עבור לתוכן

השוואה בין שתי מחשבים

איזה מחשב אתם חושבים יותר טוב dell n5110 i5 4gb או hp dv6 6020ej 1,495 הצבעות

1. 1. איזה מחשב אתם חושבים יותר טוב dell n5110 i5 4gb או hp dv6 6020ej

• hp dv6 6020ej
    • dell n5110 i5 4gb

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

הצרכים שלי בעיקרון הם לימודים ומשחקים

הראשון:

dell inspiron n5110 i5 +nividia

http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5110-n2410m.htm

מחיר:3400 ש"ח

השני:

hp pavilon 6020ej

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12400

מחיר :4100

כמו שאתם רואים הפער במחיר די גדול האם זה מצדיק להוסיף 700 ש"ח בשביל מחשב חזק כמו הhp

ועוד שאלה מה עדיף לקנות עכשיו או לחכות כי שמעתי שבקרוב יוצא win8 וכרטיסי מסך חדשים של amd

תודה לעוזרים בבקשה לנמק!!!

פורסם
  • מחבר

זה די דחוף לי

ואם מישהו מדרג שיוסיף בבקשה תגובה

פורסם
  • מחבר

למה לא מגיבים???

פורסם

א. הלינקים לא עובדים

ב. לא מקפיצים פה אחרי פחות מ24 שעות

ג. תערוך את ההודעה והכותרת לפי החוקים בנעוץ (מה שכולל למלא את השאלון על הצרכים והתקציב)

ד. גם אם הדגם נשמע אותו דבר, יש אותו בהרבה גרסאות עם ביצועים שונים, תביא לינקים לדגמים ספציפיים ולא לזאפ

פורסם
  • מחבר

א. הלינקים לא עובדים

ב. לא מקפיצים פה אחרי פחות מ24 שעות

ג. תערוך את ההודעה והכותרת לפי החוקים בנעוץ (מה שכולל למלא את השאלון על הצרכים והתקציב)

ד. גם אם הדגם נשמע אותו דבר, יש אותו בהרבה גרסאות עם ביצועים שונים, תביא לינקים לדגמים ספציפיים ולא לזאפ

א.תיקנתי את הלינקים.

ב.מצטער לא ידעתי

ג.רשמתי בגדול מה אני צריך אם אתה רוצה שאני ירחיב אז אני צריך לתוכנות בינוניות עד גדולות ומשחקים כמו bad company 2,gta iv,cod 4

ד.תיקנתי

פורסם

אוקי,

שום דבר חדש לא יוצא בקרוב

מאוד כדאי שתמלא את השאלון, לימודים- אתה הולך לקחת אותו איתך? יש דרישה למשקל נמוך או לזמן סוללה? גודל מסך?

האם זה מצדיק זמן 700 שקל זאת בחירה שלך, לדעתי לא.

ללנובו יש זמן סוללה נמוך יותר ואיכות יותר פלסטיקית

פורסם
  • מחבר

אוקי,

שום דבר חדש לא יוצא בקרוב

מאוד כדאי שתמלא את השאלון, לימודים- אתה הולך לקחת אותו איתך? יש דרישה למשקל נמוך או לזמן סוללה? גודל מסך?

האם זה מצדיק זמן 700 שקל זאת בחירה שלך, לדעתי לא.

ללנובו יש זמן סוללה נמוך יותר ואיכות יותר פלסטיקית

איזה לנובו?

אני אקח אותו פעמיים או שלש בשבוע ורוב הזמן יהיה לי חיבור ישיר לחשמל ככה שרק המשקל משפיע

ואמור לצאת עוד כמה זמן win 8 וכרטיסי מסך חדשים.

בכל מקרה אני אמלא את השאלון

פורסם

סליחה התכוונתי דל.

ולא ממש, וינדוס 8 למחשבים רגילים עוד לא בדרך,

וכרטיסי מסך חדשים גם שום דבר שהורכז\מיוחד\רלוונטי

פורסם
  • מחבר

סליחה התכוונתי דל.

ולא ממש, וינדוס 8 למחשבים רגילים עוד לא בדרך,

וכרטיסי מסך חדשים גם שום דבר שהורכז\מיוחד\רלוונטי

אוקיי אני יודע שדל על הפנים מבחינת איכות בניה אבל הוא קל בחצי קילו(2.5ק"ג) האם שווה לי לשלם עוד קצת ולקבל מחשב יותר חזק אבל גם יותר כבד(אני הולך איתו 2-3 פעמים בשבוע לבית ספר) זאת השאלה בעצם

פורסם
  • מחבר

אנשים בפורום הזה לא רציניים !!!

פורסם

העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך זה ללכת לחנות ולהתרשם מהם במציאות. לגעת ולראות איך ההרגשה מבחינתך. קראתי ביקורות שקוטלות את הדל אבל עוד יותר ביקורות שמהללות אותו וצרכנים מרוצים. ענין של מזל והעדפות. HP ידועים לשמצה בהתחממות יתר ומערכות איוורור גרועות ומצד שני הדגם החדש הזה נראה טוב אבל הוא חדש אז אין לדעת איזה בעיות יצוצו אולי עוד כמה חודשים.

אולי כדאי שתשקול גם את ה-אסוס K53 .

פורסם

אני חושב ש HP פתרו את הבעיה של ההתחממות במקלדת על ידי COOLSENSE טכנולוגיה חדשה. הכרטיס מסך של ל6020 הרבה יותר חזק והמחשב נראה הרבה יותר טוב . גם לאופיס דיפו ירקונים יש שם את 2 המחשבים. הדל נראה יותר פלסטיקי וזול לדעתי. כמו כן האינספירון זו הסדרה הבססית של דל ואילו הפביליון זו הסדרה היותר יוקרתית של HP. המחיר של 6020 נפל מ 5000 ל 4090 בקייאסיפי.

הדולר עכשיו נמוך. לך תדע מה יהיה בספט. אני לא הייתי חושב פעמיים.ואין לי שום קשר אישי ל HP/

פורסם
  • מחבר

לראשון בעמוד אתה מתכוון למחשב הזה:http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=7519

לפי מה שראיתי הכרטיס מסך שלו פחות טוב מזה של הhp ואין לו usb3.0

אבל חשוב לי לדעת מה אתה חושב עליו?

אני חושב ש HP פתרו את הבעיה של ההתחממות במקלדת על ידי COOLSENSE טכנולוגיה חדשה. הכרטיס מסך של ל6020 הרבה יותר חזק והמחשב נראה הרבה יותר טוב . גם לאופיס דיפו ירקונים יש שם את 2 המחשבים. הדל נראה יותר פלסטיקי וזול לדעתי. כמו כן האינספירון זו הסדרה הבססית של דל ואילו הפביליון זו הסדרה היותר יוקרתית של HP. המחיר של 6020 נפל מ 5000 ל 4090 בקייאסיפי.

הדולר עכשיו נמוך. לך תדע מה יהיה בספט. אני לא הייתי חושב פעמיים.ואין לי שום קשר אישי ל HP/

יש לך ניסיון עם דל?

ואני עוד שבועיים טס להולנד כדאי לי לקנות שמה?

אם כן (לקנות מחול) אז גם במחשבים של hp שמה יש אחריות בין לאומית?

מה גם הדולר לא עשה ירידה משמעותית

פורסם

אין לי שום נסיון אישי עם דל. יש פורום בתפוז שמהללים אותם ואת אסוס. כנראה הם נכוו מ HP .

מכל מקום. הדגם הזה הוא חדש יחסית בארץ. בחו"ל יש מלא דגמים אחרים חלקם אפילו יותר טובים אבל כנראה יש בעיה עם דגמי 61XX שהפכו את הכרטיס הגרפי לדינמי וזה לא מאפשר להשתמש ידנית בכרטיס הגרפי החזק בישומי גרפיקה OPENGL וכד'. תבדוק בפורום נוטבוקריביו.

פורסם
  • מחבר

אין לי שום נסיון אישי עם דל. יש פורום בתפוז שמהללים אותם ואת אסוס. כנראה הם נכוו מ HP .

מכל מקום. הדגם הזה הוא חדש יחסית בארץ. בחו"ל יש מלא דגמים אחרים חלקם אפילו יותר טובים אבל כנראה יש בעיה עם דגמי 61XX שהפכו את הכרטיס הגרפי לדינמי וזה לא מאפשר להשתמש ידנית בכרטיס הגרפי החזק בישומי גרפיקה OPENGL וכד'. תבדוק בפורום נוטבוקריביו.

לא הבנתי את הקטע עם הכרטיס הדינמי.

וגם לא ממש הבנתי מזה opengl גם שקראתי על זה

וקראתי על הn5110 ורשמו עליו דברים טובים(בניגוד לזאפ)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים