פורסם 2011 ביולי 314 שנים יש לי sandisk titanium CRUZER 4GB והוא עובד בXP והכל בסדר, הוא על FAT32 אבל אני בעיקר עובד איתו על הWIN 7 ולא היה בעיות עד כה ופתאום הוא נותן לי את ההודעת שגיאה הבאה... ולא ברור לי מה הבעיה, גם אחרי ההודעה הזאת אם אני מחזיר אותו לXP הוא עובד והכל בסדר ניסיתי לפרמט אותו להתקין מחדש את הU3 אבל ללא הצלחה אני אשמח לעזרה, תודה מראש
פורסם 2011 ביולי 314 שנים מחבר הוא לא מופיע, הוא פשוט נתקע, בעיה במערכת הפעלה ?..אני רואה אותו בDEVICE MANGER מבחינת דרייבר
פורסם 2011 ביולי 314 שנים מחבר אני לא יכול לצרף צילום מסך, כי הוא נתקע אני מחבר אותו, נכנס לשם... הוא חושב בלי סוף ונתקע... בדיסק מנג'מנט
פורסם 2011 ביולי 314 שנים מחבר אותו דבר... יש לכם רעיון למה זה? אם זה היה בעית בתוכנה למה זה קרה עכשיו ?ולמה אני רואה את הדרייברים למרות שהתקנתי אותם מחדש אחרי שמחקתי את הדרייברים של הUSB לראות אם זה יפתר..
פורסם 2011 ביולי 514 שנים מחבר טוב, פירמטתי ת'מחשב, הוא עבד אחרי פירמוט.. התקנתי תוכנות, והוא כבר חוזר לאותה שגיאה אין לי מושג אם זה קשור להתקנה או שמשהו לא בסדר אבל אני אשמח לעזרה
פורסם 2011 ביולי 514 שנים אוליי משהוא שאתה מתקין מחדש (מהתוכנות שאתה מתקין במחשב חדש כמו דרייברים או כלי מערכת) דופק אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.