עבור לתוכן

מישהו מכיר את משרת הQA שצ'ק פוינט מציעה ?

Featured Replies

פורסם

השאלה הגדולה , נגיד נתתי מעצמי שנתיים שם

האם בהמשך קרש הקפיצה הוא כזה שאני יכול להיות בטוח שתהיה לי עבודה טובה עם משכורת טובה ?

איך שלא יהיה הם משתמשים בך ומנצלים אותך.

גם אם תתקדם הרי זה סוג של הגרלה או בחירה מתוך קבוצה של עבדים שעובדים בשכר מינימום.

מי שקורע את התחת ועושה עבודה טובה יותר ביחס לאחרים יתקדם.

יתקדם במסלול הניצול לשלב הבא.

• תגובות 37
  • צפיות 11.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בכ"ז חשוב להבין שחלק מהאנשים שיקבלו שם צ'אנס זה אנשים שלא יתקבלו לעבודה בתנאים או במקום כזה אחר (נעזוב משכורת בצד) אלא לתמיכה טכנית אולי בספקית אינטרנט.

למי שיכול להתקבל למקום אחר - מומלץ לעשות זאת ולקבל תנאים יותר טובים מצד אחד , מצד שני - צ'ק פוינט כן תציע מקום עם איזשהוא שם ולא שמוליק בטיטו אאוטסורסינג QA ויציבות בהתאם.

(אבל עם הזמן ועם המחזורים האלו - הם הורסים את זה :) )

ליביו

פורסם

מתאים למי שרוצה להכנס לתחום ואין לו שום נסיון או שרוצה לעשות הסבה מקצועית

וכמובן שצריך לקחת בחשבון שזה המשכורת לשנה לפחות עם כל המשתמע מזה...

פורסם

על משרה מלאה?!

לא רק שזאת משרה מלאה, גם טוחנים לך ת'טוסיק ...

פורסם

על משרה מלאה?!

הציעו לי אותו סכום על המשרה הזאת בזמנו, כולל נסיעות, ואני גר בקריות. רק הנסיעות היו גומרות לי חצי משכורת ...

במצבים מסויים (רווק\ה, גר\ה עם ההורים, גר\ה במרחק הליכה מהמשרדים ...) זאת משרה מצויינת לרכישת נסיון, אבל השכר הנמוך מאוד לענף הוא באמת בזיון לחברה בסדר גודל כזה.

פורסם

לא רק שזאת משרה מלאה, גם טוחנים לך ת'טוסיק ...

לא ממש.

ליביו

פורסם

תגידו, איך קוראים לסרט שאתם חיים בו? נו... הסרט הזה שבארץ מנצלים את כולם ובחו"ל אוכלים קוויאר עם כף ומקבלים מציצה מכוכבת פורנו פעמיים ביום? גם אני רוצה. ברצינות.

אומרים שהדור שלנו מפונק ברמה מזעזעת. לאט לאט אני מתחיל להבין שזה נכון.

חברה מוכנה לקלוט עובד בלי שום ניסיון, הכשרה, ,ידע ורקע, להכשיר אותו על חשבונה, נותנת לו הזדמנות להשתלב בתעשייה ומשלמת "רק" 600 ש"ח מעל מינימום. אתם עוד באים בטענות? מאיפה אתם חושבים שמקבלים ניסיון? מהירח? עובדים שנה -שנתיים, לומדים, צוברים ניסיון, מרוויחים את הזכות לרשום בקורות חיים שם של חברה איכותית וממשיכים הלאה למשרה יותר רצינית. לא מספיק כסף? אין בעיה. תעשו תיאום מס ותעבדו בסופי שבוע. לא בכבוד שלכם? פוגע בחיי ערב המדהימים שלכם ברמה של high society? תשבו על הברזלים ליד ביטוח לאומי ותבכו כמה נתניהו רע, בישראל חרא ושאר הבכיינות. לפחות תהיו חלק מהעדר.

פורסם

לגבי

לא ממש.

ליביו

לא ממש ... מה ? לא ממש נכון ? תשובה אינפורמטיבית משהו.

מהיכרות עם 2 אנשים שעברו את המסלול הזה אני יכול להגיד לך שהטחינה היא מבחינת שעות, ומכיוון שאחד מהם לא היה מבריק במיוחד, אז גם מבחינת לשבת וללמוד ולנסות להבין מה רוצים מהחיים שלו, זאת גם טחינת טוסיק.

ולגבי lev-27

אף אחד לא השווה שום דבר לאף אחד.

