עבור לתוכן

השוואה בין שתי מחשבים

איזה מחשב אתם חושבים יותר טוב dell n5110 i5 4gb או hp dv6 6020ej 1,495 הצבעות

1. 1. איזה מחשב אתם חושבים יותר טוב dell n5110 i5 4gb או hp dv6 6020ej

• hp dv6 6020ej
    • dell n5110 i5 4gb

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

לגבי השינוי הדינמי בכרטיסים תקרא ובמיוחד בסוף למטה

http://www.amd.com/us/products/technologies/switchable-graphics/Pages/dynamic-switchable-graphics.aspx

AMD Dynamic Switchable Graphics technology requires either an AMD “A” series APU or an Intel processor, plus an AMD Radeon™ discrete graphics configuration and is available on Windows® 7 Professional, Windows® 7 Ultimate, Windows® 7 Home Premium, and/or Windows® 7 Home Basic OS. Linux OS supports manual switching which requires restart of X-Server to switch between graphics solutions. With AMD Dynamic Switchable Graphics technology, full enablement of all discrete graphics video and display features may not be supported on all systems (e.g. OpenGL applications will run on the integrated GPU or the APU as the case may be). Always check with your system manufacturer for specific mode capabilities and supported technologies.

לפי הבנתי מדובר על דיגמי 6100 והלאה שלא תמצא בארץ ( ??? ?) אבל בטח תראה בחו"ל....

הדגם בארץ מסדרת 6000 הוא ידני ולכן מבחינתי הוא עדיף. כי אתה תמיד יכול לשים את הכרטיס הגרפי החזק. למעט אם אתה עובד על סוללה שאז כדי להגן עליה יש אפשרות מומלצת לעבור לכרטיס של אינטל. לדעתי במחיר הזה היום זה המחשב הכי שווה.6020.

פורסם

לא הבנתי למה בחרת דוקא את ה-DELL הזה או ה-HP המסוים ההוא. איזה קשר הגיוני יש ביניהם.

בסה"כ לא כתבת מה העדיפויות שלך ומה תעשה איתו.

וכמובן שלא טרחת לקרוא אלפי ת'רדים כאן שקדמו לך ובהם נשאלו בדיוק אותן השאלות.

אבל לבוא בטענות על אנשים לא רציניים (כי הם השתדלו בשבילך? לעזור לך?), מראה עד כמה אתה רציני.

פורסם
  • מחבר

לזה שהיה לפני זה שציטטתי עדיין לא ממש הבנתי אבל לפי הבנתי הכרטיס יריץ תוכנות על האפשרויות הגבוהות בגלל שיש לו כרטיס מסך משל עצמו ביותר תקן אותי אם אני טועה

לא הבנתי למה בחרת דוקא את ה-DELL הזה או ה-HP המסוים ההוא. איזה קשר הגיוני יש ביניהם.

בסה"כ לא כתבת מה העדיפויות שלך ומה תעשה איתו.

וכמובן שלא טרחת לקרוא אלפי ת'רדים כאן שקדמו לך ובהם נשאלו בדיוק אותן השאלות.

אבל לבוא בטענות על אנשים לא רציניים (כי הם השתדלו בשבילך? לעזור לך?), מראה עד כמה אתה רציני.

לגבי הhp והDELL פשוט הציעו לי אותם והם די דומים

העדיפויות שלי הם משחקים בינוניים ותוכנות בינוניות

אין מידע על ה hp באינטרנט.

רק מה שניסיתי זה להקפיץ את האשכול

פורסם

נדמה לי שבהתלה אמרת שאין בעית תקציב. אז לך על זה

פורסם
  • מחבר

נדמה לי שבהתלה אמרת שאין בעית תקציב. אז לך על זה

אחי משהו ישתנה אני יכול לקנות מחשב עד4100 וגם זה יותר מדי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים