פורסם 2011 ביולי 314 שנים היי ,אני צריך גם עזרה בבחירת נייד..אני מתחיל ללמוד באוקטובר (מערכות מידע) אני רוצה להביא נייד 14-15 אינץ'..לא צריך אותו למשחקים כבדים... גלישה באינטרנט וסרטים פה ושם..אני אקנה אותו מארה"ב מ BESTBUY .בגדול מה שחשוב לי שהסוללה שלו תחזיק מעמד ושהאחריות שלו תתפוס בארץ.מבחינת תקציב עד 600-700+-$. לא מבין כ"כ במפרטים שלהם ככה שלא יודע מה לבחור.. זה העמוד של הלפטופים בבסטביי:http://www.bestbuy.com/site/Computers-PCs/Laptop-Computers/abcat0502000.c?id=abcat0502000על איזה דגם אתם ממליצים? תודה!!!
פורסם 2011 ביולי 514 שנים מחבר מה אתם אומרים על הדל 3450/3550? שניהם עולים באתר של דל 500 במפרט הבסיסי..אני אוסיף עוד זכרון ויצא סבבה..(ההבדל היחיד ביניהם זה הגודל מסך ?)ומבחינת אחריות.. האחריות הבסיסית זה רק לשנה? כי יש שם את האופציה להוסיף בתשלום לשנתיים שלוש** טוב אני מזמין מחר מדל את הנייד לאחי בארה"ב.. יש משהו נוסף שמשתלם לקנות שם מאשר בארץ? עכבר אלחוטי הוספתי.. שווה לקנות סוללה נוספת או משהו בסגנון? ולגבי האחריות אם מישהו יודע זה יעזור לי תודה..
פורסם 2011 ביולי 614 שנים לפי Dell ישראל ולפי כל מיני פוסטים של משתמשים כאן בפורום, רק אם אתה בוחר באחריות NBD אתה יכול לבצע תיקונים כאן בארץ
פורסם 2011 ביולי 614 שנים מחבר סבבה האחריות הבסיסית שמגיעה עם המחשב זה שנה NBD...לא הספקתי לתפוס את המוקד שלהם בארץ אני אנסה שוב מחר..3GB זכרון אמור להספיק לי לא? כי זה לא מאפשר לי לשדרג באתר שם ליותר
פורסם 2011 ביולי 714 שנים בגדול אני הייתי מעדיף בזמננו אלו לא לקנות מחשב (גם נייד) עם פחות מ4GB, אבל גם 3GB יעבוד לך מצויין עם הצרכים שציינת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.