פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים The P4 3.2 is a horrible choice for overclockingאז בגלל זה אומרים שה- 2.8/2.6/2.4C יותר טובים ל- OC? בגלל שהמכפלה שלהם יותר נמוכה?
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים גם אני רוצהתגידו מה אתם נורמאליים?למה הוא צריך OC? יש לו 9800XT ו3.2C.תעזבו אותו בשקט...חטיחת מחשב יש לך
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים וואהוווו כמה עלתה לך המפלצת הזאת רק השילוש והכרטיס מסך זה משו כמו 5000 שקל...
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים דבר ראשון תיתחדש יש לך אחלה מחשב! דבר שני מפרט בזבזני ביותר (או שאתה עשיר או שאתה חסכת הרבה זמן..) דבר שלישי המחשב שלי מגיע לתוצאות שלך ב3DMARK (ואפילו עוקף אותו ) כמובן לאחר OC וקניתי את המחשב בשליש מהמחיר של המחשב שלך 8)
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים דבר ראשון תיתחדש יש לך אחלה מחשב! דבר שני מפרט בזבזני ביותר (או שאתה עשיר או שאתה חסכת הרבה זמן..) דבר שלישי המחשב שלי מגיע לתוצאות שלך ב3DMARK (ואפילו עוקף אותו ) כמובן לאחר OC וקניתי את המחשב בשליש מהמחיר של המחשב שלך 8) מה שמראה על מפרט מאוד בזבזני עוד חודשיים יוצאים פרסקוט 2.8 ב200 דולר ואפילו פחות (לפי אינטל) וקנית את הבזבוז הזה..
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים מחבר שלוםתודה על התשבות שלכםזה המחשב שלי . 2 המחשבים הישנים החזרתי לחברותהמחיר 2100$$$צריך המלצה על קירור מים מה הטוב ביותר תקציב 200$$בקישר למיתון אני חי אצל דוד שלי בניו יורק כבר 4 חודשים עובד קשה בבנין מקבל 1900$$ לחודש מה לא מגיע לי בקשר למה לא לקחתי AMDבגלל שדוד רוצה לקנות מחשב מ http://www.alienware.comנדלק על המארז ואני ממליץ AMD FX 51תמחשב שקניתי בחנות ב NY וזהו זה
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים תתחדש, אבל בכל זאת, אני לא מבין למה אתה צריך שניים או שלושה מחשבים כאלה רצחניים...ועוד משהו, עם התקציב הזה היית יכול להוציא משהו יותר טוב עם רק היית מתייעץ איתנו :-\
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים לבריאות אחי למה לא? אם עבדת והכל וכמו שwal - hammer אמר באמת היית מוציא משו הרבה יותר כבד וטוב בהתייעצות קלה אתנו ואגב הבעיה היחידה בAlienWare זה שהם טוחנים קצת במחיר אבל יש להם באמת את המארזים והמחשבים הכי חזקים שאני מכיר לשוק הביתי
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים הם מוכרים לוחות מתוצרת Intel : סתם מחשבים :-\ המלכים האמיתיים הם FlaconNW ו- VoodooPC.
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים שמתי לב עכשיו - Koolance EXOS עולה בדיוק 200$! יתאים לך! חוץ מזה יש לך מארז שחור!
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים מה שמראה על מפרט מאוד בזבזניעוד חודשיים יוצאים פרסקוט 2.8 ב200 דולר ואפילו פחות (לפי אינטל) וקנית את הבזבוז הזה..מה זה?
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים מה זה?אלו מעבדים חדשים מבית אינטל בשם Prescott, יש חדשה בקשר ליציא שלהם וקצת פירוט, תסכל בעמוד האתר הראשי!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.