פורסם 2011 ביולי 414 שנים אחרי שעות של חיפושים וכו' יש לי בעיה בחיבור בלוטוס יש לי מחשב נייד של טושיבה SATELLITE A660וכבר שבוע שהבלוטוס לא עובדהתוכנה של טושיבה מזהה את ההתקן שאני רוצה לחבר אבל כותבת DETECTION OF SERVICE FAILEDעידכנתי את הדרייברים החדשים בצורה מחמירההפעלתי כל מיני שירותים בתיבת השירותיםועוד עשרות פתרונות שהיו כתובים ברחבי האינטרנטרגע לפני התיאשות פניתי לכאן
פורסם 2011 ביולי 414 שנים מחבר המכשיר גלוי כמו שאתה אומר ולא עוד אלא שהתוכנה זיהתה אותו ובקשיה PIN ואחרי זה יש הודעת שגיאה עוד משהו שהתקנים שכבר נמצאים בתוכנה אפשר להשתמש בהם ואחרי שהסרתי אחד לא הצלחתי להחזיר אותו
פורסם 2011 ביולי 514 שנים שלום,נא ערוך את הכותרת ליותר אינפורמטיבית - תודהhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350509.0
פורסם 2011 ביולי 514 שנים מחבר אני יודע את כל הפרטים הנ"ל הבעיה היא אחרת אחרי נתינת הפין ולפעמים לפני זה כותב לי (תרגום חופשי) שהגישה לשירותים של הבלוטוס נכשל שזה אומר שהוא לא מצליח להגיע את ההתקן זה קיים בכל ההתקנים שלי חוץ מאלו שכבר הותקנו לפני פרוץ הבעיה אפשרות הפירמוט אף היא בעיתית כרגעאנא עיזרו לי משהו
פורסם 2011 ביולי 614 שנים מחבר תודה רבה על התגובה המושקעתהתקנתי את כל העידכונים לבלוטוסוהתקנים שכבר מותקנים עובדים!!!!!!הוא רק לא מוכן להתקין התקנים חדשים וגם התקנים שהסרתי בשביל בדיקה הוא לא מוכן להתקין שובזה לא נראה כמו בעית חומרהבכלל מישהו יודע מה המשמעות של DETECTION OF SERVICE על איזה שירות הוא מדבר
פורסם 2011 ביולי 714 שנים מחבר עידכון:פירמטתי את המחשב והכל עבד כמו שצריךאחרי קצת התעסקות עם המחשב והתקנת תוכנות המצב חזר לקדמותושוב התקני בולטוס שהתקנתי לפני עובדים והמחשב לא מוכן להתקין חדשיםDETECTION OF SERVICE FAILDמה המשמעות של זהפליז אני משתגע פה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.