זכותה של חברה לעשות מה שהיא רוצה ואיך שהיא רוצה, ובמשהו אחד אתה צודק, היא לוקחת בן אדם מהרחוב ונותנת לו הכשרה כלשהי, ובזמן הזה היא משלמת לו שכר קצת יותר גבוה מהמינימום.

כל חברה אחרת אשר מכבדת את עצמה, ואני מדגיש, כל חברה, אשר תיקח אדם ללא ניסיון עם קצת חוש ואותו פוטנציאל אפשרי לאדם כזה או אחר, תיתן לו את אותה הבמה לרכוש ניסיון, ללמוד, ולהתפתח בתחום אותו אדם בחר, וגם תשלם שכר יותר גבוה ב30 עד 40 אחוז, תמורת אותו המסלול.

אז לא תכתוב צ'קפוינט בקורות החיים, אף אחד לא ימות מזה.

מה שכן יקרה אם תעבוד בחברה אחרת במשך שנתיים, שבמהלך השנתיים שלך, אם תהיה טוב, השכר שלך יעלה, תוכל להתקדם, ואם תחליט אחרי שנתיים לעזוב את מקום העבודה שלך, רף השכר שלך יהיה גבוה יותר מראש מאשר אם היית יוצא מאותו הצ'קפוינט, והניסיון שלך יהיה זהה, אם לא רב יותר.

כל מה שציינתי מתייחס אך ורק ליכולות של כל אינדווידואל, ולמה שהוא בוחר לעשות ואיך שהוא בוחר לעשות. אף אחד לא יושב על מעקה ובוכה על מר גורלו, פשוט ציינו לבחור שהחברה שהוא רוצה להכנס לתוכה היא מטחנת בשר, וככזאת, היא גם לא ממש מתגמלת בהתאם.

:xyxthumbs:

ולגבי הכוכבת פורנו + הקוויאר, בפעם הבאה שאתה מגיע למעמד כזה, תבקש ממנה למלא את הפה בקוויאר לפני שהיא ניגשת לעניינים, זה יעשה לה סוכריות מתפוצצות בפה.

פורסם

דבריך נכונים אם חברות אחרות מוכנות לקלוט עובדים בלי שום ידע וניסיון במשכורת יותר גבוהה. אני לא יודע מה המצב בשוק הייטק. אם צ'ק פוינט היא בין הבודדות שמוכנות לקחת אנשים מהרחוב להגיד שהתנאים שהם מציעים זה ניצול זה ממש לא נכון. להפך.

פורסם

אתה מודע לזה שהקצנתי את נושא האנשים מהרחוב, כן?

השורה התחתונה שלי שמי שעובר את ה"מיונים" של צ'קפוינט והם מוכנים לקחת אותו תחת חסותם לשנתיים בתנאים שלהם, אין שום סיבה שאותו אדם לא ימצא עבודה בחברה אחרת בשכר ותנאים טובים יותר.

אם אתה מספיק חכם ומספיק פיקח כדי לעבור את המבדקים שלהם שנמשכים כ~10 שעות במצטבר, אתה בהחלט תוכל להתמודד עם כל חברה אחרת ותנאי הקבלה שלה.

הניצול? הוא עדיין ניצול. הם לוקחים אנשים מיואשים בעלי יכולת שלא השתדלו והתאמצו מספיק, ומנצלים אותם.

התמורה שהם יקבלו מאותם האנשים תהיה גבוה יותר במהלך השנתיים האלה מהשכר שהם ישלמו לאותם האנשים.

פורסם

שוב, בתנאי שיש חברות אחרות שמוכנות לקחת. מאיפה הביטחון הזה? אם למועמד יש אפשרות למצוא עבודה משתלמת יותר נהדר. אם לא צ'ק פוינט פותחים בפניו דלת. מה רע בזה? איפה הניצול?

פורסם

אני אגיד לך מה לא ממש נכון כי עבדתי שם.

מי שבינוני ומעלה - ההכשרה לא ממש קשה , ממש לא צריך לטחון את התחת מסביב לשעון ואם זה מה שחבר שלך היה צריך לעשות - כנראה הוא לא ממש היה צריך להתקבל.

כמו שנאמר - את האנשים שמקבלים דרך המסלול הזה - לא היו מקבלים כנראה במקומות אחרים , אחרת - וגם אמרתי את זה - כדאי להם ללכת למקום אחר כנראה.

גם לצ'ק פוינט יש מסלולי כניסה לא דרך הקורס הזה שמשלמים הרבה יותר (עדיין הם משלמים 30-40 אחוז מתחת לשוק כמעט על כל משרה - אבל זה סיפור אחר).

דבר נוסף - המבדקים הם לא ממש 10 שעות במצטבר , ובכל מקום סביר תגיע לפחות לשלושה רעיונות של שעה-שעתיים + מבחנים - ככה שאני לא יודע למה אתה מצפה.

הם לוקחים אנשים שלא יקבלו אותם במקום אחר בשנה - שנתיים הראשונות.

תראה לי מסלול גיוס אחר כזה.

(ושוב אין לי שום אינטרס לפאר או להלל את צ'ק פוינט, אני כבר לא עובד שם מבחירתי (בעיקר בגלל המסלול קידום שתכננו לי שלא תאם את מה שאני רוצה), ממש לא מצדיק את המשכורות האלו וחושב שהקורסים האלו הם טעות חמורה שהורסות את איכות כח האדם של החברה מהיסוד)

למען ההבהרה אם זה לא מובן, בצ'ק פוינט בQA יש בעצם 2 מעמדות - יש חברה שמתקבלים עם ניסיון או ותיקים שהתקבלו בתקפופות שהדרישות והשכר היו הרבה יותר גבוהים , ויש את החברה של הקורסים האלו - ההבדלים בתנאים מגיעים לפי 2 ויותר.

פורסם

קודם כל:

הניצול? הוא עדיין ניצול. הם לוקחים אנשים מיואשים בעלי יכולת שלא השתדלו והתאמצו מספיק, ומנצלים אותם.

אני מתקשה לקרוא לניצול למשרה שכל התנאים בה הוגנים ומעוגנים בחוזה ובחוק וידועים מראש, ושאפילו משלמים לא כזה רע ביחס לשכר הממוצע במשק, בוודאי לאנשים חסרי הכשרה (גם אם ברוכי כשרון). מעבר לזה, אמרת בעצמך 'אנשים שלא התאמצו מספיק' - סבבה, אם אנשים מעדיפים לעבוד שם במקום לחפש חצי שנה את החברות הבודדות שייתנו להם הזדמנות תמורת שכר יותר 'הוגן', אז מה הבעיה? מי שרוצה להתאמץ יותר, בקשה. ואם הם מיואשים, כלשונך - אולי בעצם לא כזה קל למצוא גו'ב דומה עם משכורת טובה יותר.

ולגבי זה:

התמורה שהם יקבלו מאותם האנשים תהיה גבוה יותר במהלך השנתיים האלה מהשכר שהם ישלמו לאותם האנשים.

בוודאי! אחרת לא היו מעסיקים אותך. אתה רוצה להגיד לי שאתה עובד במקום שמרוויח עליך פחות ממה שהוא משלם? אם כן תתחיל לחפש עבודה, כי המקום הזה לא יחזיק הרבה זמן. זה נכון לגבי כל ג'וב שהוא - החברה תמיד תרוויח יותר ממה שהיא משלמת לעובד, אם לא אז למה להעסיק את העובד הזה..? הרי מטרת החברה היא להרוויח כסף :nixweiss:

פורסם

אני אגיד לך מה לא ממש נכון כי עבדתי שם.

מי שבינוני ומעלה - ההכשרה לא ממש קשה , ממש לא צריך לטחון את התחת מסביב לשעון ואם זה מה שחבר שלך היה צריך לעשות - כנראה הוא לא ממש היה צריך להתקבל.

כמו שנאמר - את האנשים שמקבלים דרך המסלול הזה - לא היו מקבלים כנראה במקומות אחרים , אחרת - וגם אמרתי את זה - כדאי להם ללכת למקום אחר כנראה.

גם לצ'ק פוינט יש מסלולי כניסה לא דרך הקורס הזה שמשלמים הרבה יותר (עדיין הם משלמים 30-40 אחוז מתחת לשוק כמעט על כל משרה - אבל זה סיפור אחר).

כי צ'ק פוניט "חברת מותג". הם מאמינים שעובדים יסכימו לעבוד תמורה שכר נמוך ב-30-40 אחוז תמורת הזכות לרשום את שם החברה בקורות חיים. תופעה מוכרת ונפוצה.

פורסם

צלצלו אלי הבוקר,בחורה בשם דניאל וזימנה אותי לראיון מחר ומבחנים.

מי שעבד\עובד שם,זוכרים משהו מהמבחנים\ראיון?

כמה שיותר פרטים כך ייטב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים