פורסם 2011 ביולי 314 שנים קודם כל כולם אני חדש פה ככה שאם זה לא המקום הנכון או עשיתי משהו לא טוב תודיעו לי !עכשיו לשאלה - לפני חודש קניתי מחשב חדש -המעבד AMD PHENOM 2 965 וקניתי לו קירור את הNoctua NH D-14 בכדי לעשות OC . המעלות שלי במנוחה הם 35-37 ואצל כמה אנשים אחרים בעלי אותו קירור ראיתי שהמעלות הם 25-27 בסביבות האלו. עכשיו השאלה שלי איך זה שיש הבדל של 10 מעלות עם אותו קירור ? מה יכול לגרום לזה ?
פורסם 2011 ביולי 314 שנים קודם כל לפני שאתה משווה עם אחרים הטמפ' שלך מצויינת,דבר שני זה שיש את אותו קירור לא אומר שיהיה את אותם טמפ' המעבדים של מי שאצלם 25-27 הם אחרים משלך הצריכת חשמל והתדר שונים משל המעבד שלך.
פורסם 2011 ביולי 314 שנים מחבר כן אני יודע ש35-37 מעלות במנוחה זה טוב אבל אפילו השוני שבין המעבדים מביא גם לשוני של עד 10 מעלות בין אחד לשני ? לי לפחות זה לא נראה הגיוני אבל אם אתה אומר שכן ואתה מבין אז תודה על התשובה דר"א אני יעשה בדיקת מאמץ ויבדוק את הטמפ' המקסימלית שהמעבד שלי יגיע מקווה שיהיה בין 45-50 , תודה !!
פורסם 2011 ביולי 314 שנים מזגן יכול לשנות את התוצאה משמעותית, במיוחד אם המחשב מקבל ממנו זרם אוויר ישיר.
פורסם 2011 ביולי 314 שנים מחבר מה זאת אומרת מזגן ??ולתגובה השניה אין מה להשוות בין הRPM כי זה אותו קירור , דר"א הRPM הוא גם לא הגורם הכי משמעותי שיביא להבדל של 10 מעלות ..
פורסם 2011 ביולי 314 שנים בעיקרון זה תלוי במספר דברים ולא רק בגוף קירור, כמו: ניקיון במארז סוג המארז,סירקולציה של המארז, משחה טרמית, מיקום המארז בנוסף כמו שאמרו אים יש מזגן בחדר זה יכול להשפיע על הטמפרטורה.לכן אי אפשר להשוות בין מחשבים שונים,דרך אגב הטמפרטורה שלך לא רעה בכלל כמובן שאים המחשב תחת OC הטמפרטורה תהיה גבוה יותר.
פורסם 2011 ביולי 314 שנים פותח התרד להגיד אצלי זה ככה ואצלם זה אחר..זה לא בדיוק ממד להשוואה!איזה מערכת יש לך ? מארז ? מאווררים ? סירקולציה ? טמפ' בחדר מדדת ? RPM של הקירור ?אחרי שתבדוק את כל הדברים האלה יהיה לך מדד להשואה..
פורסם 2011 ביולי 414 שנים ולתגובה השניה אין מה להשוות בין הRPM כי זה אותו קירור , דר"א הRPM הוא גם לא הגורם הכי משמעותי שיביא להבדל של 10 מעלות ..מה קשור אותו קירור? יש שם מאוורר והוא יכול לפעול בRPM שונה, ואם תעשה ניסוי קטן תבין כמה RPM משנה.בדקת את הגדרות הSMARTFAN בביוס?
פורסם 2011 ביולי 414 שנים מחבר אוקיי כולם אני יודע שמה שאני עושה זה השוואה לא רצינית בכלל ושזה לא עובד ככה אבל בכל זאת חשבתי שהבדל של 10 מעלות זה מספיק בכדי לשאול אם משהו לא בסדר אפילו בלי השוואה . עכשיו אני מבין שבכל זאת חייבים לבדוק אז תודה לכם הבנתי
פורסם 2011 ביולי 414 שנים מה אתה רוצה... 30 מעלות בחוץ. פחות מטמפרטורת החדר לא תוכל לקבל בחיים.חוץ מזה שטמפרטורה במנוחה לא מעניינת אף אחד.
פורסם 2011 ביולי 414 שנים מחבר מה זה מה אני רוצה רק שאלתי וענו לי אתה לא חייב לקפווץ ... ובסדר עשיתי בדיקת מאמץ במקסימום יצא לי 53 מעלות ככה שאני מרוצה תודה !
פורסם 2011 ביולי 414 שנים מחבר אתה יכול להיות רגוע - לי יש 955 ואותו קירור - המעלות די דומות. אם ככה עכשיו אני באמת רגוע ויודע בוודאות שהכל בסדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.