פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים שאני פותח את המחשב אני לא רואה כלום! רק את הרקע של שולחן העבודה..אבל בטסק מנג'ר (שאפשר לעשות אותו ) שאני סוגר את הקובץ הנ"להכל חוזר לקדמותו.גם שהמחשב רץ הקובץ הזה חוזר עם עוד קובץ נדמה ליDUST.EXEמזה הקבצים האלה ??תודה רבה לכל העוזרים
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים מחבר דבר ראשון תודה רבה על התגובה! כבר עזרת!אולם האתר שהבאת מתייחס למקפי ולי יש נורטון.באתר של סימנטכ חיפשתי רמובל לוירוס הזהאבל לא מצאתי !מה אפשר לעשות ?
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.hllw.studd.html זה אולי ?
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים מחבר תודה רבה לך על העזרה !אולם זה פתר רק את בעיית ה"דאסט"עדיין ישנו הקובץ WININוהוא ממש אבל מממש מעצבן!אי אפשר להעלות את הווינדאוס נורמאלי
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים מעודכן ?ניסית להריץ בדיקה ?ד"א אתה בטוח שככה קוראים לקובץ ?תנסה לחפש אותו בחיפוש.
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים מחבר כן אחי עכשיו הרצתי בדיקה במסגרת ההיפטרות מתולעת דאסט.אני יוע שקוראים לו ככה כי שאני הולך ל-msconfigוהולך לחלונית אתמול הוא מופיע בתורפקודה"WININ.EXE"
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים אתה לא יכול לבטל אותו דרך msconfig ?וד"א אתה יכול לראות שם את המיקום שלו,בלשונית של start up
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים מחבר שאני מבטל אותו זה חוזר בחלונית אחרת ...מבין מה הכוונה ? דרך אגב !! אני רוצה להגיד לך תודה רבה מאוד על ההתייחסות ....
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים מחבר לא רשום מיקום אחי ..תתפךאנגיד בריבה טיונר רשום כונן סי פרוגרם פיילס וכולא..אבל בזה רק רשוםWININ.EXE
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים מחבר וואי לא חשבתי על זהאני יעשה חיפוש לכל הקבצים והתיקיותמקווה שזה ימצא סוף סוף !ורגע שזה מוצא למחוק את זה ? (עם זה ימצא)חח זה כבר מצא שתי דבריםאחד: בתיקיהסיסטם 32והשני בתיקיה משהו פרפרצ' (preferech
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.