עבור לתוכן

ג'ק באוור - נהיה מאוס, לא?

Featured Replies

פורסם

מה אתם חושבים על הסידרה?

בהתחלה זה היה גדול

לדעתי עד היום הסידרה ממש טובה!

אבל נמאס כבר מג'ק!!! חלאססססס! כל יום הוא מציל את העולם! עובר עינויים מטורפים! עלאק מת! חוזר מהמתים!! תמיד מסתבך בקרב יריות נגד 10,000 חיילי קומנדו מטורפים וכמובן יוצא בלי שריטה. מילא, הוא היה רק צלף ולוחם דגול.. אבל הוא הכל! הוא גם טייס ורופא! והנדסאי מחשבים(חומרה ותוכנה)

והבת הזונה שלו!! בחמש שעות היא מסתבכת ביותר צרות ממה שהבנאדם הממוצע עובר בחיים שלמים.

הסידרה באמת גדולה

אבל רבאק

שג'ק והבת שלו ימותו ונגמור עם זה :-*

מתחיל להיות מעניין.. פאלמר חוזר לשכונות לעוני... לכנופיות וזה... :P

זהו.

פורסם

לא משהו מיוחד, ראיתי את הפרקים הראשונים היה נחמד

אבל זה כבר משעמם אחר כך....

פורסם

לא רואה את הסדרה.

פשוט אין לי כוח להתמכר לעוד שעה/שעתיים בשבוע לטלוויזיה.

גם ככה יש לי מספיק דברים לראות.

פורסם
  • מחבר

אין מישהו שכן רואה את הסידרה.........?

:-X

פורסם

אני צופה הדוק של הסדרה. :)

פורסם

ובגלל זה ערוץ 10 קנו גם את העונה השלישית

פורסם

גם אני מכור 24... 8)

אתה צודק בהחלט, אני וחברים שלי צוחקים על זה כל הזמן, לכמה צרות ילדה בלונדינית בת 18 יכולה להכניס את עצמה? למה היא עושה הכל דווקא? למה היא עושה דרמה מכל דבר?

למשל בפרק של אתמול האבא בא לרצוח אותה אז היא לוקחת לו את האקדח ומתקשרת לאבא לשאול אותו מה לעשות. נו באמת מה היא בת שנתיים? אני הייתי נותן לו כדור בכל רגל ומתקשר למשטרה.

וג'ק? זה בכלל.... הבנאדם חזר רק לפני 20 שעות מלהיות סתם מתבודד לשוטר בכיר וכבר עושה בית ספר לכל העולם: מוצא טרוריסטים, מוצא פצצות, מוכן להתאבד, חוטף מכות והכל כאילו הוא הוא אף פעם לא לקח הפסקה של שנתיים מהתפקיד ולא היה בכושר.

אבל בכל זאת... זה הדבר הכי מעניין שיש עכשיו בטלוויזיה, לפחות עד שזהות בדויה (ALIAS) תחזור לעונה שנייה

פורסם

אבל בכל זאת... זה הדבר הכי מעניין שיש עכשיו בטלוויזיה, לפחות עד שזהות בדויה (ALIAS) תחזור לעונה שנייה

אל תשכח את סופרנוס...

פורסם

תסלחו לי, אבל אני צופה אדוק של 24 (העונה השנייה לפחות, הראשונה קצת זייפתי) והמליצו לי כל הזמן לראות במקום זה ALIAS, שALIAS יותר טוב וכו'. הורדתי שני פרקים ראשונים מהאינטרנט, ומה שיש לי להגיד זה - תת רמה. אולי כסדרה של סתם אקשן זה בסדר. אבל הסדרה מלאה בדבקות אמריקנית שאומנם קיימת ב24 - אך שם היא מעודנת. בזהות בדויה העלילה סתם דמניונית, הקונספירציות ברמה פשוט בלתי אפשרית וחסרות ביסוס והקשר בין המציאות לסדרה הינו מקרי בהחלט.

פורסם

ראיתי את הפרקים הראשונים שהיו בערוץ 10, אחרי זה כבר לא הצלחתי לעקוב.

אני רוצה להמשיך לראות את הסדרה, אבל אני אחכה לקראת ה- DVD המתורגם ( :P :-\ :-X).

פורסם

חבר שלי הביא לי את כל העונה הראשונה בdvd

העתכתי את ה דיסקים 3-6 למחשב (30gb!) כל יום פרק...

פורסם

תסלחו לי, אבל אני צופה אדוק של 24 (העונה השנייה לפחות, הראשונה קצת זייפתי) והמליצו לי כל הזמן לראות במקום זה ALIAS, שALIAS יותר טוב וכו'. הורדתי שני פרקים ראשונים מהאינטרנט, ומה שיש לי להגיד זה - תת רמה. אולי כסדרה של סתם אקשן זה בסדר. אבל הסדרה מלאה בדבקות אמריקנית שאומנם קיימת ב24 - אך שם היא מעודנת. בזהות בדויה העלילה סתם דמניונית, הקונספירציות ברמה פשוט בלתי אפשרית וחסרות ביסוס והקשר בין המציאות לסדרה הינו מקרי בהחלט.

ALIAS אולי כוללת אלמנטים בדיונים (או פנטזיות, אני לא בקיא בתחום) אבל היא סדרה עם התחלה, סוף, מבנה עלילתי ותוכן לא פרק ארוך שנמרח על עונה. הפרק הראשון היה הקדמה והוא שונה לגמרי משאר הסדרה, תמשיך לעקוב ותבין את הקסם

24 זה מעניין וזה משהו שאפשר לשוחח עליו עם אנשים אבל זה ממש סדרה:

1. לא מציאותית (והיא כן מתיימרת להיות)

2. נמרחת, ואיטית

פורסם

נו זה כל הקטע באליאס, שהיא מופרכת כמו שהיא, בגלל זה די כיף לראות אותה. אין צורך להיות ניטפיק על כל דבר שלא הכי מציאותי וכך גם נהנים יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים