תגובות 37
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תשמעו משהו לפני שנתיים בערך מישהי מתקשרת אליי ואומרת שיש לי יום הולדת מחר ומדובר באמת

אח"כ היא אומרת שזכיתי בהגרלה ומגיע לי מתנות/סכום מסוים

אמרתי אין בעיה ואז היא התחילה לשאול עליי פרטים איפה אני גר, מספר זהות

שהיא הגיעה לשאול מה המספר אשראי שלי ניתקתי

אני מקווה שהיא לא מתכוונת לעשות עסק מימי הולדת

פורסם

גם מספר זהות לא הייתי נותן לה. הייתי שואל בקול תקיף: "מי את? מאיפה את יודעת עליי פרטים??"

פורסם

באותו זמן לא היה קשה להשיג מספר זהות

מספיק אגרון לדעת את הפרטים האלה

בנוגע לזה שהיא ידעה שיש לי יום הולדת מוזר אבל לא שינה לי הרבה

פורסם

עם אגרון היא יכלה לדעת עליך קצת יותר...

פורסם

כיום כל הפרטים פרוצים להאקרים וגנבים כך שאנחנו חיים בעולם רע ואפל שמחפש כסף!

:nono: לא ליפול בפח!

הייתי מתקשר מתחנת המשטרה למספר שלהם ומנסה להשיג פרטים למשטרה

פורסם
  • מחבר

מאיפה לעזאזל יש להם את המספר שלי?? :pissed: :pissed: :pissed:

פורסם

רוב הסיכויים שזה סתם חבורה של טמבלים שרוצים כסף אולי אפילו סטודנטים, אתה בהחלט יכול להתקשר לשלם להם ואז ללכת לחברת הפלאפון שלך ולהשיג את הפרטים שלהם, אני חושב שזה התמונה הכי מתאימה למה שתעשה להם אחרי זה :bash: , :lol: .

פורסם
  • מחבר

^^^ אני ארביץ להם ואז אצחק??

אני לא סדיסט lol

פורסם

קיבלתי בדיוק את אותה הודעה לפני שבוע. לא ייחסתי לזה הרבה חשיבות, אבל קצת סקרן אותי לדעת מי "מכר" את המספר שלי (לא שזה מידע מסווג פשוט בד"כ אני משתדל להשאיר מספר רק במקומות שבד"כ סומכים עליהם, ולא מנדב פרטים).

פורסם

גם אני קיבלתי את אותה הודעה לפני שבוע.

אבל אני מסוג האנשים שגם אם השתתפו בהגרלה עדיין ייקחו את זה בעירבון מוגבל ++.

אז פשוט עשיתי Google למספר ואכן תוצאה ראשונה הייתה על איזשהו עוקץ ניגרי שקשור לנושא.

ואז בדיוק כמוך חשבתי מאיפה אפשר להשיג את המספר שלי.

ונזכרתי במודעות שפרסמתי ביד 2(שאחרי שבוע מתפרסם המספר האמיתי שלך) כנ"ל אתרי תוכן ועוד ועוד.

תחשוב טוב תאמין לי שהם לא הלכו לחברה והוציאו תדפיס של המספר שלך.

פורסם

אם הייתי מתייחס לכל הזכייות האלה כיום הייתי באיזה איי בתאיילנד עם 2 בחורות וחשבון בנק מנופח למעלה מ2 מיליון שקל, וכמובן 3 דירות מפוארות ברחבי הארץ וכל זה בעלות משלוח של 39.99 רק צריך להביא את מספר האשראי מהר כי המבצע ייגמר..

פורסם

נצל"ש

במקרה הנ"ל מדובר במספר מחו"ל (שכדי להתקשר עליו צריך לדבר עם חברה מסוימת שתביא לך את האופציה לעשות זאת כך שאם לא תעשה כן לא תפגע, כך שילדים קטנים לא יהיו יכולים להתקשר למספר (דבר שהם היו עושים 100%) בגלל המחסום)

מה עם כל ה"ספקי תוכן של הארץ"?

כמה פעמים נפתח לכם דף שכתוב שם רק תכתוב את המספר שלך!

"ירדן רוצה לדבר איתך" "כתוב את המספר שלך כדי לדבר איתה" ועוד מלא דברים באותו הסוג

למה המשטרה לא עושה איתם כלום?

והדבר הכי מרגיז זה למה לעאזעל יש בכלל אופציה כזאת שספקי תוכן שולחים לך הודעה ואתה הוא זה שמשלם את הכסף על ההודעה לפי כמה שהם קבעו!

איזה זכות יש להם לעשות את זה, מה ואם אני רוצה לדפוק את חבר שלי כל מה שאני צריך לעשות זה לכתוב את המספר שלו וכל חודש ישלחו לו הודעה והוא ישלם על זה 20 ש"ח! ובמקרה הזה, אין שום חסימה ואין מה שיגן על ילדים קטנים חסרי ידע

:mavet:

(האיקון הזה כזה דפוק: כתוב מוות והוא שמח + קורץ לי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים