עבור לתוכן

מפרט מוזר למחשב רק גיימינג 5K מאלקטרה מחשבים

Featured Replies

פורסם

זו ההצעה שקיבלתי מאלקטרה מחשבים למחשב משחקים/גיימינג מובהק.

שימו לב שלא היה להם מארז וכרטיס מסך טובים יותר להציע לי...(למרות שביקשתי ויש עוד כסף לתת)

אשמח לשמוע את דעתכם על הרכיבים השונים ועל המארז כולו. אני מחפש לקנות מחשב מחנות שהיא לא חנות אינטרנט, אין לי תחושה טובה עם כל אלו.

מעבד - cpu intel i5-2500 lga1155 3.30ghz 6m tray (סבבה כי זה כמו בכל מקום אחר פה בפורום).

לוח אם - mb asus p8h67-m pro lga1155 h67/usb3/sata6g/hdmi (אין לי מושג מה לוח-אם הזה, המוכר מאוד התלהב...ואתם?)

מאוורר למעבד - cooler cpu deepcool theta-7 lga1155/1156

אחסון - hdd 3.5 sata/6g seagate 500g/7200/16 m שתיים כאלה, אין להם 1TB מסוג טוב, רק ירוקים לאחסון.

זיכרון - dimm king hyperx ddr3 1333mhz 8g kit (2x4g - אין לי מושג מה הזיכרון הזה, שוב פעם המוכר מאוד התלהב.

צורב - dvdrw samsung sata 22X black

כרטיס מסך - vga sapphire hd6790 1g ddr5 2xdvi 1xhdmi pciex16 (אמר שזה הכי טוב שיש להם, ושבחר בזה כי הלוח אם מסוגל לעשות רק מהסוג הזה כפול ולא מהסוג השני...GTX550, שזה הכי טוב שיש להם מהסוג השני. בכל מקרה אפשר לקנות את המחשב בלי הכרטיס מסך ואת הכרטיס במקום אחר).

מארז - pc case nzxt gamma wo/psu 1xfan12cm - מארז טוב? לא נראה לי וזו בעיה מאוד גדולה בשבילי, אני רוצה מארז שקט ומאוד טוב. מין הסתם אי אפשר לקנות מארז במקום אחר וזה הכי טוב שיש להם להציע לי.

ספק - psu empire ccp2020 600w real black

----------

מסך - led samsung bx2235 21.5 1080p 2ms dvi

מערכת הפעלה - win7 home

רמקולים - spk logitech s220 2.1 speaker system

מחיר סופי כולל מע"מ 5365 ש"ח (אני מוכן להוציא עד 6K כולל הכול, כך שהיה עוד כסף אבל לא היה למוכר מה להציע לי).

המפרט נראה לי מוזר, אין לי מושג מה איכות הלוח אם והמארז הזה, יותר מכך כרטיס המסך נראה לי מאפן אבל אפשר לקנות במקום אחר אז זה לא בעיה כל כך גדולה בשבילי.

אני מחפש כבר הרבה זמן מחשב ולא מצליח למצוא מקום טוב לקנות בו. אייבורי מחשבים עשו עלי רושם זוועה. החנות הקטנה ליד הבית יקרה בטירוף והמפרטים שלהם יקרים ב1-2K יותר מפה בפורום. חנויות האינטרנט (IQPC,RSM, TMS, זיגזג מחשבים, פנדה מחשבים) כולן לא נראות לי, אני רוצה לשבת מול האדם שמוכר לי את המחשב ורוצה לדעת איפה יש לי אחריות במדויק. חנויות כמו באג מחשבים או אופיס דיפו לא מספקות את הרכיבים שאני רוצה למחשב המקסימום משחקים שלי.

כך שנשאר לי את אלקטרה מחשבים לבדוק, האחריות שלהם נוחה והמוכר עשה רושם טוב. מצד שני אין להם את רכיבי הקצה (כמו כרטיס מסך או מארז טוב) וזה מאוד משמעותי.

במילים אחרות אני שואל: איפה עוד אפשר לקנות מחשבים, בספציפיות מחשב גיימינג?

תודה רבה על העזרה חברים.

פורסם

בחו"ל חיפשת?

שם יש חנויות אמיתיות עם מוכרים אמיתיים על אמת, ואת הרכיבים שאתה רוצה.

אם אתה לא רוצה אז לצערי נשאר לך רק אלקטרה מחשבים עלי אדמות.

או שנדמה לי שיש חנות לפנדה כנס לאתר שלהם ותבדוק סניפים עם מוכרים אמיתיים

נדמה לי שגם לRSM יש כמה סניפים במדינת ישראל

אאאאה וגם יש לTMS איזה שני סניפים

וגם לKSP יש איזה 400 סניפים

כן וגם לעוד כמה חנויות אותם מנית יש סניפים כמו למשל

(IQPC,RSM, TMS, זיגזג מחשבים, פנדה מחשבים

שמחתי לעזור וגם אני ממליץ לך לפתוח נושא במדור מפרטי מחשב

שם תספר על פי השאלון בסטיקי איזה מחשב אתה מחפש . ואני בטוח שהתשובות יובילו אותך לחנות מסויימת

פורסם

אני לא יודע מה יותר מפליא במפרט הזה? זה שהספק ג'נרי או זה שיש לאלקטרה בכלל רכיבים כמו HYPERX וכרטיסי 6970.

אבל צחוקים בצד לרגע, אני מסכים, גם אני מעדיף רכישה בחנות עצמה.

פורסם

הכרטיס מסך הוא 6790, לא 6970

פורסם

השאלה היחידה זה איפה הוא גר וכמה רחוק הוא מוכן להגיע

פורסם

בהתחשב בדרישות שלך, יפה שהיה להם את זה להציע לך. כמו שאמר below_z אפשר יהיה להכווין אותך לחנויות בסביבת מגוריך אם תציין את סביבת מגוריך.

מה שכן, כאמור, אלקטרה היא חנות של מערכות "מוכנות" לא מותאמות אישית בדרך כלל ובהתאם ההיצע שלהם הוא לא גמיש במיוחד, זו פשוט לא הנישה שלהם. זה קצת כמו להיות מוכן לקנות פורשה 911 אבל להיכנס לסוכנות שמתעסקת בעיקר בסוזוקי.

פורסם

אם יש לך בעיה להגיע לאנשהו אתה יכול להזמין מTMS...הם עושים מישלוחים חינם לכל הארץ!!!

פורסם

אני מחפש לקנות מחשב מחנות שהיא לא חנות אינטרנט, אין לי תחושה טובה עם כל אלו.

אני אגיד לך את האמת - חנות אמיתית זה נחמד אבל זה לא נותן לי תחושה טובה אם לחנות אין חנות אינטרנט.

אני קניתי שני מחשבים בiqpc באשדוד ויש להם חנות אמיתית והם בסדר. ויש אנשים אמיתיים בצד השני . הייתי פעם בחנות של zigzag2000 שלא נראת משהו אבל האנשים שם רציניים. הייתי גם בKSP אבל אני מכיר הרבה אנשים שלא יצאו מרוצים (כולל את עצמי) . בivory עדיין לא הייתי אבל הם עושים פשלות יותר מהממוצע - אני מכיר יותר מדי אנשים שהיו להם בעיות איתם (אבל לפחות הם מתקנים אותם) . אני לא אומר שכל החנויות המומלצות תמיד 100% בסדר. תמיד יהיו לקוחות לא מרוצים ולפעמים גם בצדק. השאלה היא מה קורה אחר כך.

לאלקטרה מחשבים אולי יש לה גב של חברה גדולה אבל היא עדיין די חדשה. אני לא יודע איך הם עובדים ולפי החלקים שנתנו לך לא קיבלת מפרט אופטימאלי. חנות אמיתית זה לא הכי משנה - הכל עבודה עם ספקים. החנות צריכה לדעת איך להשיג את כל החלקים ואז לתת להם מחירים הגיוניים ואז הצרכן יכול להרכיב מחשב לפי תקציב מסוים , לקבל לפחות 90% ממה שהוא הזמין (לפעמים בשביל לקבל בדיוק את המפרט צריך לחכות) ולקבל שירות מתי שמשהו לא עובד. גם התהליך הרכבה ובדיקות זה חשוב. יש חנויות שלוקחות את המחשבים ושמים אותם בחדר סגור כדי שיעבדו קצת בחום ויבדקו שהכל עובד. יש חנויות שידחפו הכל פנימה יסגרו,יבדקו שזה רץ 5 דקות וישלחו אותך הביתה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים